Åter igen Månadag

Ny vecka och nya möjligeheter!:) Idag är det åter igen måndag, och jag funderar på att börja denna måndag med att komma upp ur sängen och sluta ligga och mysa med min lilla bäbis som ligger här och myser och ist gå och och fixa lite tacorester sen igår, sen är jag faktiskt rikigt sugen på att baka nått idag, men jag vet ju inte vad !? :) Har legat och tänkt lite och ska kanske ta och göra kladdmuffins. men vill göra nått mer!
aja jag uppdaterar senare vad jag kom fram till! :)
PUSS OCH GODMORGON!

söndags mys!

Igår blev det en mys och slappar dag. Åkte med Mamma hem till mormor och morfar för att fira lite morsdag, blev fika och lite gott. Åkte hem efter nån timma, blev att bara ta det lugnt men baby, sen hem till Git också för att fira lite morsdag, tog det bara lugnt och fick lite tårta. När jag och baby kom hem fick det bli att fixa tacos! jag var så sugen och hungrig på det, och jädrans vad jag käkade haha, Men blev ju typ spymätt också, då var det inte så kul längre :P men gott var de! Kollade öven BB igår och det är ju inte alls roligt längre. Vem vill ni ska vinna? min röst lutar mot simon för att han är sig själv mest! han är ju så goo! "jag älsker du ja"

Lördagens bravader

Lördagen började lite smått hemma, började sminka mig bara. Sen drog jag hem till Jossan började dricka och fixa håret som jag hade kvar. Men kunde lika gärna ha håret som när jag åkte, uppsatt i toffs. För det var inte direkt torrt ute i lördags! Jag Jenny Jossan bella Danne och hasse  drog lite senare under kvällen hem till Sofie på lite förfest. Kul att träffa folk man inte träffat på ett bra tag. Var där en timme eller så, sen drog vi ner till öltältet, Jag gick ner tillsammans med Cindi. Köpte oss lite att dricka det första sen fram till scenen och där var det blött... det sprutade seriöst öl överallt och man flög åt  alla håll och kanter. Det var lite mycke folk när knäcktakungar spelade! Tills slut vart jag trött på att trängas med alla, så jag gick ut och köpte mig en langos!! helt underbart vad det är gott :Dblev över lycklig. Slutade med att vi hamnade på mastis. Somvanligt visst det alltid någon fjant som jag förstöra kvällen, fattar inte vad vissa har för problem, väx upp lixom. Whatever! efter mastis drog vi där ifrån (äntligen) mötte lite folk åh pratade med. Var väl hemma vid säkert 5eller nått.
Blev inga bilder i lördags men kamera ville inte riktigt vara med...

Puss I

Mot jossan baby!

Får bli en enkel klädsel  idag!
Ska snart ta och åka hem till Jossan och fixa det sista inför kvällen sen blir det feessst hela natten lång! hoppas alla får en bra och trevlig lördag:)
PUSS I

Snurra snurra!

Gick upp kl 13 idag, hasse åkte till systemet och jag började med maten! visste inte rikigt vad jag skulle göra för mat men kom på det till slut och gott blev det!
Nu blev det ju inte den bästa bilden direkt, skulle ha tagit på tallriken men jag glömde bort.
det är iaf köttfärs och pasta.
Stek köttfärsen
hackad lök
krossade tomater
peppar
salt
salladskrydda
paprikakrydda
Basilika
Majs
blev riktigt gott! :)
Salladskrydda som jag typ har blivit beroende av har det verkligen på att och till allt typ haha :P


Ja vad händer idag då, pappa ringde och fråga om jag ville med ner till Fastingen sen med han och barnen, så ska möta dom nere på stan kl 16 ungefär :) jag blir som barn på nytt när det handlar om karuseller haha. Jag älskar virvelvinden och kommer säkerligen åka den ikv både full och nyckter! ett antal ggr. haha. jag hoppas iaf på att denna kvällen kommer bli bra, ska vara med Jossan och Jenny blir väl säkert att sitta här först och sen nertill öltältet. Vi får se men det tror jag:)
ligger just nu och kollar pånån film men baby och lilla maja :)
PUSS I

Fredag!

Igår var det ju Fredag jag gick upp och jobbade 8-12 sen gick jag hem och kröp ner brevid baby en stund. Efterdet blev det att fixa lite mat osv, sen drog han till gymmet vilket jag också skulle ha gjort men hade så ont i "mellangärdet" så var tvungen att lägga mig och sova. Fick väl sova i 2 timmar typ iaf. Sov ju så dåligt onsdagen till torsdagen 2,5 timme bara så jag var rikigt trött igår. Efter jag sovit kom Emma hit, eller jag hade nog sovit längre om hon inte hade kommit så det var väl bra att hon kom så jag inte sov bort allt för mycket av dagen! Emma gick senare ner till en kompis och jag och baby bara tog det lugnt. Efter ett tag vid ca 21 kom niklas martin micke och elin hit och hälsade på litte:) tog oss nån öl. Men kvällen blev inte som vi tänkte oss utan det sluta med att alla drog hem..det sög. Men kul att dom kom såklart:)

Full fart!

Hejsan! sitter hemma nu och är rätt sleten i både kroppen och skallen, som sagt dagen började dåligt men  det gick framåt! Slutade jobbet vid 16, baby kom och hämta mig så drog vi och plocka upp JOssan och Johan sedan till Jysk! Hitta till slut det som jag letar efter typ överallt men som inte fanns nånstans. 
Blev inte en sån bra bild på de men det får duga! har vikit iordning alla kläder både hasses och mina för att få lite ordning och vi har så mycket kläder ( eller rättare sagt jag har för mkt kläder) haha. Blir lixom äldrig att vi typ aldrig viker in tvätten utan det ligger kvar i ikea kassarna haha. men nu så nu har vi fått extra plats :D till och med bra plats för handdukar osv! nice nice! 199 kr styck kosta dom. (y) så det fick bli två.
När vi kom hem fick det bli MAAAT var så hungrig. 
Potatis baconröra och härlig sallad :D
sviiiin gott!
Hur gör man då?
ca 2 dl cream fresch
två bacon paket
majonäs
rödlök
salt
peppar
Dela baconet i små bitar, stek det och låt det rinna av på papper.
Blanda rödlöken, majonäsen och cream freschen. Och sedan i med lite peppar och salt. Och till sist baconet :)
Denna röra är super god till bakpotatis!
Nu ska jag springa över till konsum och köpa mig nått gott! Även träffa jenny en sväng (:
PUSS I

hmm..

Jaaaaaa idag började inte dagen som det var planerat! min chef ringde mig två ggr imorse och jag svara andra gången. Och jag skulle tyligen jobba 7-16 idag. Vilket jag hade missat totalt! Har sovit 2,5 timme inatt så är något trött! eller jag var då iaf. Nu är det inte så farligt, tröttheten kommer väl om några timmar. haha stackars Elin som får vara själv nu när jag jobbar och hasse ligger och sover :p men hon såg ut att sova gott! Fick ju lite bråttom iväg så fick snabba mig och göra några amckor och ta med till jobbet.. SUCK välte ut en matlagninggrädde i kylen så var bara att torka, ville bara skrika! så arg jag var. Hatar sånna dagar då allt går emot en! usch. Men nu är jag iaf på bra humör och sitter här på jobbet. Skulle väldigt gärna att klockan gick lite fortare så jag får dra hem till min underbara och krypa ner en stund och bara ta det lugnt innan han drar iväg på ännu ett nattpass, börjar imorgon ocskå 8-12 en kort dag men alltid något. Efter jobbet blir det en snabbsväng till Jysk sen hem på en gång :) får se vad det annars blir senare. Blir väl att laga lage lite mat innan baby åker till jobbet :) ska nog göra potatis och min goda baconröra! men grönsallad (: mumms!  Härligt att solen har tittat fram också (:


PUSS I

STORSTÄDNING?

Godmorgon allihopa! Visst är det underbart att vakna av en gräsklippare? som jag gjorde tidigare imorse men kunde somna om som  tur var! nu ligger jag  i sängen och kollar lite, ska snart gå upp och sätta på mig lite kläder. Sätta på musik på babys dator och sedan börja städa! och det ska bli kul, (not) men det måste göras och dett går rätt fort om jag väl kommer igång. Det som är träligast just nu är väl att vi har 3 stora ikeakassar med rentvätt att vika haha. menmen så är det :D nu måste jag gå upp och börja, hasse drog nyss till gymmet han :) kände inte för att stressa dit idag utan tänkte vara duktigt på ett annat sätt idag genom att städa!
hörs senare(:
puss I

Gårdagen!

Ja igår rinde magen klockan kvart över 11, men gick upp halv 12 för att dratill gymmet. Mötte upp danne och johan där (: gymma i ca 1 och en halv timme. TRäna myxket mage och det känns!men det är gött. Efter gymmet blev det att åka med snabbt till tandläkaren med Jenny. Sen hem och dushca och vidare till det "nya"  jobbet för att få liter tider. Det gick bra det med! efter det var Jenn snäll och körde hem mig. Och jag och hasse fixk åka till bjb och passa barnen en timme typ. Sen åkte vi hem, Jag körde lite oxå igår och det gick bra ;) har inte kört på länge! Väl hemma så drog jag faktikst en solningen med Jenny, trött på detta väder nu. men blåser ju bort! Jag och baby åkte hem till jossan  och johan och kollade på BB och drack kaffe (: sedan hem och kollade på ÄNGLAGÅRD! som jag längtat och den var bra! :)
en bra dag :)
PUSS I

2011-05-23

Godkväll alla glad! hoppas ni haft en bra dag i det blåsiga vädret! det är verkligen synd att det blåer som tusan, annars hade det varit riktigt skönt ute. Menmen. Idag vakna ag lite efter 11 sen satt jag bara hemma och tog det lugnt, lagade lite mat så det var klart tills baby kom hem från jobbet. Sen efter vi ätit drog vi till bjb hämtade lite barn sen hem till cindi och drack lite kaffe och hade det trevligt (: sen hem till pappa en stund innan vi drog hem. Åkte i till stan där pappa var och jobba och prata lite och så. Åkte och handlade lite sen hem och greja lite (: och nu sitter jag här med Emma och kollar BB och baby sitter och spelar! BB suger verkligen utan GURKAN! jävla BB. Dom fuskar med rösningarna tror ja! mohaha. imorgon blir det inget speciellt mer än att jag skaiväg till det "nya" jobbet och prata lite om arbetspass osv (: och kanske en kvällspromenad till jobbet. Men måste till gymmet imorgon med tanke på att det inte blev nått idag, så imorgon är nog ett måste!
Nu ska jag kila :)
bjuder på en gammal bild på  lillebror hugo och mig (:
PUSS I

spotify

Just nu måste man ju börja betala för att ha spotify eller bara spela en låt max 5 ggr och 10 timmar i månaden? jävligt tråkigt faktiskt. Jag tänker inte betala för spotify. MEN jag är inne på denna sida http://www.nrk.no/mp3/ ist och lyssnar, ingen reklam och det är bra musik! ett tips för er som inte betalar för spotify men ändå vill lyssna på bra musik.

Lördag!

Ja lördadgen var det ja.. jag jobbade först 7-16. Och dagen gick skapligt fort! Sen hem och där var git och jensa på besök, så vi tog oss en tur i impalan, till donken sen åkte vi en stund sen va vi  tvungna att dra hem och fixa oss för kvällen. Och det var en sån dag då inget passade.. hatar kläder ibland! vill verkligen shoppa nu... helt sjukt. Men icke!!!
Lördagen var rolig och trevlig, litr bråk men sånt hör väl till.Annars var kvällen toppen. Träffade roligt folk så lördagen var helt okej! :)

'
ja det var dom ända bildern som togs under kvällen!

dagen efter

Hej mitt i natten, ligger häri sängen brevid en sovande älskling. Han ska upp och jobba om några timmar så bäst han får lite sömn! Idag var planerna så att vi skulle dra upp till mamma som fyllde 41 idag, men vi gick upp typ tio i 3 och skulle vara där kl 15. Mamma kunde hämta oss men var verkligen tyvungen att äta först. Och fick vänta i en timme innan maten kom och knackade på dörren.. suck. Klockan hann blir närmare fem, därför ska jag träffa mamma imorgon ist (: hoppas hon inte blev allt för ledsen!
men vissa dagar blir inte som man planerat alltid.
Ses imorgon världens bästa mamma och grattis!♥
bloggar om gårdagen imorgon!
PUSS I

JOBB TAJM!

Hejsan alla pigga! Ja idag gick jag upp kvart i 6 eller rättare sagt första larmet ringde då. Gick upp ca kvart över istället. Låg så hilma skönt i sängen! ni et kudden var perfekt och täcket och perfekt sällskap givetvis! ville bara inte gå upp. Var dock inte spec trött utan kom lätt upp utan att vara en Zombie! Hann inte koka nån kaffe innan jag drog så slängde imig en macka och gick till jobbet. Det var en härlig promenix till jobbet, maxade lurarna och gick! underbar start på dagen. Ännu bättre att ta sig en koppkaffe och en cigg på ballkongen innan vi drog igång. Känns som att denna dag kommer vara positiv! :) Och ikv är det ju crusing i kristinehamn. Så det blir att dricka ikv med älsking jossan johan och danne (: inget gym idag tyvär får bli på måndag! Och ska nog träffa Git en stund sen om det blir som jag tror åka lite fin bil med svärmor!

NU ska jag kila från datorn, hoppas alla får en toppen dag (:

PUSS I

grillning på G!

Nyss kommit hem från bjb hämta öl och passa syskonen en stund. Nu blir det hem till min kära mamma och grilla!
Ikv får det nog bli en kall öl!
PUSS I

toppen!

Dagen började med att jag bli väckt och blev rätt trött på livet. Men jag kunde som tur var somna om igen men det ringde typ 100 ggr imorse kändes de som. Ibland harjag inte direkt ett morgonhumör som är det bästa kanske ! men det vände snbbat när jag fick re på vem det var  som hade ringt 2 ggr imorse! Jag var ju på en arbetsintervju för nån vecka sen och det var dom som ringde och sa att jag hade fått timvikarie jobbet :D och jag blev så glad! tror jag kommer trivas bra med personen jag ska jobba med. Eller jag vet att jag kommer göra det. Så ska ringa här sen när hasse kommer hem så jag får låna hans mobil och ringa till henne, och se vilken dag jag ska gå brevid och lära mig deras rutiner osv :) dagen börjde bra! och nu luktar det kaffe så det får  bli en kopp nu innan baby kommer hem.
blir att laga mat om en stund sen bra det att lika den rena tvätten! (3 ikeakassar typ STORT SUCK) men det måste göras :) blir också att dra till jossan sen på en kaffe antagligen (:
är sugen på vin ikv !

PUSS I

Lite stolt!

Härlig pass på gymmet måste jag säga! Började med att värma upp lite lätt, sen körde jag lite olika maskiner. Har nog tränat varje del i hela kroppen! och det blir gött imorgon de. Och envis som jag är så var jag tvungen att "tävla" lite med min kära man i "benpressen" började med 100 och jag klarade det. Sen kom såklat hasse och skulle vara lite "cool" och körde på i olika vikter ända upp till 200 kg! och jag är som sagt jävligt envis så jag satt mig och började pressa jag med! ochtro fan att jag också fixade 200 det var dock max på maskinen så hasse hade säkerligen klarat mer om det hade funnits. Men måste säga att jag är lite stolt över mig själv att klara 200 i benpress! med minachicken leggs lixom. Danne var med också så jag har besvis haha! nog om det. Måste träna upp kondisen också som jag antog var nere på botten, men tydligen inte. Ställde mig på löpbadet och klarade 1,5 mil lätt! Rikigt nöjd över min insatts på gymmet idag! högsta volymen i öronen och bara köra! härligt!!! blir imorgon med :)
Men då får vi sällskap av Johan också (: får se vilken tid det blir. Hasse jobbar så blir lite senare på dagen skulle jag tro! :) hoppas nu alla haft en trevlig dag och försätter att ha en trevlig kväll! :)
sry om det är lite felstavat men blev en snabb uppdaterning :D ska kolla film med den bästa nu, sen blir det BB reprisen!
PUSS I

Maskinen snurrar!

Ja just nu håller vi på att tvättar här hemma, baby har nyss satt på kaffe så det får väl bli att ta sig en kopp. Dom två sista maskinerna är i nu så det är gött. Sen ska det bara torka, vilket jag hoppas att det hinner göra innan tiden är slut! men det märks. Städade toan lite också, tyckte det behövdes. Eller det behövs väl lite i hela lägenheten, men det får bli imorgon de. Kom  hem från jobbet vid ca 16, för att det blev krångel. En timme extra jobb nästan gjorde mig inget! men blev lite stressigt. Men nu är jag lugn :) vid ca 20.00 drar vi och gymmar också, ska nog få med oss Danne till gymmet! ska snart ner i tvättstugan igen.
Idag är jag en mjukis!
Underbart med mjukis/mjukiskläder!
PEACE!

Äppelpaj

Igår blev det som sagt att gymma, efter gymmet drog vi hem och duschade. Sen kom Jenny hem till oss. Jag och Jenny var så sugna på äppelpaj så de fick bli att baka de :D lite senare kom även Jossan hit och hon hade med sig lilla bellis. Efter vi fikat och så blev det inte så mycket mer än att bara sitta och ta det lugnt :) Började kolla på BB vid 22.00 Jossan och Johan blev hämtade då. Bleev att åka upp till donken och säga hej till Robert och niklas. Och dricka en kopp kaffe!  Fanns inget att göra, så dom tyckte att vi skulle åka till ett spökhus eller nått haha. Så vi bytte bil och åkte med dom. Jenny var livrädd! haha. Åkte in vid krossbanan, in i ölme,väse,skattkärr och vet inte riktigt varit vi var. De bara blev att vi åkte runt. Inte för att jag och Jenny hade så mycket att säga till om vart vi skulle åka och så men :P. Dom körde rätt  galet ibland måste jag säga. Kom hem vid ca 2 tror ja (: då blvdet en film och prata med baby!
Det var en toppen dag med dom bästa och en helt okej kväll :)
'
Ja det var en toppen dag! tack alla som var med :)
NU ska jag göra mig klar för jobbbet. 16-21 (:
PUSS I

GYMMET!

Yes idag har jag och min älskling varit duktiga, vi gick upp ca kl 11, åt frulle och gjorde oss klara för att möta Johan på gymmet! så ni har vi fixat så vi har gymkort ett år så det är bara att köra på nu! ochmåste säga att det var riktigt gött att komma iväg, skulle väl vara lite roligare om jag fick med mig en tjej kompis, för just nu var jag med 4 killar på gymmet haha. men jag klagar inte. Mötte sandra när vi klara så blir att gymma med henne nån dag också.
här är badet på "Sannabadet" hitta ingen bild på gymmet. Men det är ett riktigt bra gym måste jag säga!
Jag har nyss duchat och fått på mig lite mjukiskläder, väntar nu på jenny vi ska ta och baka en äppelpaj :D
Det är ju såååå gott. Eller om de blir nån annan god paj vi får se (:
Nu ska jag först och främst gå över till lilla konsum och köpa lite som fattas.
PUSS I

18.47

Ändrade planer blir att åka hem till Emma och Elicia och dricka kaffe (:
Senare ikv får vi väl se vad som händer.

Förflyttningsteknik!

Idag gick jag upp tog mig en macka sen, åkte jag med Jenny ner till pappas jobb för att ta låna fyrhjulingen haha. Var en bit att gå till kursen jag skulle till. Var där till kl 13 ca. Och man lärde sig väldigt mycket kan jag lova! mycket lärorikt. Man kan ju en del men alltid bra med lite repetion! var ett härlig gäng på kuresen också. Efter kursen blev det lite efter prat utanför. Sen åkte Jag hem till Jossan och hämta henne. Åkte hem till Gunilla tog en kaffe  och busade med lilla bellis som fyller ett år på söndag :) såååå go unge alltså! man vill ha en egen när man träffar  den sötnosen!
Baby kom och hämta mig och jossan där så åkte vi till maxi köpte lite mat. Sen hem och laga mat så vi har nyss ätit :)
Nu får det bli en cigg och snart slå på kaffe!
Ja då var man lite för blond igen, haha. Trivs inte alls i så här blont längre. Men ska mörka ner de med slingor snart  igen (:

Blondering!

Yes då sitter jag och färgar min hemska utväxt, så nu kommer jag bli hel blond igen, :P skräll! men Jag ska slänga i lite bunt någon dag idag! (:
Nu får det bli en cigg med jossan i väntan på att färgen har verkat klart!
PUSS I

Växlande väder

Ja idag har det verkligen varit ett jobbigt väder tycker ja, ena stunden sol och sedan regn? hmm. Men jag tog med en poromenix hem till Jossan förut. Åt lite  mat drack kaffe och tog det mest lugnt. Efter ett tag åkte jag med i bilen när hon övningkörde, och det gick bra :) Gick av hemma hos mig lite tidigare och städade det sista hemma i Både köket, vardagsrummet, sovrummet och toan. Älskling hade börjat städat i köket och i vardagsrummet så det var inte så mycket att göra (: så dukigt så. Nu har han nyss lagat mat, tog och smaka lite, hade redan ätit men det var himla gott :)

Vet inte riktigt va det blir nu, grabbarna ska väl kolla på hockey finalen, jag och jossan får väl antingen vara med och kolla eller hitta på nått annat :)




PUSS I

SOL!

Nya linnet jag köpte förra veckan i kd!
Ser lite cp ut i ryggen men :P
Tog storlek M på den för att den skulle bli lång :)
Nu kom precis Sofia till mig ska ner till stan en stund :)
PUSS I

Skin skin!

En härlig dag idag, fint väder  och allt. Men vad ska man hitta på!?
Precis ingen aning. Blir väl att ta nån macka nu och gå ut och lägga sig med en koppkaffe och det märks väl om baby föjler med ut eller om det är datorn som gäller. Men aja, idag har jag absolut inget planerat så vi får väl se om kanske sofia kommer en stund sen, eller micke och elin:)
SRY för dålig uppdaterning men har inte haft någon lust och tid att blogga!
PUSS I

Härliga dag i sol!

En härlig sol dag hemma hos cindi :)

vad tror ni?

Måste bara berätta för att vi snart kommer få en liten bäbis till, vi känner att Maja måste få lite sällskap men tanke på att hon är innekatt så blir hon rastlös. Och vi är ju inte alltid hemma och då blir hon själv så mycket. Så vi tänkte att hon skulle få en kompis? Vi tror iaf att det blir bra, men Maja är ju den bitch som hon är så vi får väl se om hon gillar sällskapet eller inte. haha. Men det tror jag hon var van med 5 andra katter i det gammla hemmet. Vi ska iaf testa och se hur det går :) ska åka hem till Elin och Micke och se dom små liven någon dag (: wiiee

Lördags mys

På dagen i lördags tog jag Jossan och Cindi oss en tur till Karlstad! Vi shoppade lite och så, jag bytte ut en klänning jag köpte som var för stor, Trodde jag tog xs med det var tydligen S på den. Man aja, klart så finns den inte kvar när jag väl skulle byta den! så fick bli nått annat för dom pengarna ist, Lägger upp bilder sen på det jag köpte om jag hinner! Sen bytte jag även ut en tröja åt baby, och kom hem med en riktigt snygg tröja till han :) vi satt oss i den härliga solen på ute serveringen Esspresso house inna vi åkte in till bergvik, började inne i stan, men slutade att vi hamnade på bergvik innan vi åkte hem :) Och då blev det fix och trix innan festen för Jossan! och den slutade ju som den gjorde, somade kl 12.00 på söndag..hmmm.


Bilder på den jag köpte kommer antagligen in sen!

PUSS I

Förlåt mig!

Hej på er!
Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på några dagar, men det har inte blivit så bara. Har alltid varit något.
Men jag kna berätta att vi iaf har firat min kära Jossan i helgen som äntligen fyllde 18 år! Har tyvär inga bilder från kvällen men ni får klara er ändå =)


Går dagen var en solig härligt dag!
Jossan och cindi ringde och väckte mig vid ca 10.30 tror jag om jag inte minns fel. Åkte med dom hem till Cindi. Satt ute för det mesta hela tiden, blev kaffe och solning! även lite mat på det :) Det var ju så sjukt varmt igår, var så när att hoppa ner i pappas pol hemma på gården, eftersom cindi och pappa näst intill bor grannar så var det ju inte heller långt till polen så att säga! Men de blev inget badande ändå. Var i björnebörj hela dagen. Förutom att vi åkte in till stan för att jossan äntligen skulle ta sin hål i tungan. Åkte upp till Mcdonalds också, Hade med oss mina småsyskon så det fick bli donken en svänga innan vi åkte hem till cindi igen!
Även hasse och Johan åkte med då! Satt hemma hos cindi i värmen och tog det lugnt, åkte hem till oss senare på kvällen med JOssan johan och hasse :) Jag diskade denna hög med disk, men underbart att den är borta. Och hasse städade undan lite (: Efter det fick de bli att göra lite soppa! sen blev de BB och fy så trött jag var igår kväll. Somnade skönt på min käras axel igår! och nu sitter jag här på Jobbet, och det är ju faktiskt elt underbart att få jobba lite måste jag säga, Började nästan klättra på väggarna där hemma!

Jag jobbar iaf 7.30-16.30 idag då blir det hem snabbt och umgås med min kära innan han åker på ett nattpass! :)


bilder från igår kommer ikv så håll utkik (:
PUSS I

PUSS

Väntar just nu på att Jenny ska komma, Kör på snelugg idag. Det var ett tag sen!
Blir nog att dra ner tillthe pub en stund sen.

HUGS AND KISSES!

Awesome!

Cougar Town = RRRRRiktigt bra faktiskt och kul!

måste säga att jag verkligen missat nått när det började på tven.
Men vad gör det, kollar ju nu och de är nått som jag rekomenderar! :))
Nu är klockan 04.30 alltså är det fredag!! härligt! :)
Hoppas på sooool i helgen!
Dax att sova kanske, svar ja. Frågan är omdet går :) Baby kommer snart hem också från jobbet, typ kl 7.00. Även lilla Martinizz har han med sig :)
HUGS AND KISSES!

Cougar Town

Cougar Town

Får det bli att kolla på nu innan man ska sova. (:

.

.

ibland kan jag också

Jag måste bara säga att det var faktiskt skönt att komma upp i tid för en gång skull och få gå till jobbet!saknar det när man inte gör det måste jag säga. Dock bara två timmars arbete idag med det var kul att träffa personen man jobbar med. Bowling stod det på schemat idag! När jag slutade drog jag hem och började fundera vad min kära man skulle få till mat när han gick upp. Så gick till konsum och handlade lite, så det fick bli hemma gjorde biffar, potatis, kokta morötter, gräddsås :)
full fart!
det vart ett lyckat resultat:)
Efter maten blev det vara att ta det lite lugnt osv, Åkte sedan hem till Sophie baby, där det var massa älskade brudar, blev kaffe på kaffe :) detvar mycket kul att se dom igen var ett tag sen. Åkte sedan hem efter nån timme, Var men baby innan han skulle dra på ännu ett jobbpass. han åkte vid 18 så jag åkte med han ner till  jenny Drog med henne som sällskap på jobbet, och vi passa även på att ta en solning när vi ändå var ute!
Nu är jag hemma ska hoppa in i duschen, har ätit lite och nu kom jenny igen :)

PUSS I

sushi!?

Ja vad tyckte jag om detta nu då ? Som jag trodde var detta inte riktigt min grej, men jag är nöjd att jag nästan fick i mig allt. Laxen fick jag inte i mig och en annan konstig sak, och inte soppan som var med. Blev lite kvar av det andra oxå. Det jag gillade var den men advokado och ris! och den med räkor var helt okej. Resten var inte sådär jätte gott precis :D
men nu har jag iaf provat! "ler"

Men på något sätt ser det ändå rätt gott ut. MEN ICKE :D

sushi!

så skönt att jag fått lite färg i ansiktet! behöver inte se ut som ett lik när man går utan puder haha. Solat 3 ggr och det räcker ett tag bara att hoppas på att solen kommer fram med lite värme!
Just nu sitter jag bara hemma, har plockat undan lite i köket. Väntar på att goa sofia ska komma vilket hon gör strax. Läs noga nu! jag ska äta sushi! Ni läste rätt. Jag gillar inte änns fisk bara vissa och verkligen inte rå fisk, men man måste väl lära sig någon gång eller ?:D
Och Sofia får äran. haha.
Ja vi får se hur detta går, ska iaf försöka äta upp allt även om det inte är gott!
Och vet ni Lasagnen blir god och mycket mättande! :)

Lasagne!

Ja ännu en dag utan sådär jätte kul väder. Börjar bli rätt tråkigt nu faktiskt! vi vill ju ha sol! eller?
Jag vaknade ett antal gånger imorse, det ringde i mobiler och ena efter det andra. Men somande om, så vaknade jag 12.40: låg kvar en stund och kolla på tven. Blev sugen  på att göra Lasagne bara för att jag såg det på tven haha. Så det fick det bli idag, Den är stax färdig bara hoppas på att det smakar bra! idag tar jag oskulden på att göra en Lasagne. Men vi får se hur resultatet blir.
vad händer idag då, ja det är ju frågan har ingenting planerat egentligen, jenny fråga om jag ville med och sola senare efter klockan 16. Men solade igår och i förrgår så jag behöver egentligen inte, fhar fått en fin bränna nu. Jag behöver inte så mycket för att jag ska bli brun! Underbart.
Ska antagligen iväg och ta mig en kopp kaffe hemma hos Linda sen och mina små kusiner, får se hur det blir. Sen borde jag städa som  jag sagt typ hela veckan och helgen men ni vet hur det kan bli ibland. Finns alltid nått som är roligare än att städa!
Skriver mer senare :)
PUSS I

Lugn dag!

Hej på er!
Idag har det bara varit en lugn dag, åkte ner till stan förut med älskling, tog och solade lite. Sen åkte vi till pappas jobb och kolla lite hur det gick! Plockade upp Jossan efter det, åkte till maxi och handlade lite. Köpte med Kaffe till Emma så det fick bli en kopp där innan vi åkte hem och lagade mat.
Jossan åkte för en stund sen, Just nu ligger jag och baby och kolla på dagens man. Och väntar på BB!
"fattar inte vad den sjukt tråkiga madde gör kvar i huset!!"

Ska ta och vara lite social igen
Hoppas ni haft en mysig dag i det icke så myciga vädret!
Idag har jag varit en latis :D
PUSS Idapida

Ni vet..

En sådan dag man lixom inte orkar göra någonting är det idag och det är inte bra, för jag skulle ju faktiskt städa idag. Vilket behövs. Men känner inte för att göra något idag mer än bara ligga och lata mig. Jag vaknade kl 11 idag! "kors i taket" Men låg kvar sängen i 2 timmar innan baby vaknade, Han var inte vaken sådär hilma länge utan han somnade att igen efter en stund. Jag låg och kollade på tven, När klockan närmade sig 14.00 började hungern smyga sig på. Så blev att fixa med lite mat. Under tiden vi käkade satt vi på en film som vi nysssätt klart på.. Hasse satt sig vid datorn och spelade och jag kollar just nu på tven och sitter lite vid datorn och har allmänt tråkigt måste jag säga.
Ibland vill jag bara gå i skolan igen för att ha nått att göra varje dag lixom..men ändå INTE!
Får väl se om det händer något mer idag eller om jag ska ta och kolla lite solsidan nu och sen ta och städa lite? Kanske lika bra att städa idag när det inte är sådär jätte bra väder ute.
Aja igår var  jag faktiskt hemma hos Emma och Elicia hela dagen, tog det bara lugnt mer eller mindre(: Jossan kom en stund också. Sen blev kl närmare 19.00 så jag och Jossa åkte hem till mig, Men det var inte länge. Jenny fråga om vi skulle med och sola så vi hängde med. Jossan tyckte inte att vi skulle åka hem på direkten så vi kvar ute  ett tag, pratade och drev med ett mongo " haha".
NU ska ja iaf klä på mig lite granna :D
denna vita topp köpte jag nere på stan sist, la aldrig kort på det jag köpte men här kommer en sak. Mycket skönt att ha under vissa kläddesplagg ist för ett linne under.
Osminkad och go kommer jag nog vara hela dagen idag!
PUSS I

Bilder från valborg

Vi grillade som sagt hemma hos bella innan vi drog till kd. Vi åkte med micke  dit för han skulle ändå köra martin till bjb, Väl hemma i skattkärr åkte vi med git och Jensa hem till Robin och Sandra!
de är så drygt att ladda upp bilder på bloggen så orkar inteladda upp flera nu:P
Puss I

Min dag

Har inte varit direkt mycket att skriva om, sov länge och låg kvar ett tag innan vi gick upp. Gick upp och bytte rum och började kolla på solsidan och de är ju så bra! är inne på andra säsongen nu.
Jag och älskling satt på en film  och hade tacomys förut också!♥
Somna med sminket och allr igår fyfan så trött jag var, 2timmar satt vi på donken i Karlstad och väntade i timmar.
Det var underbart att komma hem till kudden!

.

.
RSS 2.0