Nyår!

vart hos hasses farmor och farfar och fått i oss lite smörgåstårta och lite alkohol! :)
Nu sitter vi hemma hos hasse och dricker lite!
HA EN GRYM KVÄLL ALLA!

Ja då var man där snart igen..

Ja jag har tid kl 12.45 hos frissan idag, var inte längesen jag var där men vad gör det;)
och det blir såklart mörkare slingor igen! men det blir allt bra..

Älskar..

Min goa nya mjukis dress :)

Lycklig!

Jag och min kära fick lägenheten idag kontraktet klart och allt känns underbart!!:)

just nu..

Sitter jag i kga i en lastbil och ska snart åka hem åt! och inte långt kvar tills vi ska kolla på lägenheten!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS den är bra!

Shopping är givet!

Såklart har jag shoppat!
Fick med mig lite hem iaf :D
Köpte mig ett linne och underkläder oxå men det orkade jag inte ta kort på :)

Juldagen!


Det var en trevlig kväll!:)

Jul afton

Julafton för mig började med att jag och älskling gick upp rätt tidigt! åkte till pappa och firade jul där på morgonen. Åt lite gott och delade ut dom julklapparna vi hade med oss och det som vi fick. ca kl 12 fick vi åka igen, då blev det att fira jul med mammas släkt, kusiner osv hemma hos moster :) åt mat kolla på tven ja ni vet det man gör varje jul! sedan lite julklappsutdelning. Åkte sedan till min "lossas pappa johan"s familj, fick julklappar åt gröt osv:) sen blev jag hämtad av Therese,carro, kenta och Älskling :) Åkte till skattkärr och firade ännu lite till:)
Efter det fest hos perra!
Jag har inte önskat mig något spec iår, vet ju knappt vad man ska önska säg längre man har ju det mesta! men iaf det jag fick var, pengar, en mjukisdress underbar!, en vågtång, stumpor,trosor,godis ja ni vet lite smått och gott:) fick ett halsband av min kära pojkvän som det är graverat med hans namn och datumet vi blev tsm och han har ett likadant fast med mitt namn. Suoer nöjd med det! Presentkort. Kommer inte på nått mer men nått mer var det nog! Det jag och Hasse fick tillsammans var en kokbok, och ett presentkort på Ikea och det passar super bra! :)
Julen vart lyckad åter igen! :)
tack alla som medverkade i julfirandet!
Tack älskling, älskar dig!
Hos pappa :)
lite bilder sen jul:)

förlåt..

jag har verkligen varit så dålig på att uppdatera bloggen! men har varit för lat eller haft annat förmig.
men imorron när jag åker med älskling och jobbar blir det datorn med och blogga om jul och jul helgen!:)

imorron ska jag som sagt med baby och jobba, sen kl 14 ska vi kolla på lägenhet! och vi hoppas verkligen att den är bra med tanke på var den är. Både positivt och negativt vart den är, men den verkade ändå bra för oss :)blir spännande att så imorron!

kanske är dags att sova, ska upp tidigt imorron :/min kära har redan däckat har brevid mig haha :) så gooo så.
skriver imorron!
puss =)

Julafton/julhelgen

Julafton var helt okej man stressar för att hinna med alla ställen man ska till, i år blev det 4. sista stoppet blev på snäppvägen hos min kära pojkvän och familj:) efter det lite fest hos perra med det var rätt lugnt, och var inte hemma allt för sent heller. Lite kort uppdatering idag men får bli mer imorron om juldagen och bilder!
Var även i Kd idag med Älskling och Jenny!:) även Jossan och Johan kom en sväng.
Nu ska jag krypa ner hos baby som ligger och sover' :P uppdaterar julhelgen imorron!:)
PUSS!

När man var liten..

kändes det som en evighet till julafton, men nu är det sin att blinka! right!?¨
som liten satt mig där och ville att tiden skulle gå fortare och man öppna lucka för lucka och hoppades på lucka 24...
Nu hinner man knappt köpa klart julklapparna till alla haha. Jag och Hasse köpte dom sista Julklapparna idag, och det tog sin tid! Inte lätt att stå inne på affärer med sin pojkvän som var som ett frågetecken vid varje ide jag hade haha. Men till slut så kunde han bestämma sig, tog en och en halv timme bara ;)
Denna vecka ha gått hilma fort tycker jag! Känns som om det nyss var måndag då jag var in till Karlstad med Elin och Natalie. Tisdags åkte jag med Älskling till Göteborg! han fick för en gång skull lite sällskap på jobbet. var hemma ca kl 01.30 så inte så farligt sent men vi somna skönt när vi kom hem. Och sov länge till onsdag morgon!
I onsdags var min första arbetsdag som personligassisten och det kändes rikitigt bra fakiskt! ser fram emot nästa pass!
och idag är det då torsdag den 23 december 2010 och imorron är det jul, och Våran morgon blir tidig för fix och trix!
Ställer kl på 8.00 till imorron. Åker hemifrån va 9.30 plockar upp Bröderna och åkte hem till min kära pappa och familj, delar ut lite julklappar kanske får en bit i magen. Sedan är det bara att dra vidare igen, då blir det hem till moster med släkten och äta god julmat! efter vi är klara där med magen som är proppmätt( som man lyckas bli varje jul! för mätt haha) Men de är bara att få plats för ännu mer. Åker sedan vidare till min "lossas" pappas föräldrar, firar med att äta tomtegröt med släkten där! en vill men typ dö i sängen för att sedan orka sig rulla ur sängen.. haha. senare när jag är klar med allt ska jag hem till hasse och fira med hans nära och kära!:)
Nu ska jag vara lite social mot min kära som ligger här brevid och vill nog gärna att jag slutar nörda!
Så god jul på er  alla kära vänner och läsare! :)

Lycklig!

jag måste säga att det känns riktigt bra! Älskling hitta en lägenhet som han tyckte var fin och verkade bra! :) så jag ringde igår, och idag var vi och kolla på den. den var i Kristinehamn, vi tycker att det är bra att börja någonstans och det är sant. jag hoppas hoppas att det går våran väg denna gång! :) ska ringa imorron ge svaret. Det blir ett Ja, bara hoppas på att dom ger samma svar tillbaka! Men det återstår att se imorron:)
morgondagens planer är iaf att gå upp tid och åka med Therese till bergvik vi ska köpa våra sista julklappar:)
sen tror jag vi ska hem till mig, har match på lördag!
idag har jag varit med baby tills han skulle åka och jobba natt.igen.. :/ så jag åkte hem till therses, åkte in till stan och tog oss en snabb solning :) sen hem till henne drack kaffe och glögg, och kolla när hon gjorde goda kakor!
Puss!

Ett års sen..

Var det du min kära Farbror gick bort, fattar inte att tiden går så fort. Ingen kommer förstå varför det just blev du.. Älskar dig!

Du hade varit 31 år nu..
1979-2009


Åmål nästa!


LOVE IT, LOVE IT!

Mys lördag..

Blev en mys lördag igår! Läg bara hemma i sängen med älskling under dagen. Vid ca 18.00 hoppa vi in i duschen, åkte hem till Bella och fixa oss lite god mat! Pommes,lövbiff?, och god sallad! det var fin fint.
Efter maten slängde vi oss i soffan framför tven. Kollade på "så mycket bättre", och SJÄLVKLART sex and the city!
Sophie och hundarna kom och gjorde oss sällskap oxå:D
Jag och hasse fick åka efter sex and the city, skulle hem och packa för blev tvungna att åka till skattkärr. Jag min klant och slarver såklart glömde mina handbollsgrejer hos hasse. Så blir uppplockad i skattkärr av hanbollen sen. "HAHA eller som Elin sa jaha visste inte att handbolls kan köra bil". Ah det var lite kul när hon skrev det faktiskt. Men ni fattar..eller? whatever :D

Nu har jag sminkat mig lite och ska snart byta om och åka mot fucking Åmål och ordet före stämmer verkligen. usch usch usch! men åker inte hem utan en vinst brudar så nu taggar vi!!!!

Blev väckt typ hundra gånger imorse, dels av min kära älskling som skulle ge min 100 pussar innan han kunde åka på match, hehe sötnos! men somnade tillslut en stund till. Sen gick jag upp och gjorde frulle, kollade på dieselråttorna och sjömansmöss :D även lite idol! sen somna jag igen haha. Jenny ringde och väckte mig vid halv 2 så snackade med henne en halv timme. Nu har jag inte tid att sitta här mer, ska dunka lite musik innan jag bär mig av
ciiiaaoo!


underbara sommar!

Fredag

ja fredagen var så hilma bra till ca kl halv 6 för att det finns idioter. Menmen...
Efter allt bakmys hos sandra H, åkte vi som sagt hem och fixa oss sen vidare till kristinehamn, för att dra till Sandra som hade party igår!
Åt lite när vi kom hem till mig sen kom Lillan och hämta oss. Åkte och fixa lite sen hem till Lillanoch Robert.
Började dricka där :) vi var några stycken så det var kul!
åkte till Sandra ca halv 9 fick skjuts av Halle, tack tack! kvällen var jätte bra! men alltid lite drama och det är synd när alla hade trevligt! vi var hos sandra ett bra tag sen ner till stan fort för det kom upp en sak. Väl framme dit vi var. försökte lugna folk för att skita i bråket och kolla gå vidare ha en rolig efter fest, men jag som vanligt ska alltid vara stor i käften m.m  Sry för blåbulan! igen..
iaf när allt blev lungt igen! Åkte vi hem till Lillan och Robert med hasse, daniel och linn. Hade kul där med men hela kvällen hade massa drama och det sluta tyvär inte på efterfesten heller men sånt händer...
Jag och baby kom typ hem ca halv 5 -5 imorse, det blev en lååång kväll Somnade kl 6. Så har inte varit mycket sömn inatt.
Så blev iaf resultatet på håret när det är fixat, tkr dock inte att det syns så mycke skillnad men syns mkt mer i verkligheten. :) aja..
jag.. och linn :D
Linn och Lillan :D
där syns hårets färg bättre :D jag och Robert!
haha ja det blev till slut sanning eller konsekvens här får evve till pisk av gustav :D
hasseboy och Lillan:)
sara och Bella :)
hhaha ja som sagt sanning eller konsekvens, (apa som låter som en ambulans )
sötbella!
Jonte och bella!
Kissbella!
efterparty men daniel är lite trött! haha
fyllemat!
tack och hej! :D

Att en...

längtan till nått underbart bara kan försvinna på en sekund bara för ett ego.. det är ju ta mig fan skrattretande,
Vem gör änns så? hur fan kan man bete sig så?

jag säger bara det att det är inte så konstigt att folk.....

Pepparkakor

Imorse kom sandra och väckte mig, hon fråga om jag ville med hem till henne och baka pepparkakor!
Och visst hasse låg och sov så slängde på  mig lite kläder och åkte med!
satt och drack kaffe och pratade massa sen kom vi på oss själva att det kanske var dags att börja med bakningen..
Ja den första vart ju inte sådär bra, lite brända:D
men dom andra blev bättre och lite roligare ;)
Men könpepparkaka fick jonis mummsa i sig till kaffet när han kom, även Älskling kom ner till sandra på en kaffe och åt sig en pepparkaka!
satt kvar hos sandra ett tag sen hem och duscha :)

Dieselråttor och sjömansmöss

Nu ska jag kolla på dieselråttor och sjömansmöss, det är ju så bra haha :D
julkalendrarna nu för tiden är verkligen så dåliga.. ett skämt!

8 månader..

Med min underbara älskling:)
Du är min trygghet, älskar dig!

just nu..

Ligger jag i sängen med mys kläder och bara tar det lugnt, vilket jag gjort typ hela dan..
men det är skönt ibland det med!
Nu ska jag fortsätta kolla Andra Avenyn

Inte som planerat..

ja dagen har varit jätte seg och jag har jätte ont i huvvet som jag haft hela dagen! och det släpper ju inte..
mycket irriterande..
Skulle ha åkte till bella idag oxå men blev tyvär inte så, bussen gick inte alls bra och ingen skjuts..
men ska försöka träffa henne imorron.
Jag ska iallafall få mig iväg till Konsum en sväng innan det stänger. Köpa nått gott..
hade match igår mot Arvika och ja jag vet inte vad som hände i första halvleken, men kom igång i andra. Vi har absolut spelat bättre matchen slutade iaf 18-18.
Under veckan har jag..
Måndags var jag med Sophie och hade det trevligt, gick upp till skolan en sväng, sen vidare till Hennes mammaför att dricka kaffe! men hamnade ist i stallet med Lena en Snabbis, men efter åkte vi och handlade gott bröd. Åkte hem till (Lena) sophies mamma, blev kaffe, macka med julskinka och senap! pepparkakor och lussebullar! mumms.
Det var mysigt!
Och i tisdags var det bara lugnt, blev väckt av att hasses chef ringde så baby fick åka och jobba. Och han blev borta längre än han trodde så jag fick en Therese och drack en kopp kaffe och kollade när hon bakade hehe, och det blev mycket gott!
Baby kom iaf hem ca kl 14.30 då lagade vi köttfärssås och spagetti sedan gjorde vi oss klara och åkte och plockade upp natalie och nicke, sedan vidare till bergvik :)
fick med mig lite hem!
lägger upp vad sen om jag orkar!
PUSS!
RSS 2.0