Så mycket bättre

Killen som grejar i rummet kom  idag och gjorde klart det sista och det blev verkligen så mycket bättre än innan.

FÖRE
Sjukt ful "randig" tapet. Plus att garderobsdörrarna var i samma tapet som väggen.
Så inte okej! Men jag fick som jag ville så dom målade garderoberna vita!
EFTER
Det blev verkligen jätte bra mot innan så vi är nöjda och det kommer bli ännu bättre med möblerna in.
Det ändå som är kvar nu är att dom ska slipa och lacka govlet sen är det kvar,
Men det är inte över för det utan dom har ett rum till. Vardagsrummet. Och det kommer verkligen att vara såååå drygt.. Menmen snyggt kommer det iaf bli.
Nu håller jag på med maten som jag tänkte skulle vara klar till Baby kommer hem från jobbet.
Puss I

Det är..

Måndag och jag ligger helt död i sängen med Våran lilla kisse och bara nördar O.C ! det är ju så bra. Det går inte att sluta kolla på det när man väl börjat. Idag ska jag ligga här hela dagen och göra så lite som möjligt haha. Träna ikv! Men har sjuk träningsvärk? men det gillar jag!
Nu ska jag fortsätta att vara osocial och kolla O.C
Puss så länge!

Helgen och Bodaborg!

Jag jobbade till kl 22 i fredags men det var helt okej! var med Jenny en stund efter, sen åkte jag hem och där satt madde, Jonis och hasse och drack öl! Jag bjöd hem sofie för lite mer sällskap! och vinet de åkte ner. Natalie och Nicke kom också efter en stund. Vi satt bara hemma och drack och hade de soft, men vi drog ne till the pub och tog oss en öl också och det lyckades till och med bli lite efterfest här hemma. Men det var ganska lugnt ändå. Vi fick 3 övernattnings gäster till och med hehe :) Nicke, natalie och sofie!
Dagen där på åkte vi till Boodaborg! men först var jag och baby till pappa och firade lillebror som fyllde 3 år! Åkte till kga vid ca 16.00, Det var helt okej tycker jag men jag trodde att de skulle vara roligare än det var. Det var iaf helt okej:) Jag är inte den med det bästa tålamodet haha. Väl hemma från bodaborg fick det bli doken! och dra hem och äta sen börja fixa oss för utgång med lördagskvällen kunde gott ha kvittat det sög helt enkelt . Det bästa i lördags var att få krypa ner i sängen med sin underbara sambo! det borde vi ha gjort på en gång ist. Menmen dåliga och bra kvällar finns de gott om!

På´t igen!

Sitter just nu hemma hos Sofie Dahl! och dricker lite vin och öl, vi ska väl snart dra oss vidare! hoppas på en lyckad kväll!
PUSS!

Som att blinka..

Ja igår fick jag kvällsbesök av Sofie som också sov över! det var trevligt, och som vanligt har va alltid massor att prata om från himmel till jord! vi satt uppe och kollade på tven, datorn pratade. Kolla även några avsnitt med O.c. Vi kom på oss själv när klockan var 5 på morgonen att vi kanske borde sova efter tapetkillen skulle komma 7.15. Klockan gick från kl 01.00 till 05.00 som att vi bara blinka ! rätt sjukt att de kan gå så fort ibland. men iaf vi somande närare kl kvart i 7 på morgonen för vi låg och prata även när vi la oss haha. När jag väl somna så kom tapetkillen så fick gå upp och öppna dörren åt han och jag fatta verkligen ingenting när han ringde på dörren. Jag somnade iaf om på en gång! vaknade lite då och då eftersom han greja i rummet brevid. Men vid 13.30 fick de bli att gå upp!
Lagade mat och tog det lugnt, trivdes bra i sängen! vilket Jag gjort hela dagen. Bara degat! Cindi komen sväng på besök och även Jossan så det har varit folk här hela dagen:) men fy så trött jag varit idag.
Och jag har saknat mitt hjärta som gick ut natten igårkväll om åkte hem och la sig hos mor och far imorse för att han skulle kunna sova ordentligt eftersom han skulle ut en natt till. Inte lätt att sova när det grejas i rummet brevid och spring i dörren. MEN imorgon bitti kommer jag att vakna med min baby :D Puss på de!
NU ska jag faktiskt ta och mysa med maja och kolla på O.C för att fördriva tiden!
PUSS I

Stökigt..

Ja det är rätt stökigt här hemma nu när dom håller på i sovrummet, tur att vi har stort kök så det mesta fick plats där sålänge! :) jag hoppas dom blir klara med rummet idag det vore skönt. Men det lär märkas.
Ska  väl snart börja med nån mat, får bli nått lätt. Har inte så mycket att välja på nu ändå. Men så är det mot slutet på månaden. Ingen ide att jag städar heller nu för det är lika mycker grejer över allt ändå haha.
dagens planer
Stå i Kiosken för klass handbollen 16-19.40
Träna kl ca 20.30
Annars händer det inte speciellt mycket idag, men det är skönt det med ibland :)
Igår var Johan Jossan och sofie här och kolla på big brother och tog det lugnt, det var trevligt:)
kollade på några O.C program med baby sen sov vi!
Ringde och blev väckt halv 8 imorse av dom som tapetserar rummet att dom kommer vid ca halv tio, blev väckt av ringklockan vid kl 10 jag var såå trött...Men jag kokade kaffe och la mig framför tven och försökte hålla ögonen öppna, var lite svårt där ett tag men nu är ja pigg!:)
PUss I

Äntligen!

Imorgon kommer dom och börjar tepetsera (stavning) här hos oss och det ska bli så skönt att det blir gjort nu så vi snart kan sätta upp alla tavlor! :) Dom kommer börja i sovrummet imorgon så vi måste ta ut alla saker där ifrån så det kommer bli lite tajt här hemma i några dagar! men vi får stå ut. Får sova i vardagsrummet inatt. Hoppas dom blir klara snabbt, pappa tepetserar iaf ett rum på en dag så får väl se om dom är lika duktiga ;)
Jobbigast kommer det vara när dom kommer fixa inne i vardagsrummet! eftersom vi har mycket mer grejer där som måste ut från rummet + att det är både tepetsering och slipa och lacka golvet här inne. hmm... alltså ingen tv!
menmen det kommer bli snyggt! :)
Jag måste bara säga att BIG BROTHER inte alls känns som att det kommer bli som det var förut, vad är det för sämsta deltagare lixom?:S men jag kommer ge det en chans och kolla på det och se om det är nått att kolla på.


Dessa två verkar iaf mest roliga och spännande tycker jag! venassa är en spec "brud"
Nu ska jag snart börja med maten! min kära sambo vill ha lax och potatis så det får väl bli det då!:)
puss I

Söndag

Vi tog det bara lugnt i söndags låg och dega hela dagen, sen kom git och Jensa på efter middan. Vi åt lite mat och fika och tog det lugnt :) jag hade även tvättstugan så Git hjälpte mig lite det var snällt :) tack så mycket!
En lugn och trevlig söndag :)

helgen!

Sry för dålig uppdatering med har inte haft orkden!
helgen har varit lugnt förutom lördagen,  jag drog hem till Sohipe och tog med mig vindunken och satt och snacke massor och drack lite :) men lite blir alltid till mycket när vo två drar igång. Nita kom oxå efter en stund och tog ett glas vin med oss. Sen gick vi vidare hem till Halle eftersom dom tjata så ;) Blev lite party. det var trevligt och träffade många gammla vänner.
Drog hem till Sophie och chriffe på lite efterfest men åkte ganska fort ändå alla var trötta och något fulla. Åkte en stund med Jenny innan vi gick hem.
gick inte att ladda upp några bilder!

2011-02-18

Emma sov som sagt hos mig inatt, la oss väl nångång men jag somna jätte sent igår kunde inte somna fastna vid att kolla the O.C så jag somna vid typ 5 imorse. Annars hade vi en mysig och trevlig kväll med massa godis osv :)  Men tillbaka till tråden,  fick inte sova direkt skönt eftersom alla tydligen ville ringa mig i morse och väcka mig. Gick upp vid typ 13.00 och gick bort till farmor för att ge pappa det mobila internetet för att se om datorn han köpte idag funka. och det gjorde den..
Gick hem igen vid 14.00 typ fick göra lite snabb mat så det fick bli falukorv och makaroner, sen var det bara att göra sig klar för jobbet och traska dit!:)
har varit en helt okej dag/kväll på jobbet idag, synd att tiden går så sakta nu dom sista timmarna, Nu när det inte finns nått att göra mer än att vänta på att tiden ska gå typ..
Ska dra hem om en stund får se om det blir lite taco mys med baby där hemma eller om det blir Te och rostmackor :) Beror på vad jag ska orka göra eller inte.
Ska upp rätt tidigt imorgon har samling kl 12.15 för atr dra till hammarö och spela match! har inte spelat på länge så ska bli jätte härligt att göra det imorgon! är lite nervös faktiskt :D men jävlar jag ska springa röven av mig.
lördagskvällens planer är inte rikigt 100 än men ska kanske ha lite tjejkväll med brudarna imorgon hemma hos Sophie tror ja med lite vin och så :) skulle vara trevligt, men får se om jag orkar :)
Nu får ni alla ha en bra helg ! :)
PUSS I

braa

2011-02-17

hej på er!
Vaknade vid 13.00 idag men var ganska trött! men gick upp iaf, och fick börja städa av en anleding som jag faktiskt inte vill skriva ut här:P fick även duscha lilla maja när jag gick upp. Efter det lagade jag mat till mig hasse och dennis! Städade lite senare, det blir ju skitigt så fort! Emma kom efter en stund också. bror charlie kom på en kaffe och satt och hade nån fråge sport med baby också, ja kul hade dom det hörde vi.
Gick ut en stund med Emma,träffade vanja som slutade jobbet ca vid 18. Gick hem till grabbarna och kollavad dom gjorde, Åkte upp till handbollen för att hjälpa till lite. kan ju inte påstå att det var det roligaste med 150 barn springnas och skrikande! menmen. jag överlevde ;) Jag och emma gick in på konsum och köpte oss massa gott till kvällen :)
Och ni som inte vet så är Emma min "syster" Min pappa är tillsammans med hennes mamma sen många år tillbaka :) så det blir en mys kväll, och baby är och jobbar natt .. :/
Nu ska jag vara social igen :D
ha det bra alla!
puss!

Godis myyysss!

Var och träna förut så fick bli duschen när jag kom hem. Gjorde mig iordning lite te och hård macka det var hilma gott. Nu äter jag godis med bror och dricker te!:) Har bror som inneboende inatt! alltid skönt att slippa vara helt själv när baby är och jobbar natt!
haha vad lite det såg ut på bilden,  men det är allt lite granna :D
Inviger våran härliga skål som vi fick i inflyttningspresent av Perra Therese och Evelina!:)

filmer

Håller på att ladda ner 3 st filmer tills ikv så jag ska ha nått att göra ikv/natt efter träningen. :)
You Again - När kvinnan Marni inser att hennes bror ska gifta sig med
sin mobbare från High School, bestämmer hon sig för att försöka
visa vem fästmön egentligen är.
Love and other drugs - Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?
# 1 cheerleader camp - Snuskslusken Andy och gymnasten Michael får sommarjobb på ett läger för rivaliserande cheerleader-trupper som tränar inför en stor tävling. Michael faller för en av tjejerna, men alla tror att han är homo. Andy bryr sig inte om vad någon tror, så länge han får slå världsrekord i handtralla och komponera ihop konstgjorda rövhål av ölburkar. När Michaels mammas trupp hotas av nedläggning, måste han själv övervinna sina rädslor och visa sina färdigheter. Frågan är om han kommer hjula hela vägen till sänghalmen...
JAG VILL SÅ GÄRNA SE ÄNGLAGÅRD 3!

Så braa

handling

Kom nyss hem har varit och handlat lite, gick även in på lindex en snabbis och kollade på en jacka som såklart inte fanns kvar :P Sen in på Ejes! jenny köpte semlor mumms!:)
Nu sitter jag och väntar på att baby ska bli klar med det han håller på med.. spelar. Så vi sedan kan åka upp till mamma och börja med maten, vi ska göra älggryta önska oss lycka till det blir vårat första försök på en älggryta! men det ska nog gå bra ;)
får se vad det blir ikv mer än träning hasse åker ju och jobbar så jag blir ju själv! inatt, det märks! :)

En dans med dammsugarn?

som Jenny har som uttryck när hon alltså ska dammsuga och jag tyckte det lät lite roligt, haha. Funderar på om jag också ska göra lite nytta och ta mig en dans jag med. Annars lär det aldrig bli av om inte jag gör det;)

Dagens planer
Städa
diska
Äta middag med mamma med familj
träna
handla?

Tror inte det var nått mer iaf inte vad jag kommer på =)

HISS ELLER DISS?

Vore snygg med denna tröja med ett par svarta leggins eller ett par lackleggins med ett par snygga skor till!
Både festlig och kan ha den vardagligt oxå!
Hiss eller diss mina vänner!?



Och denna vore så snygg på sommaren när man är brun och fin!

Tycker att denna var rikigt söt, men vet inte rikigt om det är jag!


Mitt problem när jag väl kommer till H&M så hittar jag aldrig det jag ska ha eller så hittar jag inget.




shoppning..

Ja imorse vaknade jag av att telefonen ringde, och tur var väl det så jag hann tacka ja till jobbpasset idag, jobbar 15-22 idag:) känns helt okej! vill ha lön så ja kan unna  mig något xD inte ofta jag håller mig från att shoppa kläder/ skor! tyckr att jag är värd nått litet iaf denna lön som kommer eller? ;)
Jag är rikigt sugen på att shoppa faktiskt!
ska sätta mig och kolla lite kläder på internet nu och fördriva tiden så jag snartfår dra hem!:)
ska hem till mammsen och pussa på min bäbis och mamma, och hämta lite saker efter jobbet!:)
sry suddig bild!

härligt!

'Var ner till apoteket med Johan förut så nu hoppas jag att vår kära kisse blir av med besvären! som hon tycks ha haft rätt långe. hmm. Åkte även med Johan till Coop och fick med mig lite pyttipanna hem hehe tack så mkt bästa Johan.
När jag kom började jag med maten, fick ta vad som fanns så det fick bli pommes hamburgare och sås! :) det var himla gott och det var även min frukost haha. När Älskling kom hem fick jag alla <3 dagspresent!
Fint prydnads hjärta och en underbar ros fick ja av min kärakära man!
Älskar dig baby! så fint!
Själv kunde jag inte hålla mig så hasse fick sin present i fredags(a. Köpte en hjärtformad sten som det står "Jag älskar dig!" i hade köpt mycket mer om jag hade haft penagarna. Men inte långt kvar tills han 20års dag och våran ett års dag så då blir det nått mycket större !:) han blev iaf nöjd det är huvudsaken:)
Nu mina vänner ska jag ta och duscha med Hasseboy för jag har varit och tränat och det var härligt!:)
Sen får det bli en film och mysa ner oss och äta glass!
Mysig dag!
PUSS I

Tog lite kort i min tråkhet.

ja inte dom bästa bilderna men dom får duga för att lägga upp iaf!

haha

Jag sitter här och har verkligen tråkigt, kan inte börja med maten än för då blir den klar för snabbt innan baby kommer hem. Väntar även på att mamma ska höra av sig så vi kan åka ner till apoteket innan det stänger!:)

Önskar alla mina läsare och vänner en riktigt underbar alla ♥ dag!
Dagens planer är iaf att laga god mat till Baby kommer hem från jobbet, mya och äta gott är aldirg fel:)
sen får vi väl se om jag ska gå och löpa nått mer till min kära;) jag är iaf jätte nyfiken på hans överaskning!


PUSSAR OCH KRAMAR!

helgen.

Ja helgen blev väl inte alls som jag hade tänk mig men det är väl sånt som händer. Haft Martin här från i fredags till imorse, och dom har bara nördan spel på datorn kan jag lova:P spela, äta, sova, spela, äta sova,  hmm killar? haha.
jag har iaf jobbat hela helgen och det har varit helt okej, Var väligt trött i söndags när jag gick upp och jobba(alltså igår). 
sov inte alls mycket natten till söndag, och blev väckt vid fam när baby och lilla maja hoppa ner i sängen. Och när jag såklart somna ja då ringde klockhelvetet :) larmet är det värsta som finns!
Nu är det ny vecka och nya tag! :)

2011-02-11

Ja igår kom Sofia andersson hem en sväng och det var trevligt! hon kom ca halv 9 igår kväll tror jag. satt hemma och snacka lite visa lägenheten osv, sen blev vi sugna på mat! så det slutade med att jag och sofia åt på thaien! Med både förrätt och efterrätt! det var hilma gott men fy tusen så mätta vi blev..

Förrätten var ett kucklingspett med jordnötssås!
Mumms med thaimat!
Glass med friterad annanas super gott!
Tack för en trevlig dag gumman!:)
Puss I

Fredag

Jobbade ju natt inatt så jag vakande ca kl 14.30 typ :) det var skönt. Jag hasse och Martin gick till Farmor och fick lite glas  som hon inte behöver ha kvar när hon flyttar. tack! Gick även hem sväng hem till kusinerna kevin, denis och Tindra som satt  ochbaka när vi kom. Det var kul att träffa Jerrys ögonstenar :)
Gick till konsum och köpte lite bröd! Och sedan fick det bli lite mat, hamburgare mos och graddsås det var gott:)
Dagens planer¨
Till farmor
Till kusinerna
Laga mat
Duscha Maja/borsta (katten)
Städa
Diska
Fika med mamma hugo
Sofia kanske kommer
till expert
Martin sitter vid datorn hasse och jag ligger i soffan och latar oss :)

te!

Här sitter jag på jobbet med en kopp Te fast att jag egntligen skulle kunna döda för en redbull just nu! Jag skulle så gärna vilja vara hemma hos mina godningar :D och mysa ner mig vid tven jag oxå. Som hasse martin och vår lilla maja gör just nu! men jag får vänta tills imorron så får jag oxå mysa med lillan, Och hans såklart!
jag hoppas på att natten går fort inatt, så jag får komma hem till densköna sängen! :)
Är hon inte en riktig sötnos! Jag hoppas bara på att hon känner sig hemma snart och är mindre rädd!
den sista bilden skicka älskling nyss till mig :)

Jobb dags!

Ja nu ska jag ta och traska till jobbet! men att gå i denna snö blir inget vidare suck, NU VILL JAG ATT SNÖN FÖRSVINNER! usch för vinter just nu.
Det ska vara sommar och sol!
Uppdaterar senare och internetet fungerar :)
Puss!

våran lilla bäbis!

Godkväll/natt!

Hej allihopa hoppas ni alla haft en bra dag! själv har jag varit jättetrött hela dagen! men ändå ligger jag här och kolla OC och kl är snart halv 3, har jag vänt på dygnet? ja totalt. Somnade kl 6.15 imorse och sov till halv 2, dock vart jag väckt för att alla skulle ringa just imorse när jag somna så sent! skräll. Aja iaf väl uppe ur sängen så kom lillebror som kom direkt efter skolan idag, lite efter kl 2 kom han :) Öven hasse gick upp då. Ändå kom han hem kvart i nio i morse:O krångel..baby är även och jobbar natt nu med, och imorgon är sista natten han går ut för denna vecka, underbart! men iaf tillbaka till tråden jag hugo och hasse bestämde oss för att gå över till konsum och köpa redbull och hyra oss en film! "I rymden finns inga känslor" filmen var både bra och rolig och ger en uppfattning av sånna som faktikst har Aspergers syndrom, En lärorikfilm! dock kan jag tycka att slutet av filmen var lite dålig. Förövrigt riktigt bra :D
Dom föesta har nog redan sett den.

Lagade även köttfärssås och pasta till grabbarna och mig :)

Vi hade även mer besök under filmen Josefin och lilla bella på 9 månader var häär, jossan var barnvakt. Och vilken go  unge blir helt bäbis kär!:) ligger in bild imorron för nu känner jag inte för att gå upp från den sköna varma sängen till vardagsrummet!
Nu ska jag fotsätta kolla på oc och försöka bli trött!:)
Har även börjat kolla på stylisterna som går på kanal5play och det var faktiskt rätt kul att titta på!
det blir att börja följa!

Besök!

Fick ett trevligt sällskap igår vid ca halv 12 av sofie dahl! Pratade massor som vanligt, drack te och hade det trevligt :) det blev en lång natt vi satt hemma hos mig fram till kl 06.00 sen gick sofie hem, och jag la mig i sängen och satt på OC men det dröjde inte förens jag slockande hehe:) det blev en lyckad kväll! tack för kvällen/natten sofie!:)

Måndags mys!

Sitter hemma nu i mysdressen efter ett härligt träningspass och en härlig dusch!
och självklart mina söta sköna jordgubbstofflor!
Nu väntar jag på att Sofie ska ringa så jag kan förklaravart jag bor! vi ska ha det lite mys med te och bara sitter och ta det lugnt :)
Puss I

Ont i näsan!

jag och älsking skoj bråkade och han råkade dra armbågen på min näsa fyfan vilket knak det blev! aj! är öm fortfarande, kanske så förjävlig ut imorron haha.
Älskling åkte nyss till jobbet för ännu ett natt pass! så blir själv hemma ikv/natt. Jenny skulle ha kommit idag men hat inte hört nått från henne så hon kommer väl nån annan dag.
Jag ska iaf snart göra mig klar för att gå upp till träningen som börjar 20.30, sen ska jag gå hem ta mig en skön dusch och krypa ner framför tven och inte göra ett skit mer idag. Gick upp ca 13.30 för att börja tvätta.. medan jag tvätta passa  jag på att börja skala potatis så det fick bli lax och potatis till mat idag! det var smarrigt. Även diskat så det är gjort! hatar när det står massa disk så jag diskar alltid direkt efter.
Nu ska jag kolla lite mer på tven sen byta om :)
ha en bra kväll alla!

10 underbara månader med hjärtat idag!

the day you never forget!

HELT GALET!

Henke och jag måste vä ländå skryta lite om att vi var med i NWT?;)



Till alla blivande studenter, ta vara på dessa dagar den är oförglömlig!

Underbara du,

Åh jag är så himla lycklig med min kära H han är verkligen det bästa som någonsin kommit in i mitt liv det är han som gjort mig till den männsika jag är idag, att känna sig trygg i själv och känna sig älskad, kan verkligen inte önska mig mer än vad jag har nu. Har verkligen allt som man önskat sig. Mannen i mitt liv, som också är min underbara sambo, mitt liv känns helt perfekt och det går inte änns att beskriva med ord.. man har sagt många gånger "för alltid du och jag" men det är verkligen det jag vill med min underbara Hasse, aldrig träffat någon som dig och vill alltid vara din. Du är så speciell för mig och du får mig så lycklig hjärtat! Jag älskar dig så otroligt mycket! Jag kommer alltid att brinna för dig! så mycket KÄRLEK till dig.
DU DU DU!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jag Älskar dig nått så otroligt mycket!

Jobbet..

Ja då sitter man här återigen, ska jobba natt för tredje gången denna vecka! men det är helt okej :) Härligt när lönen kommer om inte annat. Gick till jobbet idag och det var skönt med en liten promenad innan jobbet så man hann bli lite piggare ska ju ändå vara vaken till kl 7.00 imorron bitti. kanske tar mig en promenad hem imorgonbitti oxå.. men vi får se=) då kanske jag inte kan somna då ist, har svårt att somna ibland när jag jobbat natt. har jag tur kan jag åka med baby imorgon bitti för han jobbar oxå natt :) Hasse jobbar natt fram till torsdag morgon! så jag tänka ta hem lillebror så han får hålla mig sällskap så jag slipper vara själv på natten haha. ja visst är jag fjantig men jag är inte van att vara helt själv! :D blir helt stel om jag bara skulle höra minsta lilla typ..haha.
Menmen vi får se om han vill sovva hos sin kära syster imorgon :)
Kollar på wallander nu vilket det säkert är många fler som gör! :)
Imorgon ska jag göra blonda slingor som jenny hade tid att hjälpa mig! haha vad jag håller på med detta hår. kommer det sluta med att jag är blond igen eller vad tror ni?
PUSS I

Gott tilltugg!

Ni ska få ett gott resept av mig! som är jättegott och super lätt!
Ni behöver:
tortilla bröd
ketchup
skinka
ost
(salami)
Ta ketchup och sprid ut på ett bröd, lägg sedan skinka och salami om ni vill ha det på.
Efter det tar ni ost över. Sedan tar ni bara och lägger ett tortilla bröd över med oxå ketchup på så det blir dubbelbröd. Sedan ner i stekpannan utan smör :D Låt brödet bli lite brunt på båda sidorna och så att osten smält så är det klart.
Ser ut så här när det är klart, jag delar dom så är det lättare att äta :)
hoppas ni provar!
Puss I

Topmodel

Ligger och kollar på topmodel och har allmänt tråkigt måste jag säga, programmet är snart slut och det finns inte mycket att kolla på längre tkr ja! dock tycker jag faktiskt om den nya kanalen tv11 har endel bra program!
Min kära åkte till jobbet vid 19.00 och jag ligger hemma i min ensamhet och ligger och väntar på att dra till jobbet, funderar på om jag ska ta med mig nått gott:) men vad? kanske nått av det Anneli bakat. Fick en påse med gott bröd och fikabröd , uppskattas mycket! tack så mycker moster!
var iväg till matbutiken och coop förut med Jenny också, hon köpte sig godis och en potatiskalare och jag köpte lite allt möjligt! Kökshanddukar, potatisskalare och en större stekpanna! och lite till.
Ligger bara och latar mig just nu och jag snart ta tag i disken!:)
men först SOLSIDAN!
Puss I

Trött tjej..

Jag vaknade kl 13.45 och märkte att baby inte låg kvar i sängen han hade gått upp redan klockan 11 han, och jag vakna något senare haha, jag var ju jätte trött igår så det var kanske bra att sova ut idag, ska ju även ut och jobba natt ikv. Och baby med!
Gick och fixa frulle, diskade och plockade lite i köket :) nu sitter jag och kollar på när hasse spelar ett bilspel och det är ju inte första gången jag ser det haha, ska försöka få han till att sätta på tven nu!:)

Städnojja?

Jag undrar hur det kan bli så att jag gärna håller ordning, plockar och städar typ hela tiden nu i lägenheten men i mitt egna rum hade jag aldrig ordning? Är det roligt och städa nu bara för att man har sitt egna? nej jag har aldrig gillat att städa men nu gör jag det som om jag aldrig gjort annat. Kan ju vara för att jag aldrig vet rikigt när man har besök vid dörren och vill ju att det ska vara fint när folk kommer hit såklart!:)
får väl se hur länge jag kommer orka städa diska plocka och hålla på hela tiden ;) Det är ju inte direkt roligt.
Men roligt när det blir fint!

mys!

Iigger hemma och kollar film med baby, har fortfarande inte komm nånstans med att sova. Vi hamnade kvar inne vid tven, har ingen antennsladd i soverrummet än så får kolla i vardagsrummet än så länge. Vi har iaf lite mys med tända ljus och jag hoppas att snart Hasse börjar bli trött men med han vet man aldrig när det sker han har legat och slappat hela dagen och inte lyft ett finger så han är nog rätt utvilad:P Han och Martin har varit  ett par rikiigta degar idag haha, bakfulla? svar ja.. det var rätt många påsar med ölburkar/spritflaskor och vinflaskor! så det blev allt en rejäl fest igår märkte jag.. Nej nu ska jag försöka få med baby och sova!:)
Godnatt alla!
kul att statistiken ligger på bra nivå tack alla läsare :)

Trött som ett...

ASSS! Fick massa sov gäster här igår när festen tog slut, Martin Jossan och Johan hade redan sovplats men fick ett par till godingar sophie och chiffe! och alla låg i vardagsrummet trångt och skönt ;P Och jag och hasse log skönt inne i sängen. Var rätt trött när jag vakna imorse gick upp halv 10-10 för att dra och bowla med pappa och familj! Det var ändå skönt att ta en promenad. Hade det trevligt på bowlingen fira Emma som fyllt 15 år idag! Efter bowlingen fick jag med mig 2 av mina syskon hem också så dom slapp åka med pappa och dom hem och sedan tillbaka till stan igen. Började städa direkt när jag kom hem och Jossan hade redan börjat lite som tur var... för fyfan hur det såg ut..
Efter städandet ville jag bara typ dö av trötthet men icke då kom pappa och Vanja och lillebror hit oxå som vi bestämde efter bowling, gjorde i ordning tacos och hade det trevligt :) alla åkte vis ca 20.00 sen kom Jonis och madde oxå drack lite kaffe vilket jag behövde nätt och jämnt att jag orkade hålla ögonen öppna där ett tag.. när vi blev själv för dagen la vi oss i vardagsrummet och kollade på film och hade det mys!
Det har varit en lyckat och mysig lördag! :) Tack alla!
pappa Rasmus Linnea och Charlie:)
charlie och Linnea firar en strike ;D
bowling systrarna!:)
rasmus godingen!
kan inte påstå att jag var direkt pigg faktiskt haha!
emma, vanja och pappa!
Varit full fart hela dagen! :)

Inflyttingsfest!

BILDER FRÅN KVÄLLEN, EN LYCKAD KVÄLL!
Tacka alla som kom!
Och presenten av perra evelina och Therese!

taggar för ikv!

http://www.youtube.com/watch?v=MUPadHSCc0k

Torsdags mys!

Har mys med Jossanbabe, vi har duschat och grejat så nu ska vi bara krypa ner i soffan med lite godis och tända ljus!:)
Har bäddat så det är klart för lilla martin imorron bitti oxå som åker med älskling hem imorgon bitti när han slutat jobbet!:)
Puss!<3

Gårdagen!

lite av gårdagens bilder!:) fick en hund som övernatta hos hos oxå!

Poppis!

Idag har jag och hasse vart poppis! först kom pappa och illebror Rasmus hit och fika lite innan dom skulle ta bussen hem! :) efter det kom mamma och lillebror hugo, + att helena och Sandra på kaffe även bröderna Dennis och Charlie har varit här idag. Och nu är Jossan här och ska sova över:) hasse jobbar natt så skönt med lite sällskap! ska bara ta det lugnt kolla på tven och ha de mys, men jag är så himla trött idag! så jag kommer väl somna haha. Hra inte sovit alls mycket sen i måndags. Och det märks nu!

Imorron ska vi ha inflyttningsfest också så det ser vi fram emot!:)

PUSS I

Säger bara en sak..

BELLA ANDERSSON IS HERE!

Härligt!

härligt att vi är klara nu i lägenheten bara lite smågrejer kvar och tavlorna ska upp men det är inte så bråttom!:)
Vi trivs jätte bra än så länge, köket är ju underbart! stort och härligt! :D
Nu inväntar jag min kära Bella Andersson som har kommit hem från Gbg idag! ska super nice och träffa henne känns som evigheter nu.. Sen kommer kära syster sophie oxå, var ett tag sen jag träffa henne med !:)
Puss I

Lägenheten!

Sovrummet!
Köket!
Köket
hallen
Vardagsrummet!
vardagsrummet!
Orka inte ta kort på toan! :)
Har fått iordning det mesta!
härligt!
Tack för hjälpen Jossan för hjälpen och cindi!:)
RSS 2.0