Stort suck..

Man blir lite irriterad när inte änns en städfirma kan göra de dom ska kunna... bara att vänta ännu längre för att få nykeln har vi tur får vi den ändå idag. Annars blir jag mer sur eftersom jag packat hela dagen för att hinna med och inte kunnat vila upp mig inför natten jag ska jobba..
Är nästintill klar med packadet iaf!

Dagens planer!

* Fixa flyttlådor
* Börja packa hemma hos Baby.
* Åka till Kristinehamn
* packa hemma hos mig
* slita älskling får datorn ;D
* Träffa Jenny & Kanske Jossan
* vore även med ett glas vin ikv!

Borde packa!

Jag ligger fortfarande i sängen och latar mig framför tven! Och baby sitter vid datorn och spelar sims. Vi borde egentligen packa just nu men hasse får inte tummen ur och ringa sin mamma om flyttlådor:P så det lär väl dröja hehe. Ska iaf hem till mig idag och packa oxå.. och jag har ju lite mer att packa än min kära. Bara att tänka på garderoben med alla skor och kläder..;D
Men vi ska allt se till att bli klara idag så vi kan börja flytta in redan måndag eftermidda! får nykeln då:)
jag måste försöka få nån som kan hjälpa mig att börja flytten för baby jobbar på måndag och slutar kl 16.16.30 och  vill gärna börja tidigare så vi hinner klart så mycket som möjligt efter som jag inte kommer hinna hjälpa till så mycket när jag jobbar dubbelnätter. Men det blir nog bra hoppas mamma är ledig :)
Nu ska jag försöka få liv i hasse och se om han kan ta och ringa nu!:)
annars får vi åka och köpa lådor!
Står om mig på Karlstad bloggen idag http://054redaktionen.wordpress.com/ Lite kul! tydligen bra att tjejer dricker öl!
Puss I


Handboll, NHL och öl!

Sitter hemma hos Micke och Elin med härligt sällskap! Anna, Martin, simon, hasse, anders och zebb! :) Just nu sitter jag i sängen och kollar datorn med zebb och grabbarna spelar.. Tar en öl och bara tar det lugnt och jag tror att kvällen kommer hålla sig lugn. Nu ska jag vara social ha en bra fredagkväll alla!:)
PUSS I

Förkylning..

Är ju så himla kul... eftersom jag typ snyter mig 100 ggr per dag! så störande. Och inte fan hjälper det. Och denna vidriga näspray hatar jag.
Men nått positivt är väl att jag sitter och myser i babys säng kollar halv 8 hos mig och har hans hans nya morgonrock som jag köpte med till han :) så han slipper ha min ;)
Ännu en natt utan min älskling, han jobbar natt men jag får ta och kolla film och vänta tills kl 06.30 imorron bitti då min kalla älskling kommer och kryper intill och värmer sig på mig, BURR! But I Love It!
Ska försöka att somna i tid ikv oxå!
Puss I

kaffe och shopping!

Ja ibland finns det inget bättre än kaffe! hilma gott. Tog mig en god sandwichglass till kaffet  oxå!
Idag har jag varit flitig har sprungit i affärer med Gittan! gick upp vid ca 11 men trött var jag somna halv 4 imorse! vänt dygnet totalt. Men iaf ca 11.30 var väl klockan när vi åkte in till stan. Vi började på rusta och köpte lite duschtvål/hand, schampoo&balsam, bestick och allt möjligt. Sådant man kommit på i efterhand. Efter rusta åkte vi till ONOFF och kolla och Git köpte sig lite saker. Vi åkte vidaretill Bergvik in till apoteket, och sedan det bästa av allt in på OBS och hitta min och hasses snygga tavla som kommer bli så snygg i vardagsrummet!
köpte en citytavla fast svart/vit och ingen bro. Läckert!
Åkte till välsviken och köpte tvättmedel/sköljmedel och diskmedel oxå, Git och jag kom hem med 2 kassar var och en tavla! Jag var hilma duktigt idag oxå för jag skaffa mig ett mimerakort och ett Icakort, har inte orkat gjort det förens nu haha. Och det var riktigt bra. Fick en kallender för 39 kr ist för 79 ;) Fick köpa mig ny och större kallender så jag inte tappar bort den som jag lyckas gjort med min andra.. men bara för det kommer jag väl att hitta den nu!
Har iaf hittat mycket idag, kunde inte motstå ett par fina Kaffekoppar så jag köpte dom!:) ja det känns jätte bra. Ända som fattas nu är osthyvel,potatisskalare rivjärn haha ja det är iaf vad vi kommer på nu som fattas men kommer väl komma på i 2 veckorstid efter vi flyttat in"ja just de en sån har vi ju inte" haha*. Sen så ska vi såklart storhandla! men det blir samma dag vi flyttar in har redan skrivit matlista och tror vi fått med det mesta! snart smäller det! ska bli hilma KUL !:)
Nu kollar jag på Lilla jönssonligan men ska slå på halv åtta hos mig nu!:) sen ska jag spela sims om älskling fixa det hihi.
Puss I


år 2010!

Ja får väl ta och lägga in lite vad som har hänt 2010 nu när jag inte har nått annat för mig,
Mamma och jag Testa nya datacamen!
varit med älskling och jobbat!:)
'
rasmus, lite fördricka hos baby!
balen!
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD VI ÄR BRA!
Natalie och Elin
Tjejkväll hos mikaela! Klockren kväll, får göras om i sommar brudar!
Min överraskningsfest!
Party hos Cindi!
Nyår 2010!
Elin och Ida Alltid seriösast? nyår!
nyår!
Elmia!
Första solningen med lillebror såklart!
Hockey FBK!
Åter igen festbilder från cindi!
haha ja inga kommentarer!
lite oplanerat drickade!:)
Älskling och jag var med Natalie och Nicke på Kusten!
Arvid och jag på Kusten, hamna på nån liten krog med alla
lite förfest hos bästa sofia! jag och bella på bilden.
Jag och Sofia!
Julafton!
fest hos sandra! robert och hasse!
'
bella hos sandra haha :D
färgat håret mörkare ;)
Bästa av allt med detta år är att jag  blev tsm med mannen i mitt liv! :)
Älskar dig snutten!
Ja det var inte änns allt som hänt detta år det var mycket party märkte jag nu!
Haha men det var ett toppen år verkligen och hoppas på att 2011 blir minns lika bra!:)
Puss I

-15 ? -18 hmm

Jaaaa det är svinkallt iaf märkte både jag och Elin när vi stod ute och babblade på med massor! :)
Två par srumpbyxor, hasses mjukis, strumpor, sockor, halsduk! tro fan att jag fröös ändå!
vad jag älskar vintern! :)

GE MIG SOMMAR!


Elin och jag i sommras!

2011-01-26, 21:21

Nu ska jag ut och träffa Elin en sväng tror Mikaela är med oxå, :)


tisdag och även onsdag =)

Igår var vi in till banken och fixade lite med papper eller rättare sagt älskling gjorde det. Och jag vänta! Efter det åkte vi till khamn för att åkte till pappa hämtade även upp honom hos farmor! :) fick bli en snabbis in på coop för att köpa present till Cornelia som fyllt år. Stor tjej nu! och pappa handlade lite mat. Plocka upp Emma som skulle med hem, (emma=bonussyster) skulle egentligen bara ha varit där under dagen men vi bestämde oss för att sova kvar ist eftersom vi ändå skulle vara barnvakt dagen efter runt kl 12.00-13.00 till eftermiddan. Blev inte så mycket sömn blev att låna felicias 90 säng var lite tråkigt eftersom jag och hasse gärna tar mest plats i sängen :D men det gick vaknade av alla barn drog igång redan vid typ halv 7 sedan kom en efter en igång och greja så man hörde dom väl kan man ju säga hehe. Låg och små sov fram till halv 10 då pappa tyckte att vi skulle komma upp och äta frulle och ta oss en kopp kaffe :P men det var gott! greja lite under dagen eftersom pappa och vanja inte var hemma. Hade lite ärenden :)
Åkte hem ca kl halv 5 tror ja vi blev så nyfikna på våran inflyttnings present av Git! :) och vi fick en dammsugar vilket var helt perfekt eftersom vi tänkte köpa en själv! tack så jätte mkt!:) och Git jag lovar att det kommer till användning;)
Till helgen ska jag och älskling börja packa för att starta vårat egna liv tsm och båda jag och han tkr att det ska brajätte kul och underbart och vi längtar!
Inflyttningsfest de blir!!!
Jag vet en som taggar redan nu att få inviga våran bar och sitta där med Grabbarna ;)

Puss I

Grattis!

Idag fyller min lilla prinsessa 7 år, stolt storasyster!:)
stolt över alla mina 6 underbara syskon!

Just nu..

Ligger jag / sitter jag i sängen och kolla på nån film och det var verkligen udda.. tur att den är slut nu.
Det ser ut att vara jätte härligt väder ute! men ingen är hemma och kan följa med mig vad jag vet.
Vore skönt att gå ut annars..får vänta tills Elin slutar skolan! hehe.
jag har plockat lite på hasses rum så nu ser man golvet, ska snart gå ut med soporna hade jag tänkt.
Jag hatar att bara sitta inne! det börjar bli riktigt jävla tråkigt att vara "arbetslös" eller ja timvikarie blir inte så mycket jobb ändå tycker ja..Lite tråkigt, har några nätter men som egentligen ligger på helt fel dagar! Den 31/1 jobbar jag natt och den 1/1 och vi flyttar till lägenheten 1/1.. Jag får bita ihop och göra det bästa. Passet är 22.00-08.00 hmm dygna kanske? får väl sova till kl 13.00 typ sen äre bara att dra igång! Vi vill flytta in allt så vi kan sova redan första dagen ist för att dalta fram och tillbaka med grejer. Klart ska vara klart helt enkelt! :D

Kärlek..

Jag vill bara att ni mina kära läsare och vänner ska veta att det finns en person här i mitt liv som gör mig så himla lycklig! Och får mig att må bra varje minut varje sekund! Har aldrig haft det så underbart som med dig Hasse du gör mig till den lyckligaste och blir bara gladare för varje dag som vi är tsm! och snart flyttar vi ihop allt känns bara så hilma underbart!:)

Älskar dig obeskrivligt mycket Bby, <3

Godmorgon!

farmor ringde och väckte mig! vilket inte händer allt för ofta så det var kul att hon ringde! ska få lite grejer till lägenheten:) tacktack!

Jag hatar att vakna med halsont och tät näsa finns inge värre.. och idag när jag ska träna! suck.. jag tänker träna ändå! Idag undr dagen vet jag inte vad jag ska hitta på, men det märks :) nu ska jag iaf äta frulle!

puss I

Fredag

Ja Fredagen började med att jag och hasse vaknade jätte sent, sedan åkte vi till Nordin och fixa lite saker, sen till khamn, var tvungen att hämta saker;)
När vi kom tillbaka hem till Hasse var det bara att börja fixa sig. Killarna hade lite bråttom till att börja dricka öl!
När jag var klar åkte vi ner till Micke och Elin! och där var det lite folk redan! hade det trevligt och killarna var nog mest på party humör! vid typ 10 tog vi bussen in till stan tror jag. J*vla Busschafför...
Vi kom iaf av tillslut! Jag och grabbarna gick till ankan och hade en trevlig kväll! dock ska ju vissa spela bort pengarna vid pokerbordet;) själv försvann lite för mycket av pengarna från mitt konto.. inte bra! men det är lätt hänt!
som vanligt blev det fyllemat och det fick bli burgerking! efter det lyckades dra mig rätt fint haha. Mitt knä ser inte så bra ut haha... men det hör väl oxå till vissa fyller antar jag:p hahaha menmen vio hade iaf en roligkväll!:)
Puss I

Torsdag!

Hade en trevlig kväll igår med några karlstad brudar och en före detta ölme brud;)


Ju nu sitter jag hemma i älskling pojkrum. Sitter vid hans dator eftersom  han har med min på jobbet,  OGILLA!:) min är så mycket bättre att blogga på osv haha. Men får vara lite snäll mot han få han fick såklart låna den Idag har jag bara tagit det lugnt! myst med baby typ hela dagen, och vi sov till kl 14.45 inte bra haha.
När baby åter igen åkte till jobbet för att nattpass, gick jag och mötte Elin. Gick till konsum och köpte mig en grandiousa pizza! Gick hem till henne kollade på halv 8 hos mig och på handbollen! Sverige vann och det var allt tur det!:)
Sitter och pratar med hasse via datorn en bra uppfinning så man slipper hålla i mobilen :D Ska snart kolla på "den bästa sommaren" det var längesen jag såg den!:)
Puss på er!
I


Har haft en trevlig dag med bruden i mitten igår och några till :)

mat är alltid gott!

Ja tkr det är så kul att kolla matlagningsprogram faktiskt :D kollade nyss på halv 8 hos mig och nu kollar jagpå "vad blir det för mat" med per Morberg, heter han om jag minns rätt. Rätt rolig gubbe faktiskt haha.
Sen ska jag kolla på halv 8 hos mig igen och sedan handboll SVERIGE - POLEN!

Ibland..

undrar man hur människor beter sig mot andra..Att tex behandla sin flickvän som en jävla trasa och spela ett jävla dubbel spel mellan två kvinnor, hur kan man hålla på så?
att vara våldsam mot sin tjej och kalla dom fula saker som dom egentligen borde kalla sig själv? man finner inte ord hur vissa beter sig. Visa varandra respekt och kärlek ist! Sluta kränka andra när det är du själv som har taskigt självförtroende.

Min ögonsten..

JA det känns tungt att säga det men nu är min kära fina balklänning borta..
Känns onödigt att ha kvar en klänning man bara haft använding för en gång men det väcker alltid minnen och den är fin att kolla på (a) men den kommer bli grymt snygg på Frida hon som köpte den, och jag ska ner till halmstad och kolla på hennes bal! det är ett måste när hon har min fina klänning på sig!:)

Måndag!

vaknade vid 13.45 inte så bra men det var skönt att sova lite extra ;) gick upp och fixa mig lite sen åkte jag med hasses pappa in till stan och åkte till sofia och hade det trrevligt, var hemma hos henne satt och prata massor som vanligt, sen tog vi oss en sväng till bergvik!:) och jag shoppade inget! iaf inte kläder men jag var nära att köpa en
brunskinn jacka! och det svider än i fingrarna. Jag vill ha den! Men jag var så duktigt som jag köpte en jävla kastrull ist :P haha. och en rulle med trasor. Kul att bli vuxen ;)
och det är ca 2 veckor kvar ni tills vi flyttar underbart!
'
My girl!:)
Kolla även in denna blogg som 3 goa tjejer har som projektarbete! http://turnyourlifeon.blogg.se/

Sitter hemma hos Martin..

och kollar när grabbarna spelar fifa jiiipii!:P

2011-01-12

Lugn dag idag! låg i sängen fram till halv 2 typ sen upp och laga mat. Sen blir de att ta det lugnt fram till 3 sen gick jag till konsum och mötte Elin en sväng sen hem igen en stund och åter igen hem till Elin. Kolla tven och pratade lite skit som vanligt:) åkte hem med  baby en sväng innan han åkte och jobba natt, sen gick jag hem till therese men fört in på konsum och köpte oss lite mat som vi åt till ett tvprogram! fick bli skivad potatis (typ som pommes) kyckling sås och vitlöksbröd, så nu är jag poppmätt!
nu hade jag tänkt kolla om det finns nått vettigt på tven att kolla på.

underbart..

Att snön smälter ge mig underbar sommar!

åhhh..

nu satt jag och kolla bilder på mig själv... och jag har verkligen beslut ångest!!!!!
SAKNAR MITT BLONDA HÅR SOM FAN :O
fucking perfect...

Träna äntligen!

Äntligen kan jag träna ikv!:D tackade faktiskt nej till 4 förfrågningar om jobb idag för att jag skulle kunna träna! för nu var det väldigt längesen! pga av att jag blir inringd till jobb hit och dit, men jag kan tyvär inte tacka nej till jobb för mycket heller, så tyvär blir hanbollen drabbad..vilket jag tycker är riktigt tråkigt. För jag vill kommit igång som förr! Men jag hoppas att det blir mindre jobb på måndagar och onsdagar! så kan jag jobba alla andra dagar!
Jag har lovat mig själv att jag ska vara aktiv hela sommaren med att iaf vara ute och springa, som jag lyckades göra förra sommaren fast bara i 3 veckor;) haha.



Idag har jag sovit dåligt:O Baby åkte och jobba vid 6 imorse, och jag vaknade av att jag typ hade panik! och ni vet ju hur jobbigt det är att ha en mardröm som känns så verklig när ni vaknar!? jag tycker att det är hemskt! så jag hade faktiskt svårt att somna efter det, och kl var  bara 09.20 så jag försökte somna om och det gick efter ett tag, men blev väckt av Larza vid 11 så då fick det bli att gå upp ist!:P

Nu ska jag ta och göra lite frulle och hoppas tiden går fort idag!:)
Ska se om Elin kanske har ork att ses idag om hon inte är allt för sjuk!
Puss
I

Fredag

tack för en toppen kväll!

vin kväll med Elin

i fredags kväll hamnade vi hemma hos Micke och Elin jag och älskling, grabbarna tog nån öl och jag och Elin öppnade boxen/boxarna med vin! Ja det var riktigt trevligt vi myste in oss i det lilla köket med ett bord och satt oss på kuddar och spelade musik från min dator, helmysigt!:)
efter ett tag blev vi lite partysugna så jenny och klara  kom och hämtade mig och elin och körd oss till khamn! vi drog hem till Sohpie och drack lite vin och hade det trevligt, sedan pkte vi hem till lillan och robert och festa lite men det var rätt lugnt ändå!:) det var en lyckad kväll måste jag säga, det får göras om.
MER BILDER KOMMER SEN!
Under dagen på fredagen sov vi fram till ett för vi båda hade jobbat natt, sen åkte vi till mitt jobb och skrev på ett papper sen hem till pappa var ute med alla ungar i snön! :) sen var det bara lugnt.
Lördags blev det en lugn dag! Låg typ i sängen hela dagen, vid kl 17 kom vi upp typ. Fick bli en dusch sen hem till therese och köra, henne,perre,carro och kenta in till stan. Efter det åkte vi hem till Micke och Elin och kollade hur det blev med den nya soffan och det blev kanon tyckte ja!:) även jenny och micaela var där oxå!:) som vi köra in till stan när jag och älskling drog donken! hem och tjockades oss sen film! :)
Nu ska jag snart iväg och  kolla på när baby har match!
PUSS I

9 månader....

men älskling i fredags!
Älskar dig hjärtat mitt!<3

bilder från nyår!

Tack för en bra kväll!

Upp och hoppa..

kl halv ett blev det imorse eller rättare sagt förmiddags, hatar när larmet ringer! men låg faktiskt kvar till kl ett typ innan jag gick upp.. fick oxå tillslut liv i min kära så vi kunde hoppa in i duschen, för att sedan göra oss iordning för att sedan åka till mormor och morfar för att äta mat med en del av släkten! riktigt gott var det, älggryta och potasis!
och såklart efterrätt på det!
efter det åkte vi hem och bara tog det lugnt, :) baby åkte och jobba vid ca 18 och jag åkte hem till jenny, har varit med jossan och jenny innan jagh börja jobbet :)
puss!

sen kväll..

Det blev en sen kväll efter jobbet igår, baby hämta mig på jobbet åkte och hämta upp johan och jossan, och Jenny kom ut efter ett tag och höll oss sällskap. Det slutade med att killarna blev själva och vi brudar drog i egen bil. Och kul det  hade fyfan haha... kom hemhalv4 imorse och trött var  jag måste jag erkänna var skönt att krypa ner med en varm älskling och somna gott!:)

Måndags mys!

Har ju glömt att uppdaterat om i Måndags, jag slutade jobbet redan kl12 så jag gick hem till syster och väckte henne, blev lite frukost och massa prat!:) sen kom chriffe efter en stund så vi tog en promenad men hunden. Efter det plockade älskling upp mig och sophie i lasbilen, så åkte vi till karlstad och lämna den sen in till stan och lämnade in hasse mobil eller det var meningen iaf..åkte till Hasse han bytte om sen mot khamn igen. Åkte och handlade till tacos! :) släppte av Sophie med matkassarna, åkte och hyrde en kärra och hämtade våra möbler!

När vi var klara med det åkte vi till Sophie och laga oss tacos och det var hilma gott! fick till och med bli lite vin för mig och sophies del! det var en lyckad måndagskväll!:) får göras om!
när kl började närma sig 00.00 så åkte jag och älskling hem till honom och somnade gott!:)

Puss I

fika och jenny!

Vakna upp hemma hos älskling idag, gick  upp prata lite med git åt frulle kolla på tven, sen kom mamma och hämta mig. Blev avsläppt hemma hos Jenny, vi gick till Ok och köpte med en sallad till mig. Sen till mekonomen, sen vidare till stan och tog oss en fika innan jag börja jobba :) det var trevligt!

Äntligen..

Snart får jag åka hem med min älskling som åkte ifrån mig tidigt imorse för att jobba! :)

Ikea!

dryg att jag tryckte på en knapp så allt jag skrev försvan..uhh!

aja men jag börjar väl om då!:)

Jag och baby var på IKEA igår och inhandlade lite smått till lägenheten, ett vardagsrums bord och en snygg matta till det, tre stor goa kuddar och lite smått som behövs till köket toan osv! känns riktiga bra att man kommit igång! var även iväg i söndags hem till Halle och köpt lite möbler så tack så jätte mycket halle! :) Och tack kenta och carro för presentkortet på Ikea det var verkligen super bra!
Så vi har kommit ingång ochvill flytta in nununu!:)
hoppas på att månaden går fort.


Köpte detta men storleken större!
mattan orkar jag inte leta efter;)

Har jobbat mycket oxå nu ett tag och det känns super bra det oxå, dock väldigt tråkigt att jag har missat  3 veckors träning pga att jag jobbat, men jobb måste man. Hoppas på att det blir träning till nästa vecka! saknar att springa skiten ur mig och träffa alla goa lagkamrater!

Imorron går jag ut natten och det känns helt okej :) extra pengar är aldirg fel!


Bilder från nyår kommer den dagen jag hittar sladden till kameran som jag såklart har tappat bort:P haha så typiskt mig.. menmen, Jag hade iaf en jätte bra nyår! men härligt folk! :) men som sagt bilder kommer!

Puss I

dryg..

dag idag måste jag säga... började jobba kl 8 imorse, sen hem vid 12 igen och sedan tillbaka vid 16 och jobba till 20. och orkade jag inte skriva mer! går ner till mamma och kollar tven..:)

RSS 2.0