ett litet inlägg

Hej bloggen!
ser att det är en del som fortfarnade är inne här och kollar och märkte nu att länken inte fungerade att trycka direkt på för att kolla till min andra blogg jag använder just nu :)
http://idaolofsson.devote.se/

jag ger det en chans!

Kommer blogga på denna ett tag för att se om jag ska fortsätta på den eller inte!
http://idaolofsson.devote.se
Hoppas ni läser där istället alla läser! :)
PUSS OCH KRAM

Se det kan vara

Sitter här vid baren med datorn och fixat in ljudet, har perfekt utsikt ut genom fönströt och där ser jag solen! underbart. Ska ta och städa här hemma om en stund tänkte jag, har badrummet och vardagsummet kvar. Sen får vi se om jag orkar med sovrummet "hehe".
Sen hoppas jag att Elin kommer idag och hälsa på oss här nu när hon äntligen är hemma från Grekland:D
ska bli såååå kul att träffa gumman min igen.
men inte säkerthon hann idag men då kommer hon imorgon ist. och detgår ju finfint de också.
Denna vecka är det min natt vecka.
  • Måndag: 21-07
  • Tisdag: 21-07
  • Onsdag: Ledig!
  • Torsdag: Ledig!
  • Fredag: 21-07
  • Lördag: 21-07
  • Söndag: 21-07
Och fan nu kom jag på att det suger att jag jobbar helgen!
det är ju för engång skulle nått att göra här i khamn i helgen.. skit oxå.
Aja sånt är livet! får tcyka synd om mig i helgen faktiskt.
Får bli en vin kväll på Onsdag någon som  är på!?
för det vore ju.
Aja nej nu ska jag sluta babbla, :)
tar en kaffekopp till och varför inte en ciggeluring!

PUSS I

Godmorgon godmorgon!

Har precis värmt mig lite soppa och äter såklart limpsmörgås med ost till.Super gott.. haräven satt på litekaffe som efter rätt! hoppasmagen pallar bara men är sjuuuukt sugen.
Somnade kl 6 imorse typ och vakna halv ett så är rätt trött men kunde inte somna om ändå.
hasse satt här hemma med Nordin så jah drog ut och var med jenny ist, :) stod mest och prata och var kanske lite busiga men de är hemligt! ;)snygga var vi iaf...inte haha. Ja herregud.
Vi fick ävenköra Robert och hjort? till Kga för dom ville hem. Drog ut på tiden lite,ni vet hur de är med fulla människor och kanske lite kärlek i luften?
det var en kul kväll med Jenny, just ja  Jossan var med en lite stund också (:
PUSS I

Måste ju ändra lite ibland

När vi kom hem från Jossan idag fick det bli att fixa lite mat, soppa blev det. Smarrigt..
fick även gör mig att möblera om i köket så grabbarna fick ta och bära baren!
Passade även på att städa köket när jag ändå var igång.
Skulle ha städat igår men då var jag ju sängliggande såklart.
'
Man måste ja byta lite ibland ;)
Bytte plats på baren och matbordet. Nu får det vara så ett tag.
Kommer trötta på de med snart och gör om haha,
Ikv blir det lugnt, men vill ändå hitta på nått. Finns inte så mycket att göra.
som vanligt.. Hasse och nordin sitter och spelar och dricker öl och har de trevligt men jag då :D
vill inte spela och dricka öl idag känner jag :P
PUSS I

Det går framåt..



Hejsan!
Ja idag har jag mått mycket bättre i magen..Smärtan har kommit lite då och då. Men har köp ny medicin så det blev bättre. Idag vaknade jag redan vid 12 men låg kvar en timme kolla lite dator och tv. Sen fick jag upp Tröttaste hassebaby!
Sen fick det bli apoteket och maxi, köpte med jordgubbar och drog upp till Jossan.
Satt på ballkongen och hade de skönt! helt okej väder idag ändå. Kunde sitta ute hela tiden i linne och kortbyxor. (y) Drack lite kaffe, rökte, pratade, måla naglarna och greja som vanligt hehe.
Det var trevligt!
Fick äntligen träffa Jossan små syskon, otroligt va man bli bäbis kär!
Var inte bara jag som blev bäbis kär haha, lilla hasse blev så go så!
Trevlig dag!
PUSS I

Hemsk natt..

Inatt fick jag nästan inte en blund..Kände av redan igår kväll att nått inte stod rätt till i kroppen. Frös till och från hela natten och en fruktansvärt smärta i magen/mellangärdet. var inte heller ett dugg bättre på morgonen så fick ringa och sjukanmäla mig till jobbet idag, vilket jag inte gillar...men vad ska man göra om jag knappt kan gå rakt. Och hade väl antagligen feber inatt, känns som de smyger på lite feber nu med..as varmt igen.
Ringde rådgivningen vad 14 idag.. "ta en alvedon och se om de hjälper" skräll! nej det hjälpte inte för 5 öre. Vilket jag inte trodde heller.. suck. Imorgon får de bli sjukan om de inte är bättre..
hoppas att jag kan sova inatt också!
Skulle inte förvåna mig om de är magkattar igen som jag hade för ca ett år sen. Döden. Bara att äta medcinin och hoppas de blir bättre.. menmen vi får se imorgon!
Fick sparka mig upp ur sängen förut för att åka till resia och beltala resan.  Så nu är det gjort vilket känns toppen! inte långt kvar nu. Längtar som fan!
Fick bli tacos när vi kom hem, kunde dock inte äta spec mycket men fick i mig lite. Fick lägga mig direkt efter.
Lever på min proviva!
Hoppas ni får en trevlig helg alla!
Även snällt av min kära man att öppna en öl brevid mig :P
vore ju inte alls gott.. haha
PUSS I

Sleten..

Bara varit enlugn dag fram tills att jag drog ner till stan för att träffa syskonen som var nere på nickelodeon grejs, så alla glada barn var där idag. Var så klart trevligt att träffa dom små liven en stund innan jobbet.
Avslutar med en bild på Linnea och nassim al fakir.
Nu blir de en cigg med kusin izza!
PUSS I

ner mot stan...

Har precis klätt mig osv för att dra ner till stan och träffa syskonen en stund innan jag börjar jobbet kl 16. Så ska ta och cykla ner nu.
Ciaaoo!

Dags igen då..

Ja då har man varit hemma i snart 3 timmar från jobbet, ätit lite mat och tagit det lugnt. Nu är dags att dra dit igen och komma hem åter igen kl 20.
trött idag men vad gör det! får sparka upp mig ur sängen nu!
ha en bra kväll alla.
PUSSI

ALANYA!

Resan bokad Fan va nice Jag, sandra, Hasse och Nordin kommer att ha! åker den 13augusti! vill åka nu. Men är redan nervös för att flyga  haha, Men de kommer gå prima!

Tatueringsdags...

Igår var det  att gå upp vid 11 och fixa en snabbmacka för att sedan tar ner till tattoojing med baby och Johan!
hadetid kl 12, och fyfan vilken tid dettog haha. satt från 12 till 18.30 konstigt nog gick det ändå rätt fort! Jag och johan var till expert en sväng. Sen käka vi alla på orion.
haha syns verkligen att han har ont på dennabild, usch tyckte nästan lite synd om han vissa stunder :D
Blev till och med lite tidningskändis! haha.
resultatet efter en lång tid väntan och smärat!
NICE!

Efter vi var klara örblevdet hem däcka i sängen,sov till 22. :P

PUSS I

flummigt och roligt

Måndags kom Natalie hit en sväng även jossan kom efter en stund, Naralie tog 20 bussen hem så och Jossan fixa oss lite god mat och hade trevligt!
Senare mot kvällen  kom Jenny och umgicks med mig och Jossan, och ja det var längesen jag skratta så mycket som vi gjorde! åtlite poppcorn och gotta oss! dom drog välrunt 3 typ hehe.
tack för en trevlig kväll brudar!
PUSS I

Goddagens

Sitter hemma just nu har tagit mig en kopp kaffe en cigg och en kladdmuffins bra frulle? haha.
Lillebror Hugo är även här han ville inte med mamma till stallet;)
har diskat lite och dammsög av lite gran i köket och hallen. Duktig! ska väl ta och vika lite tvätt om jag orkar senare. Natalie är påväg hit också, ska bli kul inte träffat henne på ett tag nu! synd att de ärså tråkigt väder bara!
Vore ju med lite solsken! men icke!
Nu har jag iaf fått ledigt så att vi kan dra utomlands, antagligen den 13 augusti bara att hålla tummarna på att hasseboy får ledigt! hoppas hoppas hoppas.. Jag och sandra är redan taggad!
myser lite (:
Nu är Tila 10 veckor ;)
PUSS I

Nachos, kladdmuffins, vattenmelon?

Ja det var precis vad jag och mina kära man gotta oss med igår, supergott! kollade film såndär typisk slappar dag. Rikigt gött med de ibland. Dock har det väl inte direkt varit mycket mer gjort idag heller? Kollat på film och ätit mat är väl de vi hunnit med idag, Jag vaknade kl 14.30 typ och baby vaknade vid 16.30 haha. Ja det vart sent igår menmen. Kollade på en film som hette "krama mig" förut.
Helt okej film, se värd iaf!
Ändå speciell.
Just nu har jag enkattunge här som bara ÄLSKAR att springa/hoppa/gå över min dator såfort jag sitter och skirver och kollar film! Dels jagar hon mitt hår som blåser pga av fläckten, Klorna känns=Ja!
Full fart på den lilla godingen..
Om nån timme ska jag kolla på en film som går på 3an "systarar i jeans- andra sommaren"
vet att jag sett en avdom filmerna och den är bra. så den får det bli.
Puss I

nyttighets suget på G..

Lördag idag då och ligger fortfarande kvar i sängen hehe, men vad gör det? ibland får man vara lat, fast jag lyckas faktikst vara lat allt för ofta,men det är härligt!
Idag blir det inte många knop, blir att vara hemma och ta det lugnt . Kanske får bli tacos ikv? och sen är det ju så att jag älskar att äta massa gott dagen efter man fått i sig lite alkohol, eller jag älskar att äta massa gott ändå eftersom jag går och äter på nått jämnt haha. Men just nu är jag sugen på min underbart kletiga kladdkaka! bara de att man ska orka baka skiten också. Får väl s vad de blir för smarrigt ;) men tacos/natchos blir det nog!

PUSS I

Tidig fredag kväll :)

Då var det åter igen fredag och veckorna bara springer iväg? var bara hemma under dagen och tog det lugn med baby och Martin, satt här hemma och kolla tv och så :) käka lite mat. Efter ett tag närmare 19-20 gick jag och Baby till Jk och Robert, hade det trevligt, blev en rätt tidig kväll gick hem redan kl 01.00 ungefär men de var skönt!

Puss I

Torsdagskväll..

Åkte hem till Sofie där även Danne, Jossan, oscar var! drack 3 gals vin eller nått satt på ballkongen och tog det lungt hade bara trevligt!
Dock vart det väl inte direkt lika trevligt när vi gick hem. Jag Jenny och Jossan satt och prata och då kommer det en idiot fram och betedde sig illa, vi visste inte änns vem det var? Tillslut gick det över gränsen och det small, han förtjäna det han fick men inte lika kul att bli blå av en snubbe! när det är han som inte kunde bete sig och börja butta oss kalla ass fina ord utan anledning.  j*vla idiot rent ut sagt. Att folk inte kan bete sig! usch på denna staden, blottare, snor bilen, killar som går på brudar? hmm vad kommer härnäst. Jag bara väntar. Inte nog på detta så bor dennakille granne med mig nästan lite längre bort..och tro fan att jag möter han på konum igår, kolla på mig sen kolla han i backen hela vägen han gick förbi. Hmm....
Nog om det, bjuder på lite biler från kvällen ist!
PUSS I

Redo!

Då kör vi , hem till Jk och dricka lite:)
PUSSI

God mat trevligt sällskap..

Halloj!
Kom hemför en stund sen från Gunilla och danne, var där med Jossan en sväng drack kaffe och busa med lilla bellis :) Sååå goo unge alltså!
Gick även nertill stan och kolla lite!
När jag komblev det lugnt bara började fixa med maten
Fick bli kyckling gratäng och fyfan så god den blev!:)
mosarella och vanlig ost på!
i har jag kyckling såklart;) Paprika, tomat, creamfresch blandat med tacosås.
Stekte kycklingen med curry. och mjuka tacobröd! gottgott.
Grattis på födelsedagen min goding!
P&K

Godmorning sunshine!

Sitter här med min kaffe kopp och har nyss ätit upp min macka med stekt ägg mumma!
dagens planer är att åka hem till jossan och träffa hennes små tvillingsystrar! Annars under dagen blir det att umgås med baby och bara ta det lugnt, äta god mat osv :)
Får se om det sker nått annat!
hörs senare
P&K

Promenix...

Igår eftermiddag drog jag till jennys jobbför att hålla henne lite sällskap.. senhem och dammsög av lite här hemma. sen gick jag ner till Jenny för ta oss en promenad! gick runt lite. Träffa även Jimmy och Niclas så prata lite med dom sen gick vi hem till mig och käka lite!
sofie och Oscar förbi och sa hej, och jossan tittande in en sväng också, jenny coh Jossan gick hem vid ca 23.00 och jag var trött igår så kom ändå i sänga i bra tid..fast klockan var väl närmare 2 innan jag somna.
Det var en trevlig dag! :)
P&K

Så äre!

Nyss ätit lite mat
så gött var det!
välkryddad köottfärs med paprika, majs, tomat, tomatpure, sötsur/stark sås!
och pasta, riven ost och basilika! super gott.
Fick ha kvar spisen från 90-talet, den gick att laga.
Puss I

solväder?

Ska man gå ut och lägga sig i solen tro? ja det vore men jag kan inte sola ryggen (tatueringen) och är redan brunare fram än bak haha :P syns inte jätteväl men ändå.

Sen är det drygt att lägga sig där ut själv! och alla jobbar eller har annat för sig. + att baby sover så han får jag inte med ut! + att jag måste ju vänta på spisnissarna som ska komma idag. Vet inte vilken tid?
Det väl typ bara 18 grader ute, visar det iaf på internet och det är ju inte så jätte varmt egentligen :D
ingen direkt steksol ;P
äsch jag får vänta med att dra ut..

vad blir det annars idag då? blir att vara hemma, ska väl ta och diska lite grann sen tänkte ja.
Sen vet jag inte om jossan skulle kommaa efter hon slutat jobbet. Men vet inte när hon slutar.
vore kul om hon kom!
Sen kanske träffa sofie och hennes sällskap!:) ska givetsvis umgås med baby också!
men han måste ju ha mat innan han drar och jobbar så hallå spisnissar kom nu!

Denna bilden är sen kusten för 2-3 års sen?
sjukt nice vädeeer!
jag, sophie och jossan.
Vilken dag det var!


trötterrrrr kanske ska ta och krypa ner en stund till...

Puss I

hmm?

sitter just nu och äter på en macka..och har två galna katter som springer runt om kring mig.  Funderar lite över om jag verkligen ska byta blogg? et  som lockar mig till den andra bloggen är ju att jag kan blogga från mobilen och du kan ändra mycket mer i texten osv? Vad tycker ni?
Kanske nån som har haft blogg.se men har bytt till devote.se?
Jag kommer iaf fortsätta att blogga på denna tills jag vet om jag ska ska byta eller inte,det är ju ändå lite kul, började blogga på denna blogg 2008 och jag menar de kan ju vara rätt kul att kunna gå tillbaka så långt och kolla?
http://idaaolofsson.devote.se
kolla och se vad ni tycker,bara skrivit ett blogg inlägg.

Te och mys med mysan!

Fick besök av kära Sofie som kom hem från Störmstad igår! blev att hon kom hit ca kl 20.00, har druckit lite te kollat lite på en film och såklart pratat massor som vanligt!
Vi borde gå och lägga oss men när det gäller oss vet man aldrig. Vi får däcka Varandra tillslut helt enkelt haha, nejdå. Men jag är trött och Sofie med så får bli väl natten snart :)
Och imorgon bitti kommer baby hem! ♥
Mysssss!

PUSS I

Nu vill att det ska bli bra väder igen...

awesome!

Efter jobbet idag blev det hem, cykla fort i spöregnet! usch vilket tråkigt väder.
Hoppa på baby så han vaknade till liv som somnade om haha.
Jätte pigg katt men super trött grabb!
Sandra och Nordin kom efter ett tag, har suttit och kollat utomlandsresa som vi ska dra iväg på alla 4 i augusti!
AWESOME!
Hoppas verkligen det blir som planerat bara.
Vill åka nununu...
Köpte oss även glass från donken med kola sås! eller grabbarna gjorde rättare sagt,
medans jag och sandra var helt inne i datorn med att kolla resor för vi vill dra nu!
men måste ju jobba klart först, ingen semester här inte!
Så denna månad blir det att fixa pass så det är klart.
tar inte många dagar att fixa men gött att ha det gjort lixom.
vad jag ska göra ikv vet jag inte än.. blir väl att vara hemma som vanligt. Kolla lite sex and the city och bara ha det gött...Dock har våran spis gott sönder så kan inte laga mig nått gott eller baka kladdbaka som jag var sugen på!
Det small i den igår när jag skulle sätta på den haha. Och efter det funka den inte.. Sen förut fick hasse och nordin igång den.. eller ja trodde dom iaf för den började ryk! luktade inte spec gott här hemma då. Så dom som har hand om det fick komma hit och se till så strömen var av helt från spisen så det är iaf fixat.. behöver inte oroa mig för det!
Snygga smurftröjan på jobbet..=)


PUSS I

Jobbdags!

Hej på er!
sitter på jobbet förtillfället och får gå hem om nån timme. Dagen har gått rikigt fort och bratycker jag. Blir direkt hem efter jobbet och plocka udan i köket för där har nog hasse och dennis varit och stökat ner mer brödsmulor osv, och diska lär jag få göra också haha:P Sandra och Niklas kommer senare och hälsar på Trevligt!

Igår stor städade jag överallt utom sovrummet som jag tänkte ta idag lite senare och även vika tvätten som jag inte hann igår. ( haha det är lika stökigt igen om nån dag, som vanligt)
Ska även ta kort på hur det blev när vi fick soffan för det har jag glömt bort att lägga in! om ni vill såklart. så jag gör det ifall att + om jag kommer ihåg ;)

"Minnet är bra med kort"

Annars vet jag inte riktigt vad det blir idag mer än så antar att det bli soffläge och bara ta det lugnt, :)
Hassebaby är hemma idag en stund också, åker med sandra och niklas hem till sk sen, för att sedan dra till jobbet för ännu ett nattpass! får träffa honom lite idag iaf!


Hoppas ni har det bra! :)




PUSS I



Tvätta

Igår kväll slog det mig att jag trodde att jag tagit tvätt tiden som är 8-12 ist för 12-16? var tvungen att gå ner och kolla igårkväll. Och ja det var precis som jag trodde hade tagit 8-12 så det var bara att gå upp imorse. och börja tvätta och fy vad trött jag var, var vaken rätt länge inatt också. Efter tvätt tiden var slut och man sprungit upp och ner i 4 timmar, la jag mig i sängen och somna skönt.. vakna vid 15.30 igen? inte så bra men det var gött! har nyss käkat lite mat,  och ska ringa sofie nu och ta en telefon cigg och prata lite, hon kommer hem ikv :)
sen ska jag ta och städa här hemma, det behövs! :)
Och vika ett dussin med tvätt haha
Hörs sen!
PUSS I

mumma

hemmagjord kebabtallrik blir nu igen och nörda sex and the city!

klunk, klunk

Ja jag och Jossan hamnade hemma hos Lillan och Robert igår, haha. Satt ute på ballkongen hela kvällen/natten.Skönt ute ju! så där satt vi och drack vin och rökte cigg efter cigg.. det är farligt att sitta ute sådär för man röker så hilma mycket då. Notgood.

ja Jag fixade iaf fram 3 liter vin och ja rätt som det va,  var den ju slut?
och det är då man tänker "ojdå vad fort det gick" man blir lurad av baginboxvin ju. haha.. ja så kan det gå!
och ja det gick som det gick men fyfan vad roligt vi hade. och det är väl huvudsaken? :D
grabbarna fick nog jätte roligt när vi klampa innanför dörren..haha
röd vin är inte bra att ha på kläderna!
SUCK
Lite bilder danne och jossan somna skönt där.. me jossan kom att in och la sig hos mig hasse och martin senare och danne tog soffan haha.

PUSS I

!

spontan fylla ciaooo!
haha suddig bild men
PUSS I

Katter som morrar?

Haha ja igår var vi iväg och hämtade Tila, och hon och Maja låter som hundar när dom ligger och morrar och fräser, men dom närmar sig varandra mer och mer så snart lär dom väl busa med varanda. Tar nog en dag till skulle jag tro.
Micke martin och valter hängde med hem igår, satthär och snacka lite och hade det trevligt. Valter och Martin drog till Kga till PIP och jag hasse och micke tog oss en fet pizza och satt på en film och hade lite mys här hemma en fredag kväll. Inga fel de inte!
Maja tyckte det var hilma läskigt men en sån lite plutt.
Har nyss tagit mig en kopp kaffe, fixat lite i köket osv. Även ner till tvättstugan och kolla tvättid.
Dessvärra får jag vänta till måndag innan det fanns tid. Menmen..
Undra vad man sk göra ikv då när det är så härligt väder och så!:)

PUSS I

Dags igen..

Åter igen sitter jag på jobbet och är redo för ett natt pass! känns helt okej faktiskt:) det går rätt fort ändå, men vissa stunder är det lite segt. Tur man kan fördriva tiden med lite tv tittande och film :) Sista passet för helgen nu sen är ja ledig fram till tisdag! Och ja det är nice! vad som sker i helgen vet jag inte riktigt, vet iaf att jag ska till kd imorgon med baby, för han ska tatuera sig. Och jag ska nog hoppa in på Gina en snabbis och köpa nått på mitt present kort sen i julas haha. Helt glömt bort de.. tar ju nån timme för Baby att tatuera sig. Får se om Jossan kanske följer med som sällksap oxå. Vore trevligt!
Efter att hasse tatuerat sig ska vi åka hem till Micke och Elin för att hämta lilla Tila som äntligt får följa med oss hem :) ska bli kul för Maja det! Och lite jobbigare för oss, men två galna katter ;) men jag gillart.
Ni vet det är underbart att vakna av att Maja ligger och biter en i fötterna, hehe.
Här har vi Tila några veckor mindre än vad hon är nu.
så goooo
Min älskade Maja
Vinnögd är hon med ;)
Vad har jag gjort idag då? - Tog det mest lugnt fram till kl halv 5 typ. Fixade lite med och så. Sen åkte vi hem till mamma en snabbis och sen till Maxi för att hämta ut min Iphone 4 och jag är super nöjd än så länge. Väntar batra på att kortet i iphonen ska bli aktiverat. Vilket det antagligen blir imorgon om jag fattat rätt.. fyfan vilket krångel det är med en iphone ändå innan man får allt man ska ha osv. Men jag antar att det är värt de!
Får snart ny bloggdesign också som Bella http://isabellalindroos.blogg.se/ håller på och grejar med! hon är duktigt hon. Jag skulle själv vilja kunna men ikke!


PUSS I

Hej och hå!

Godmorgon nu har jag sovit några timmar efter nattpassaet, Hade svårt att somna när jag väl kom hem vid 7. Vilket baby också hade. men tillstlut så! Sömntutan själv hasse ligger och sover så sött fortfarande. Medans jag funderar på vad man ska äta till mat idag?
Håller på att ladda ner alla sex and the city säsongerna så jag har nått att kolla på inatt vid nästa nattpass :)
PUSS I

T i d s f ö r d r i v...

Smeknamn: Har inget smeknamn
Födelsedag: 16 oktober
Bor: Med min underbara sambo
Arbete: Personligassistent/undersköterska

FAVORIT…
Färg: Svart/vit/marinblå
Plats: Där dom bästa är.
Drog: Haha datorn och mobilen 
Fordon: bil antar ja
Film: Finns så många!
Djur: Hund & katt
Affär: H&M,gina,nelly m.m
Serie: sex and the city, O.c, Couger town, glee, och många fler
Café
: Orion, cafépause, coffehouse.
Skor: Haha jag älskar skor! Från låga tygskor till höga klackskor med kilklack och vanliga. 

BRUKAR DU…
Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: Ja det är klart att man gör det ibland
Skrika: Jodå :P
Sova: Ja 
Drömma mardrömmar: ja
Drömma sexdrömmar: haha ja jag antar det
Försöka vara annorlunda: nej bäst att vara den man är?
Klä dig i svart: Ja, tyvär har jag mycket svart men det är snyggt!
Ha sex: Ja
Hata folk: Ja visst kan man göra det.
Lita på folk: Vissa.

NÄR…
Åt du senast: 2timmar sen typ..
Läste du en bok senast: hmm ja det var ett tag sen hatar att läsa böcker. men det var väl i skolan senast.
Var du på konsert senast: Onsdags förra veckan. 
Köpte du något senast: idag 
Kysste du någon senast: idag
Svor du senast: idag
Sjöng du senast: Haha förut
Klagade du senast: förut tror jag ?
Är det sommar: Ja svenska sommaren är ju såhär!

VEM…
Saknar du: Min farbror
Rörde dig sist: Älskling
Kysste dig sist: Älskling
Gjorde dig riktigt glad senast: Älskling, hangör mig alltid glad
Fick du sms från senast: Älskling

HAR DU…
För många vänner: nej. finns alltid vänner som är närmare men på olika sätt jag älskar dom allihopa!
Tvångstankar: Nej? eller ja ibland kan man ju få sådär så man bara måste göra en sak. Typ kolla kaffekokaren/spisen flera gånger eller kolla så man låst dörren.
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nej.
Några piercings: Tungan, naveln & öronen
Egen dator: Ja.
Gjort bort dig rejält: ja vem har inte? haha
Bra självförtroende: Ibland...
Kysst någon: hah ja
Haft sex: ja
Köpt kondomer: Neej
Sagt jag älskar dig till någon idag: Oja!
Varit kär: Absolut!
Blivit kär i någon på nätet: nej?
Velat vara otrogen: Nej?

HUR….
Går du: Haha jag antar att jag går som man ska gå eller 
Fördriver du tiden: Datorn mobilen tv
Mycket pengar har du: för lite :D haha nej men man vill ju alltid ha mer.
Tjänar du pengar: Ja.
Ofta diskar du: v a r j e  d a g  o c h  j a g  ä l s k ar t
Ofta städar du: När det är behövs..
Ofta träffar du din familj: så ofta ja kan
Mycket äter du: tills jag blir mätt men oftas för mycket haha.

ÄR DU..
Förstående: Ja jag försöker vara det iaf.
Arrogant: vet inte exakt vad det innebär. haha.
Osäker: Ja det är klart man  är de ibland
Blyg: Nja, kan hända kanske.
Smart: om jag vill haha
Pratglad: Japp.

It´s nice

Ligger just nu is offan och latar mig med en kopp kaffe och chokladbollar, baby drog nyss till jobbet och jag väntar på att det snart är min tur. Helt okej med natt faktiskt, hoppas bara att jag inte blir allt förtrött sov inte sålänge idag. Men det brukar gå bra så :)
'
Baby fick sig en egen tallrik med negerbollar haha :D
Gör sig redo för jobbet.
Ska nog ta och sätta på en film nu och kanske värma lite av det som blev över från maten förut. Det är ju så gott!:)
PUSS I

Ja det börja ju bra..

Nyss ätit, ställde mig och gjorde hemma gjorde biffar, färskpotatis, gräddsås och givetvis stekt lök. Det var smarrigt..
Nu ligger jag i sängen och kommer inte kliva här ifrån förens jag ska till jobbet.
Idag är det en sån dag då jag känner att det inte spelar nån roll vad man än gör så blir det inte rätt. uppskattning vad är detlixo?  Tycker det är så tråkigt..Får väl äta mina Chokladbollar och vara nöjd ändå. Lika bra att sova bort dagen idag.



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!


Puss I

Trötter?chokladbollar?

Känner att tröttheten börjar smyga sig på..funderar på att hoppa in i duschen. Leta upp nån bra film och slänga mig i soffan och mysa ner mig med Maja? det lät väl inte så pjåkigt? och såklart hitta nått smarrigt att äta. J A G  Ä T E R  P Å  N Å G O T hela tiden verkligen haha. Frågan är ju bara vad det är man är sugen på? får väl leta i ekot i kylen :P nej då så illa är det inte. Baka chokladbollar kanske? nja det lät jobbigt det. Vi får se. Super gott med kaffe till ju! bara synd att allt sällskap jag hade nyss försvann haha. Dennis gick till nån kompis och Natalie tog bussen hem till kd. Nej nu ska jag väl sluta skriva massa babbel, nu blir det dusch sen fundera om jag orkar baka eller inte. ;)
varit på bra humör hela dagen, och det är alltid ett pluss på sluten av dagen. + att min kära man kommer hem imorgon igen! :D
Hoppas alla haft en bra dag!
PUSS I

Kärlek till Min underbara familj!

Denna tatuering står för min underbara familj och mina underbara syskon. Den står även såklart för min mamma och pappa. "Never Alone" Vi är 6 stycken syskon + halv syskon. vilket betyder att vi aldrig är ensamma för vi har alltid varandra! Denna tatuerings texten ska vi nu hoppas på att alla andra småttingar en dag också kommer vilja göra. Samma text men vilken stil på texten som man vill. Denna kommer också att påminna mig om min farbror som jag vet alltid är med mig. I alla lägen.
Är super nöjd med den och den har en sån stor betydelse. LOVE IT!
kommer inte ångra mig en sekund att jag gjorde denna.
Jag Älskar min familj nåt så otroligt mycket!
Efter mycket om och men kom jag ändå till skott med tatueringen igår, det blev krångel med tiden. Han som skulle tatuera oss tog fel på tiden. Kom dit kl 10.00 vänta typ 10.40 sen gick vi. Baby åkte hem och sov, jag och Elin gick på Stan.Gick in på Hm och det började rasa vatten genom taket haha. Träligt...
gick iaf runt och kolla och fixa lite, åt lite mat osv. Sen tröttna jag på att vänta på att tatueraren skulle ringa upp och säga att han kommit. Men direkt när jag tänkte gå på bussen ringde han och jag gick dit.
Nice!
Var klart ca 14.30 med den.

PUSS I

Vit som snö

H A H A Det Kliade För Mycket i Fingrarna



Ja då var den vita iphonen 4 beställd och kommer om 2-5 arbetsdagar!
Lika bra att jag fixa mig en nu när jag vet att jag har råd till det, än att jag köper mig en längre fram och inte ha råd, right?

haha ja det är bara jag börjar träna då hur dom fungerar eftersom jag är så sjukt dålig på det!
Blir som ett frågetecken så fort jag får en iphone i handen, MEN det går bättre och bättre för varje gång ;)
får träna på brors!

Sitter på jobbet och får snart gå hem och det ska bli hilma skönt! vet dock inte vad det blir idag. Bror sov över inatt så han kankse gör det inatt med, sen vet jag inte om Natalie skulle komma en sväng? det märks vad det blir. Skulle ju vilja åka hem till Jossan också och kolla hennes nyfödda tvillning systrar!

JAG VILL HA LÖN
jag vill ha...
jag vill ha...
jag vill ha....
Ja det är mycket man vill ha.
PUSS I

iphone ?

Jag är så sugen på att köpa mig en Iphone 4 och betala ca 229 kr i månaden - Halebop. Men vet inte riktigt än min mobil jag har nu är ju inte sönder eller något utan den funkar klockrent. Bara att det inte är lika rolig såklart. haha.

Just nu har jag denna fast vit. Men som sagt vill ju ha en Iphone. Men det är för dyrt just nu att köpa den kontant tycker ja. Skulle kunna köpa för skattepengarna i augusti men ska lägga undan en del av dom till körkortet.
Så egentligen är det väl bäst med abonnemang.


vad tycker ni ?:)


Jag är lite sugen på en vit faktiskt, typ alla har ju svart?
och vit är fint tycker jag (: hmm ja jag får fundera lite granna, måste ju prata med gubben där hemma också såklart ;)
han är nog sugen på en han också haha.


PUSS I

Det är alltid en första gång..

Ja nu har jag fixat mig min första tatuering, och  jag är nöjd men det är ovant haha. Kommer bli så mycket snyggare sen när den har läkt osv. skriver mer om det sen och lägger upp bild så ni får se :) så håll utkik!

Annars sitter jag ju såklart på jobbet nu och kommer vara här till kl 16, onsdag torsdag är det natt som gäller! :)


Hörs senare!

PUSS I

ledig imorgon!

Sitter just nu på jobbet som vanligt och väntar på att få gå hem för idag, är ledigt imorgon. Blir dockatt gå upp tidigt imorgon eftersom jag ska tatuera mig i kd imorgon kl 10.00. Hasse ska med tatuera sig samma tid, hans tar något längre tid så jag ska gå med ELin på stan och kolla efter lite saker hon ska köpa med innan hon åker utomlands. Och jag får bara kolla på för jag har inte råd med shopping ;)  ska bli härligt och umås med henne för det var allt för längesen! har alltid så mycket att prata om vi två så det ska bli skönt att träffa henne, bara hon och jag härligt :D

Jag slutar jobbet om ca 50 min, dagen har gått helt okej, men som sagt har haft ännu en delad tur så har verkligen jobbat hela dagen förutom mellan 12-16, hann laga mat och tog det lugn och sov en timme till och med. Sen var det bara att hoppa på cykeln och tillbaka igen. även att det är fyra timmar "rast" så går det sjukt fort innan du får åka tillbaka igen. Går man till jobbet så vill man ju sluta för dagen när man går hem och inte gå tillbaka lixom ?
Ska bli skönt med ledigt nu känner jag. Även att det bara är en dag ledighet, sen ut och jobba 2 natter och ett pass 7-16. Men nätterna är helt okej! sen är jag lång ledig :D nice!

Hörs senare!


PUSS I

utomlandsresa?

Har suttit och kollat lite resor och det är ju verkligen så lockande! och jag vill verkligen komma iväg nångång, har aldrig varit utomlands ( alltså ett varmt land) och jag har aldrig flygit och vill verkligen uppleva allt det där som hör till med utlandet! min kära köna ELin åker nu på torsdag ;) och jag VILL verkligen med! sjukt kul skulle vi tejejer ha. Men har inte råd med det nu. Men vi funderar att dra senare nångång. VILL VERKLIGEN.
Och Elin fyller 18 när hon Är i Grekland det suger lite faktiskt ville ju göra hennes födelsedag grym ;) men det kommer hon få där nere!

Vart tycker ni man ska åka när det är första gången och så något spec bra tips? :)




PUSS I

sanning eller konsekvens

Har precis kolla på "sanning eller konsekvens" kommer ni ihåg den filmen ? man fick se den i skolan när man var mindre i typ 4-5 an? hitta den förut och kunde inte låta bli att inte ladda ner och kolla på den haha.
Fick till och med den boken när jag var liten i skolan och har kvar den här nånstans hehe.

Har precis lagt mig i sängen, och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ja borde ju egentligen kunna sova ska ändå upp  vid 7 imorgon. Men vill ändå inte haha.'Baby är inte hemma heller så har ju jätte tråkigt.. han är chafför ikv till några stycken, får väl se när han dyker upp :)

Imorgon jobbar jag delad tur, åter igen 8-12 16-21 så mellan 12 och 16 ska jag försöka städa lite här hemma, sedan tillbaka till jobbet för ett kvällspass! sen är det hem och vara ledig måndag och ska tatuera mig snart :D börjar lite lite nervös men ska bli spännande och se resultatet. Sitter redan och tänker på nästa tatuering jag vill göra haha.

Nej nu ska jag ta och krypa ner och se om det går att sova

'
känner mer lika sleten som jag är på bilden ha ha ha.
Natti!

Hoppas alla har en trevlig lördag kväll:)

PUSS I

yesssssss

Sitter på jobbet just nu och slutar snart, då blir det hem och inte göra ett skit antar jag eftersom vissa inte fattar vad en mobil telefon är till för. Lite irriterande.. men skit samma jag hittar väl på nått annat. kanske dra upp till jk och kollar läget! nej nu ska jag sitta och sura här i timme. Sen dra hem.

PUSS I

16-21

Snart blir det att dra till jobba börjar om ca 40 min! vill bara ligga hemma i sängen och mysa men icke. Dags att dra sig ur sängen nu och göra nått vettigt, Blir hemma ikv efter jobbet inge kga för mig inte :)
PUSS I

Thai mat!

Fick bli att dra till thaien förut och äta smarrigt men sjukt mätt!
Mumms mumms, musslor är ju bara så äckligt och jag vågra smaka ett lite bett idag men kunde verkligen inte få när det! usch haha.
För rätt och efter rätt fick vi med, riktigt gott :)
PUSS I

Solen är framme!

Solen har kommit fram och suget kom fram i både mig och hasse!
Det får bli några kalla ikv ändå!
PUSS I

Dagens planer

Dagens planer idag är att jobba klart jo bbar 7-16 today. Inte så många timmar kvar så det är helt okej, har nyss haft min lilla rast så jag gick hem till carro och drack lite kaffe med henne och jeppe! trevligttrevligt. Nu ska jag äta lite mat. Efter jobbet blir det hem och plocka lite om jag hinner, jag och Älskling hade tänkt att dra till mastis och äta buffe ikv så kanske inte hinner. Vet bara inte om dom har buffe som vanligt på sommaren? Men om jag fatta rätt så är det filéebuffe nu och inte tacobuffe!
Annars blir det en lugn kväll idag, jobbar hela helgen
börjar kl 16 imorgon så kan väl hitta på nått ikv som det skulle vara så
men vi får se vad det blir. Vore skönt med en lugn helg! tror även hasse vill det :)

usch vad deppigt det blir när det blir dåligt väder, vilket det tydligen ska vara hela nästa veckaoch nu i helgen! suck.. hoppas det ändra och blir strålande väder!

Hörs senare :)


Snart dags för tatuering! :D
måndag 10.00

PUSS I
RSS 2.0