22/7

Hej!
Idag har jag inte gjort så mkt mer än att jobbat och varit i stallet med erika och Alva.
Tog oss en tur,  När vi red såg vi en död kalv usch komamman såg jätte lessen ut.
Så vi ringde runt och fixa så de som ägde kossorna fick reda på det.

Menmen det var skönt att rida ut lite idag. Och det är faktiskt kul att jag kommit upp på hästryggen igen!
har ju inte ridit på många år. Men det känns bra =)  Ska ut imorron också med Matilda :)
Så då får det bli att rida bossebus, Idag red Jag Zelma. Åker ut till stallen runt 9 halv 10.
 Får bli att gå upp 08:30 imorron. Börjar jobbba kl 15 imorron. Sen är jag ledig fredag Och lördag:)
Fredag blire liseberg! och lördag blire Kd med Sara och Kräftfest på Kvällen ska bli kul ! :D:D
Sen jobbar jag såklart på söndag igen då 18-22. ush vad jobbigt hehe, Ska bli görr med semester igen.
 kanske åker till Skarasommarland med Familjen på måndag men har inte bestämmt mig än.
Får se jag jobbar ju på måndag också.  Men pao Kanske skulle ta mitt pass. Det märks.
får hoppas på att det är fint väder på måndag !

Nu kom Niclas så ska väl kila =)

Finns för dig, RIP<3

hare bra sålänge
puss*



16/7

Hej!
Är dålig på att uppdatera jag vet, sry! Men så äre man sitter ju inte har lika ofta som förr. Menmen idag gick jag och Niclas upp runt halv 12. Rätt tidigt för att vara mig hehe. Har sovit typ till ett hela veckan. NIclas har fått väckt mig haha, sen har han ju varit jätte gullig denna vecka har fått frukost på sängen 2 dagar i rad(a.

Idag har det inte hänt mkt bara varit hemma hos Niclas och slappat framför tven. Skulle ha träffat sophie men det blev inte så :/ Vi får försöka ses en annan dag. Var det ett tag sen nu.
Går dagen var kul, Vakna hemma hos Älski med frulle på sängen (a. hihi sen tog vi det typ bara lugnt. Sen åkte jag med mamma ut till Mormor och Morfar. När vi kom dit Blev det ändrade planer det slutade med att jag hängde med på en rid tur med Alva, Mamma Och Erika det var riktigt skönt att komma ut i naturen. Vi red en skogsrund sen lillrundan på det. Som ingen vet vad det är men ändå hehe. Skulle ha varit ut på en tur idag med men det blev inte så.
Rätt skönt att jag har hittat tillbaka till att rida lite igen har ju inte jort det på flera år. Vet inte vrf men lusten kommer tillbaka på sommaren. =) Är ju inte riktigt någon ridtjej längre som när jag var liten men det är riktigt kul när jag väl gör det :)

Idag har det inte hänt mkt alltså har bara tagit det lugnt, Var med mamma och handlade på maxi förut. Köpte grillat som jag snart ska äta mumms! och köpte en kött bit till mig som jag ska ha med mig till Cindi imorron :) ska dit och grilla med lite folk. Ska bli kul att göra nått annat nån gång=) Men jag jobbar imorron 12-16. Så ska jobba imorron innan Cindi :( usch gillar inte att jobba men ska inte klaga det finns ju folk som inte har jobb alls :P hehe. Nej nu ska jag kila hare bra alla !
Pusshej*

Älskar dig Niclas <3

12/7

Hejhej!
Idag vakna jag upp hemma hos Niclas pappa med älsk. Gick typ inte att sova på morgon ju, en jävla hund som skällde och nån som klippte gräsmattan! så irriterande! Menmen Igår var det kul åt kräfter och så hemma hos Niclas pappa jätte gott:) Gick och la oss runt halv 2 typ. Gick runt vid typ en 12 idag fast vakna flera ggr innan.. Gick upp och åt frulle sen bänka jag mej framför tven hela dagen hehe till typ kl 3. Sen hem till pappa och hjälpte till med flytten lite. Är kvar hos pappa än väntar på att Niclas Ska greja klart med bilden. Sen ska vi väl hem tror jag, jag sover nog hemma inatt får se vart Niclas sover. =) Får se om det blir lugnt sen eller om ska ut nått vet inte riktigt, vill träffa JennyBenny en sväng ju=) men får se hur det blir. Ska väl dra hem från bjb om en stund.
Till veckan blire nog lugnt kanske ska med mamma ut till hästarna och ta en tur. Och  Jossa med tror jag :) Börjar jobba på fredag igen då är min semester slut:/ menmen får tänka på att jag får pengar.
Kanske ska med Jenny och Pia till Turkiet i agusti men inte säkert än. Jag vill ju köpa mig en bärbar dator när jag väl har pengar till det. Och eftersom jag inte åkt utomlands på nästan 18 år så kan jag nog vänta nått år till ?:P inte så bråttom men det skulle vara riktigt kul! men får se hur det blir. Men nu ska jag kila hare!
Puss*

10/7

Hej!
Vakna hemma hos pappa idag. bleb väckt första gången vid typ halv 7.. usch.. sen kunde jag inte somna om riktigt nånting fram till typ 8. Och somna inte förens vid 2 inatt. så är rätt sleten. Är barn vakt idag med åt Linnea och Cornelia. Har varit inne till stan till Bvc cornelia skulle dit på 5 åårs undersökning. Hon mätte, vägde sig, kolla ryggrad mm. Sen fick hon en spruta i benet. Nån vaccination, Och hon rörde inte en min :) tuff tjej. Pappa var med inne på bvc med.
När vi var klara där gick jag Linnea och Cornelia å handlade mat till tacos mumms* Sen hem med 11.10 bussen. Och där träffa vi även Emma Och Felicia :) dom var påväg hem till Vanja. Efter maten plockade jag bort lite disk och så hade ändå inget för mig. Nu sitter jag vid datorn och inte gör så mkt. Mer än att har fett jävla kuk ont i magen ! suck* blir så trött måste fan åka iväg med den. Magen är helt fuckad. Kan ju vara för att jag åt mjölk till flingorna i morse, och gream fresh till maten. Menmen.. ont gör det iaf!!!!!!! 
Niclas kom nyss också, han tog sig också lite mat. Ska vara här till pappa kommer hem. Han slutar kl 16:00 så han är väl hemma till 16:30 typ. Sen åker jag in till stan igen. Måste hem till min bäbis. Mamma sa att kissen bklödde under en baktass förut så måste kolla på det. Och plocka äckliga fästingar för det är det ju ingen annan som gör. hihi.
Min bäbis blöder;( 
 
Vet inte vad som händer ikv. Ska sova hemma iaf märks om Niclas sover hos mig eller hemma. Imorron ska vi iaf till Niclas pappa och äta kräftor:) hoppas min mage är bra då.

men nu ska jag kila 
Pusshej* 

9/7- 09

Hejsan!
har varit på kusten en vecka med Älski, Jossan och Robin. Har haft det jätte bra! Har bara tagit det lungt. varit ute på bergen och vandrat i det fina vädret och solat! STEK*  vi gick en bra bit på bergen fyfan jag fick skavsår på lilltån (a. hehe. Vi har haft bra väder för det mesta. Det regna en dag typ bara sen var det lite månligt nån dag. Annars var vädret toppen!

Vi sov i husvagn snacka om varm elr!? fyfan det har varit över 30 grader dom varmaste dagarna om jag inte minns fel. Så man har inte kunnat sova så mkt, men det är väl rätt bra man kan ju inte sova bort semestern!
vi var på stan och shoppa lite med. Köpte mig ett linne och typ en tunika sen ett par solglasögon. Och köpte även med mig ett par till jenny:) hehe.

Sen har vi handlat mat och så. Åt kräftor en kväll mumms :) Sen ville vi äta grabbor en kväll men då var dom såklart slut :/ menmen så äre. Vi har varit ute med båten typ varje dag jag fick tre mackgrillar :P va duktig jag är hehe.

Och det har inte blivit nån badning för jag har varit med badkrukor! :P och inge kul att bada själv hehe. Men jag har iaf varit i en bit när vi fångade krabbor. Och typ hällt vatten på mig så jag har ju typ badat ändå. Sen har vi typ inte haft tid till att bada vi har typ alltid gjort något annat. 

Men vi kom hem igår iaf, men skulle egentligen ha åkt hem idag. Men vi tänkte att vi lika gärna kunde åka hem igår hehe.
Så jag och Niclas sov hos mig inatt. Sen har vi typ bara varit hemma hos mig och tagit det lugnt. Det är ju ett sånt pissväder!=/

Men lite senare typ runt 16 åkte vi till bjb. Han skjutsade mig till pappa =) ska passa småsyskonen imorron under dagen till kl 16 ungefär. Och ska in till stan med dom till kl 10.30 Cornelia ska till bvc För 5 års kontroll:) så pappa möter oss där. sen hem till bjb igen. Men det märks vad som händer mer imorron. Vi ska iaf iväg med 10 bussen imorron så ska väl ta och lägga mig snart.  Har precis kollat klart på en film " I taket lyser stjärnorna " . Den var jätte bra verkligen! jag grina fan hela tiden typp ju så himla sorglig i slutet!  verkligen en film jag rekomenderar!
men nu blir det tven en stund sen natti.

Puss Idaa

RSS 2.0