Valborg

Sådär då är jag klar för ikv, nu måste jag verkligen börja tagga till.
Är inte sugen för fem öre just nu faktiskt.
Menmen
hoppas alla får en bra kväll! ikv blir det kd/skåre för oss!
PUSS I

.

.

!

Håller på och fixar mig inför kvällen.. inte så taggad än men blir väl det nån gång under kvällen!

Do it like a dude!

Igår var det ju helt underbart väder, så vi kunde inte motstå att ta oss nån cider och några öl. Tog våra kära vanner och satt oss ute och drack och hade det trevligt. Men ändå lugnt! solen gick ner och det började bli lite kallt så vi gick in. Jag började fixa mig lite bara. Sen kom Jonis och hämta mig danne och hasse - mot Karlstad! ÅKte mer eller mindre bara runt och drack men vart ändå inte full så det var lugnt igår, bara kul att hitta på nått en härlig fredag. Kom och vid halv 2 tror jag ungefär då blev det sängen och kolla BB reprisen.
Var nere i stan igår och hitta lite inne på metro, fick en tröja av mina kära man! Och en sak till.
Visar senare (:
Ja och vad händer ikv då ?
Vi ska iväg och grilla, tänkte hoppa in i duschen om en stund och fixa mig.
Efter grillningen blir det mot kd hem till sandra och robin!
PUSS I

20 minutare

Jag vaknade kl 11 idag ett stort WOW! brukar vakna ett halv 2 varje dag så jag är stolt. Gick upp och klädde på mig sen drog jag ner och sola med Jenny, var as längesen jag sola så jag tyckte jag var värd en liten solning. Minns inte änns senast jag solade?
tog oss även en tur till Maxi och in på lindex. Köpte ett par leggins nagellack och en "topp" jag visar er senare :) nu ska jag börja med maten tills Grabbrna hans och danne kommer hit!
PUSS I

Underbara älskade!

Idag har det ju varit helt underbart ute! så har faktiskt vara ute i solen hela dagen. Vaknade vid halv 7 imorse när baby kom hem från jobbet. Låg och gosa lite med honom sen gick jag upp vid typ 7 och då vaknade alla barnen! så det blev tven en stund sen frukost. Efter frukosten vid ca halv 19 gick vi faktiskt ut på baksidan till lekparken. Jag tog mig en filt och softa i solen. Började tvätta vid 12 men hade bara 4 maskiner så det gick rätt fort, jag tog dom första två sen fick min kära ta dom andra två. För jag tog med mig alla så liven och hälsa på pappa medans han jobba. Efter det blev det järnvägs lekparken nere i stan, Emma och goa Elicia kom också och häll oss sällskap, fikade lite och hade det trevligt. Var dör i nån timme sen gick vi en sväng innan vi gick hem till mig och tog oss en glass och en kopp kaffe!
Vid ca 17 åkte vi hem till pappa för att lämna barnen sen var det bara att åka hem för att H skulle åka till jobbet, åter igen ett natt pass. :/ Men det är tur att nån jobbar.... jag får ju inte så mycket jobb nu. bara hoppas på att någon blir sjuk snart "haha".
Just nu sitter jag hemma bara och funderar på vad jag ska hitta på ? vore skönt med en powernap! men vill egentligen inte i detta fina väder. Vore också skönt med en springtur.. men ah vi får se vad det blir. Jossan och Johan kommer nog en sväng sen också. Plus att jag har lite att städa här hemma. Blir mycket stökigt med 3 små barn hemma! Borde äta nått också.
Hoppas alla haft en kanon bra dag i det kanon braiga vädret! :)
Älskar min underbara Pojk han är det bästa man kan tänka sig! Love you baby.♥
Du lyser upp min dag! Du gör mig så lycklig!

LOVE I

Glass

här har vi en nyduschad liten prick :)
Just nu kollar vi på Rasmus på luffen och äter glass! jag älskar Astrid Lindgrens filmer!

3 små liv

Kom hem från pappa förut nån gång. Passa rasmus en stund så pappa kunde åka in till stan med några papper. Rasmus har opererat sig i munnen så han var lite trött så han somna direkt. Men han vaknade till liv så småningom :) Satt upp polen så den får börjas värmas upp i vår solen (:. Tog oss en kopp kaffe, och jag tog med mig Rasmus linnea och cornelia hem så dom ska sova över så nu äreliv här hemma kan jag lova er mina vänner. Operationer hjälper inte änns "haha".
Nu har vi nyss ätit mat, potatismos och ungstekt falukorv det var himla gott, och min kära man åkte nyss till jobbet! kommer hem imorgon bitti!
Igår hade jag en trevlig kväll och eftermiddag med härliga tjejer! var i Sofias stuga och grillade och åt massa efterrätt, men gott var det! spelade ett spel och hade det mysigt. Jag bakade en tårta åt Amanda oxå! som fyller år idag så grattis till henne :) Det var kul att Sofia ringde, vi hade inte setts på ett tag så det var hilma kul tyker ja, och träffa dom andra som jag bara ser lite då och då!
avslutar med denna härliga bild och en bild som man lyckades få med Anna på bild också :D
Tack för en toppen kväll tjejer ! :)
Nu ska jag duscha Rasmus och Cornelia, och imorgon kl 14 ungefär blir det ner till järnvägs lekparken med Emma och hennes dotter :)
PUSS I

hej och hå!

Hej på er jag vet att jag har varit riktigt oaktiv på bloggen ett tag men det har bara blivit så. My bad :) ska försöka ändra på det.
Idag är det onsdag och det är en grå dag, och jag känner mig lika grå som vädret idag måste jag säga. Det bara är en sån där dag som bara känns ovärt men sånna dagar har alla. Men hoppas att dagen kommer skina upp lite :) frågan är vad man ska göra ikväll. Elin är sup sugen idag hon men vet inte om jag är sugen :D
Kanske ska dra med Emma hem? nej jag vet inte. Orkar ingenting idag känner jag.

Nu ska jag dricka kaffe men pappa och hasse.


PUss I


Elmia 2011

Dagen började med att klockan ringde kl 7.30 på lördag morgon! låg kvar en stund gick upp 7.50 fick bli att ta sig en kopp kaffe och börja fixa sig. Sen var det bara att dra ut och sätta oss i bilen, åka och hämta danne som var "chafför" under Elmia. Vi började inte dricka förens 12.30 typ men det räckte, dum som jag var åt jag ju inte frukost. Utan åt en banan på hela dagen fram tills att jag fick världens huvudvärk! jag och elin gick till en tacobar, men de var väl inte direkt mycket till mat så det var bara attbörja supa mer på det så att huvudvärken försvann och det gjorde den väl efter ett tag. Hade dock ont i huvvet till och från hela kvällen.
Det värsta med Elmia var nog att supa och va skit full när man kom fram, och sedan nyktra till och sedan bli full igen :D haha.
Men det var en kul kväll!
men grabbarna var lite kärringar som däcka på vägen hem medans jag och Elin körde på!
Kvällen blev inte lång men vi drack i ca 12 timmar!
PUss I

elmia

Sry för dålig uppdatering! men har inte haft tid och inte ork! :) sitter hemma hos Elin med, hasse, martin och simon nu får väl se vad som händer (: helgen uppdaterar jag senare med bilder osv. Men det blev iaf Elmia i  lördags!

bilder kommer senare!

puus!

vill så gärna...

Suttit och kollat lite kläder :D

2011-04-20

Hejsan!
Ja idag har telefonen ringt flerar gånger! eller rättare sagt hasses telefon, haha. Så vid ca 11 gav vi upp, men vi låg kvar till halv 12 med våran lilla snutt. Gick upp och gjorde oss iordning, sen åkte vi upp till lokalen där vi hade hasses 20 års fest. Lämnade  tillbaka nyckeln så nu är det klart! Efter de åkte jag hem och baby till skattkärr för att greja med bilen. Och jag ska snart åka till Björneborg med cindi. Ska hämta mina småsyskon vid 4 på dagis och skola. Så ska vara barnvakt ett tag :) Blir nog att sitta ute i det härliga vädret medans ungarna hoppas studsmatta och cyklar omkring! haha.
Just nu sitter jag och har rätt tråkigt faktiskt, + att klockan går så sakta för att jag sitter och håller tummarna :D hoppas hoppas! medelar kanske sen vrf jag håller tummarna ;)

skärgårn

Hej på er! tänka bara berätta hur dagen såg ut igår, Nicke, Natalie och Martin kom ju hem till oss :) det fick bli en sväng ut till picasso och ta oss en glass! hilma gott, men soleb gick såklart i moln! så vi åt upp och åkte in till stan igen. Åkte hem en snabbis sen blev vi hungriga så vi drog till donken :D och fyf*n vad mätt jag blev, jag provade den nya burgaren den var sådär. Åkte hem igen och alla bara låg/satt och kollade på tven och var allmänt halft döda haha.
Dom åkte hem vid ca 20.00-20.30, jag och baby la oss och kollade på tven till BB började sen blev det en film sen sängen! :)
PUSS I

Tisdag

Har precis plockat undan lite här hemma, väntar nu på att Natalie, Martin och Nicke ska komma :)
Ska ta och gå ut med våran lilla maja i koppel och får se hur det går :D
puss I

Bilder från lördagen!

Härlig dag med god mat,och rakapparaten kom fram som ni kanske ser på min älskling :D

Invalid hand.

Hej på er alla!
har varit dålig på att uppdatera, men har inte orkat efter helgen och helgen bravader. Jag har nu insett att man kanske borde dricka nått annat än alkohol. hmm. Ida Olofsson kan vara rejält korkad, och nu har jag bara mig själv att skylla att jag inte kan träna ikväll.. men men nog om detta, handen blir väl bra så småning om, och tror inte jag behöver åka iväg med den..

Lördag: Ja dagen började ju inte sådär jätte rolig med tanke på att himlen var grååå och vi skulle hem till Cindi att grilla senare på efter middagen, men se på tusan vad tur vi hade solen tittade att fram till slut och leendet kom på läpparna :) vi åkte och handlade på kära maxi efter vi kollat en handbollsmatch som lillebror spelade. Köpte oss kött och lite annat gott, satt oss och åkte mot björnebrog :) Jag och Hasse gick hem till pappasen ett tag och hälsade på alla vårglada barn! såklart var dom på den efter längtade studsmattan! tog en kopp kaffe sen började hungern smyga sig på så vi gick pp till Cindi där jossan och johan också väntade på oss, kom och dom satt och klippte jossan så rakapparaten på att till användning på min kär man oxå :D haha. bilder kommer sen. Men det var hans ide och inte min! ;P

Tände grillen och jag grillmästaren själv (not) fick så snällt ta över grillen för att Johan och Hasse inte orkade stå där, maten väl klar satt vi oss på altanen och började äta och gud så gott! första grillningen för i år. helt underbart gott. Mumms! har bilder som jag lägger in senare om jag kommer ihåg vill säga. Sugen på alkohol började smyga på oss alla och det slutade såklart med att vi började dricka, Jag Jossan och Cindi hamnade och åkte runt med stefis, markus och gudmundsson, blev stannade av polisen för att vi spela för hög musik? haha vilket skämt. Ibland blir man ju bara så trött. Men det förstörde inte kvällen utan vi körde på ändå! Hasse och johan åkte med Jonis m.m och dom hamnade såklart i kd. Och det gjorde vi med men inte i fin bilen utan i en annan... kassetband? HALLÅ! japp jag mådde lite dåligt där ett tag men vi kom iaf till kd :D och där blev det party hemma hos stölpte! grym kväll. och jag slutar här då kvällen fortfarande var toppen och går inte an på det som gjorde kvällen något sämre! :)


Bilder kommer senare ! :)


Sitter just nu på jobbet, ska ta mig en pissepaus, ta en till kopp kaffe och sätta mig på balkongen en stund. Det är tyvär skugga men det är så skönt ändå, jag älskar solen!

Tack alla som medverkade i helgen och tack för att vi fick vara hos dig cindi ochy grilla, det får göras om! :)


PUSS I

GAMMLA SKOLKORT!

Haha Tänk att man varit så liten! det första kortet lixom hur gammal kan man vara då :P
ett gammalt kort från handbollen hitta  jag också haha

Kaffe+glass

Nu får det bli en kopp kaffe med vaniljglass innan träningen, även ett eller två avsnitt av skilda världar
O´boy och flingor på :D haha ja inte det vanligaste med flingor men det är nått min kära man lärt mig och det är gott!!
goda maten som vi  åt igår vill ha de ikv med haha

Film dag

Hej på er!
ja dagen idag har sett ut som det gjorde igår näst intill. Låg kvar ett bra tag i sängen innan jag gick upp... såg ju att inte solen trängde sig in genom gardinerna. suck! så jag låg helt enkelt kvar istället och kollade på tven.
Gick upp efter ett bra tag och gjorde lite mat, fick bara bli pasta, köttbullar och sallad som blev över igår.
Efter maten blev det en film med baby, han har nyss åkt till jobbet :/ har träning ikv också som börjar 20.15 kan inte säga att jag direkt är taggad! men det blir jag nog snart.
Nu ska jag sätta på kaffe och ta mig lite glass och se skilda världar :)
Emma och Felicia sover över här inatt också, då får dom strängas i samma säng! haha.
hitta en gammal bild på älskling dator.
PUSS I

Det brinner!

Kommer ni ihåg den filmen? den är flera år gammal men om jag inte minns fel så älska jag den. Den visades i skolan och man fick läsa boken! den ska jag bara se väntar på att den ska bli klar nu :D
Får väl se om den är lika bra som man tyckte då :)

vart tog solen vägen?

Jaha det är ju klart att solen ska åka bakom gråa moln, suck. VILL HA SOL JU!
men det är väl som vanligt antar jag, Jag och baby låg kvar ett tag i sängen innan vi gick upp, tror klockan var närmare halv 2 innan vi gick upp. Ville inte gå upp när det var så tråkigt väder.. halv sov ett bra tag haha. Gick och och satt på kaffe, åt lite "Frulle" det fick även bli en film på det. 
the mechanic det var riktigt bra!
dagens planer blir lugna antar jag, Jossan och hennes mamma kommer antagligen på kaffe sen också.
ska nog ta och kolla skilda väldar nu eftersom min kära man hamna framför sitt älskade spel :)
PUSS I

Jessie J - Do it like a dude

Skattkärr + sol + städing

Hejsan hoppas!
det har ju varit underbart väder idag! men jag är så korkad, jag vaknade vid 10 imorse och hur ofta gör jag det och ändå är rätt pigg? men jag lägger mig såklart och somnar om till kl 12.30.....suck! men jag gick upp på en gång då, ringa sandra så hon kom hit så vi gick ut och satt oss på baksidan i den heta solen! fy tusan så varmt det blev haha, men som sagt underbart med sol! dock ska det regna 2 dagar i rad nu om det nu stämmer?
Iaf vid ca kl 15 kom baby hem från jobbet eller rättare sagt han kom  med lastbilen, så åkte med han till jobbet för att lämna lasbilen och tog bilen från han jobb hem till kära Elin. Hasse åkte mer eller mindre på en gång med killarna en sväng och jag och Elin gick ut och satt oss i solen, pch där satt vi ett bra tag och som vanligt pratade vi om allt mellan himmel och jord! Åkte hem vid typ 18.30, plockade upp Jossan så hon fick åka med hem :)
Nu håller vi på och städar för fullt, men ska ta mig en luring och sätta på kaffe! om den timme blir det BB!
PUSS I

Bakningsdags!

idag är det söndag och en steten sådan jag är inte alls pigg måste jag säga, jag och baby har städat hela lägenheten och håller på att tvätta! snart kommer mamma,dennis, hugo och alexandra hit på lite kalas :)
Och jag har bakat en tårta.
Kladdkaksbotten, vaniljsås och grädde och 2 vanliga tårtbottnar, dajm och hallon :)
Hoppas den är smarrig :) inte den snyggaste tårtan men haha.
Min underbara älskling hoppas du fick en grym födelsedag och nöjd över allt fint du har fått:)
Du gör mig så lycklig och är så hilma glad att jag förlovat mig med dig :) Älskar dig baby! ♥
Hoppas alla haft en bra helg! :)
LOVE IDA

LokalParty!

.

LokalParty!

Ja helgen har varir bra och hela veckan har varit helt okej, dock lite stressad! eftersom jag fixade en överaskningsfest till baby i fredags för att han fyllde 20 i torsdags! och han anade ingenting, han trodde vi skulle bowla haha :) det var var skitkul! Fetsen blev också helt okej såklart, synd att folk bara inte kan beste sig! suck. Menmen sånt hör väl till.
Några av folket som var där :D och det kom och gick folk hela tiden!
Så länge hasse var nöjd så är allt finnemang :D
Och igår alltså lördagshade bella sin lokalfest eftersom fyllde 20 i fredags, hon hon hade verkligen lyckats med festen! Bjöd på mat, lite bål och dj det var en kanon fest, dock var jag ganska lugn drack typ inget. Och blev rätt tidigt eftersom jag och hasse körde folk som skulle in till stan osv, menmen.
Det har varit  en bra helg! :)
MEN kan ju säga är att det var inte det roligaste att städa lokalen! eftersom folk inte fattar vad dom svarta sopsäckarna var till för :D haha.
PUSS I

Klar för ikv!

'
Ha en grym kväll alla för det ska jag ha :D:D:D
PUSS!

Tar mig..

En kall medans jag fixar mig, och snart är det dags att börja med maten!
Hoppas alla får en grym kväll!
PUSS I

Min kära vän!

GRATTIS PÅ DIN 20 ÅRS DAG! hoppas du får en grym födelsedag om inte annat ska jag fixa så du får det :D

haha ja du fyller ju 20 år så då får du den bästa bilden också ;)
Älskar dig! ♥

Grattis 20 år!

detta fick min kära av mig i 20 års present! :)
Och ännu är det inte slut!
SEXY BITCH glaset var lite för ironi haha, tyckte det var lite coolt!
på shotglaset står det "kan du fortfarande läsa denna text har du inte fått nog" så blir testen mindre och mindre. Också bara en kul sak :) Sen en öl grej, heller i öl så kommet det ut ur "slangen" den ville han såklart ha så fort han såg den ;) och klockan då såklart som jag visste han behövde och han ville ha en. Han blev rikigt nöjd med allt så jag är glad! :)
PUSS I

Aldig fel!

Hejsan!
blev väckt av viktor stolpe imorse vid typ 11 han ville bjuda mig och baby på Thaimat och det ville vi ju såklart :) så vi ställde klockan på 11.45 gick upp och gjorde oss klara sen mötte vi stolpe när nere, och fick oss en god lunch eller rättare sagt frukost :) Tack så mycket! Efter vi ätit satt vi kvar en stund pratade massor och sen blev det till systemet sen hem till oss på en kaffe, stolpe åkte nyss tillbaka till jobbet! och jag satt mig här och funderar på om ska orka ta tag i hemmet. Meeeeen det är ju inte det roligaste! Jag vill bara att det ska bli kvällen :D:D
Nu ska jag iaf sätta mig och kolla tv med min man :)
PUSS I

Egen gjorda chips!

Ingredienser (1 portion)

  • 1 potatis
  • flingsalt
  • olivolja
  • eventuell krydda (exempel grillkrydda, fryst dill, svartpeppar)

Instruktioner

  1. Tvätta potatisen.
  2. Skär tunna skivor med exempelvis osthyvel.
  3. Lägg bakplåtspapper på en tallrik och placera ut potatisskivorna därpå. Var noga med att de inte ligger på varann.
  4. Torka av skivorna med ett hushållspapper för att suga upp överflödig vätska. Potatisskivorna ska vara torra.
  5. Strö över flingsalt och eventuell krydda efter smak.
  6. Droppa över lite olivolja.
  7. Mikra på högsta effekt cirka 5 minuter (beroende på styrka) tills potatischipsen får färg och blir krispiga.
  8. Låt chipsen rinna av och torka på ett hushållspapper.
Jag blev så sugen på chips haha och konsum har stängt så jag gjorde egna det var gott:D
Tog pommeskrydda (Y)

Världens lyckligaste tjej!

Hej  hallihopa! Idag fyller min kära 20  år! och vi haräven ett år idag, helt underbart  men vad tiden går fort! :O
Är så hilma lycklig med min grabb, vi har förlovat oss idag, åhh vad jag är glad trallatrallala!
Nu blir det kalas hemma hos olsson :D
nu fick jag bråttom,
PUSS I!

köttfärssås och pasta!

Efter jag färgat håret på hugo så började jag med maten! fick bli köttfärssås och pasta! och det gick ner och gott var det. Efter maten fick disken stå en stund, klippte hugo lite granna. Men vilket hår! Även Dennis kom hit på en matbit! :) Fick bli disken efteråt osv, och nu la jag mig i soffan och kolla tven :) är så trött idag sov inte alls bra, jag och jossan la oss vid 4 men jag somna typ närmare halv 5 imorse, sen hade jag en mardröm som var så äckligt verklig  så jag lixom vakna till och från, tillslut kom älsking in i dörren och då var kl 7 på morgonen! och han kom hem från jobbet. kunde inte somna på en gång då heller men somna väl vid kvart i 8 igen. Sen blev jag väckt halv 10! men somna igen och blev väckt av telefonen åter igen fast vid halv 12-12 ! då gav jag upp.. så är lite smått trött idag känner jag.
Och det börjar närma sig Fredag så jag börjar känna mig lite stressad måste ner och fixa lite till åt baby ju :D helgen kommer bli grym och det hoppas jag även min kära tycker! :)
PUSS I

Mörkbrun

det plingade 100 ggr typ på ringklockan och det var såklart lillebror som ville komma in och färgahåret! 

Man är ju så snygg i "hätta"

Haha ja jag älskar att sitta med denna fina huvudbonad, nej nu ska jag skölja ur detta sen blir det BB med min mysiga övernattningsgäst Josefin! :)
PUSS I

TISDAG

Gick upp i rätt bra tididag, vid 12 vakna vi men låg kvar en stund innan vi/ jag orkade gå upp. gjorde oss klara åkte upp till mamma en sväng.Hasse lånade vertyg till att byta bakljus på bilen, för att han hade besiktning idag. Själv åkte jag ner till kommunal/a-kassan för att fixa lite, men fy fan så drygt det är alltså helt sjukt. Men härligt att får det klart! Gick hem därifrån och hemma var jossan som väntade.
Åkte upp till smådjurkliniken och köpte en ny mat till våran lilla bäbis och en behandling till hennes mage! så nu hoppas jag innerligt att hon ska bli bra!
åkte och handlade lite också innan vi åkte hem.
Köpte oss en ful sak till maja men hon verkade iaf gilla den:D haha

Helgen

Ja i fredags blev det lite fest här hemma, började med att cindi kom hit till mig och tog ett glas vin! Det var trevligt som vanligt :) Efter en stund kom det bara flera och fler! det blev en lyckad kväll. Dock blev det lite jobbig, känsloladdad osv..Annars var det en mycket rolig kväll :) Tack alla som kom hit!
Lördagen var jag och hasse och våran nattgäst väldigt trötta hela dagen! och jag ville baraligga och dega i sängen  och det gjorde vi, hyrde 2 filmer och feta oss med smått och gott. Klockan gick riktigt fort för snart vart kl 20.00 och bella skulle snart komma! hon kom vid ca 21 sen kom även cindi :D blev lite förfesthos oss. Danne och Johan kom hit också. Åkte ner till Mastis efter ett tag vid typ 23. Och jag säger bara en sak - MATSIS SUGER. Men ändå lyckas med hamna där ändå ibland. illa.  Och kvällen slutade väl inte riktigt inte som vi hade tänkt oss. Blev en lång natt och la oss väl vid ca 6 på morgonen. Även Larza hasse bror fick sig en maddras att sova på =)
Söndagen blev super lugn den med, kolla mer eller mindre på tven hela dagen! underbart. Senare på kvällen kom även jossan, danne och johan och kollade BB med oss. la oss rätt tidigt vid . 00.00 men jag kollade på tven ett tag till, men älskling somna för han skulle upp och jobba.
Ja helgen blev inte som det var tänkt men den blev ändå helt okej, kul att träffa bella såklart som åkte hem imorse med sin mammatyp kl halv 8.
PUSS I

vilken kväll...

Ja en ute kväll måste ju alltid sluta med lite bråk! menmen. Annars var kvällen trevlig igår, det var helt okej. Det var kul att få vara med bella igen :)
Bytte om till min nya klänning igår ist för de jag tog kort på, bella gilla klänningen så jag bytte :)
IDAG har vi bara legat och degt vid tven med en varsin pizza! Är inte helt klar i skallen känner jag efter 3 dagars! så jag skriver i morgon:D
Nu blir det BB. PATRIK SKA UT!
PUSS I

Tredje gången gillt!

SKÅL IGEN DÅ!

Inte som planerat..

Nej gårkvällen blev inte alls som planerat, men men. Jag ställer såklart upp nät det är nära och kära som behöver ett handtag, komma bort lite. Och vem behöver inte de ibland? Tack alla som medverkade igår.
Idag är jag riktigt trött måste jag erkänna sov inte alls mycket inatt, och vaknade till och från imorse. Käkade hamburgare med bröd förut och är proppmätt än!men är suger på nått medn då spyr jag väl typ.. nejdå.
Klockan börjar närma sig mer och mer 20.00 och det betyder att bella kommer hit. Eftersom det inte blev så igår tyvär. Vi ska ta och dricka ikv och prata av oss nu när hon äntligen är hemma i värmland! får se vart kvällen för oss.
Jag hade typ velat gå på bio ikv egentligen är super sugen på det, vill se " hur många lingon finns det i världen"
den verkar ju stört skön!
zzzZZZzzz
PUSS I

åter igen lite vin

Elin åkte med 20 bussen, men vi har haft det lika trevligt som vanligt :) och vi kommer ses snart igen!
Lagade lite mat till mig och baby vid typ 20 också.
pasta med räkor, champinjoner, paprika och lite annat gott. Det var iaf mumma! och mycket lätt.
Just nu sitter jag vid bordet och dricker lite vin med Cindi och snart kommer min ÄLSKADE bella hit!
'
Älskling sitter och kladdar!
haha så kul har hasse, nu satt han sig och spela. :P
Puss hoppas ni får en bra kväll!
RSS 2.0