Mys kväll

Efter vi kollat lägenheten idag fick det bara bli att dra hem och ta det lugnt, kolla lite på tv och hoppas på att klockan skulle gå segt, för att hasse skulle dra och jobba. Blev lite vatten melon och glass! himla gott. Och mysigt!
Baby you are my everything!
Love you!

'
Haha den sista bilden bjuder jag på. pigg som ni ser haha
hoppas ni haft en bra dag! :)
PUSS I

Upp och hoppa solen väntar!?

Jag ställde klockan på 12 för att komma upp i tid idag, bäst att passa på när solen är framme och jag är ledig!? Annars blir det intemycket till sola inte. Ja vi gick ut och la oss. Baby låg kvar och sov efter som han jobbat natt. Hankom hem imorse fast att han inte skulle det så goo min älskling, men jag och Natalie blev lika paffa och lite chockade när ringklockan ringde kl 7 imorse vi fatta inte riktigt vad som hände haha. Men tillbaka till tråden, vi la oss som sagt ute men Natalie blev inte kvar så länge utan tog bussen hem till Kd för att  fixa lite och så. Och jag tog räsern ner till Jenny och piaoch log ute med dom lite. Blev inte så länge men en en timme iaf. Åkte sedan hem för att fixa mat till hasse vakna men han var redan vaken när jag kom hem :D fick bli färskpotatis och min super goda bacon röra! mumma.
Efter vi käkat blev att dra och kolla lägenhet.. jag tänkte bara.....ta mig härifrån när jag kom in. Omg.
"vi hör av oss"
Men vi har ju sådan tur att våran andra lägenhet vi kollat på nätet, svarade direkt när vi kom hem från fösta litten på första lägenheten. Och jag och hasse tappadeverkligen hakan när vi kom dit och kolla fyfan vad fin det var! kan man bli kär i en lägenhet? Oja det kan man för det är jag just nu! helt otroligt va fin den var. helt nyrenoverad och allt öppet och luftig så nice! kommer bli drygt att vänta nu i två veckor för att vänta på svar om vi får den eller nån annan. VI SKA HA DEN !
Kommer bli så arg och lessen om vi inte får den, det kändes ju så rätt att vi skulle bo där från bådas sida lixom.
Håller tummarna!
oh yeah jo jo jo!
PUSS I

Sol och bad!

Hej på er förlåt för dålig uppdatering men har inte velat sitta vid datorn nu när det har varit kanon väder! :)
kul att ni är inne på min blogg och kollar ändå!
Tänkte iaf lägga en en bild bomb från gårdagen då det fick bli massa sol, och första härliga doppet för i år!
Så sur blev jag att jag inte hittar min bikini jag köpte förra sommaren, vet inte vart den är? suck.
Jag och Natalie hade en härlig dag ute i solen! :)
Maja fick sig också en härlig dag ute i det härliga vädret! :)
Efter en stund vart det sjukt varmt och jag blev sugen på ett dopp och Nalaie med, det fick bli att åka ut till skärgårn men Henne och baby. Och jag var såklart i först som vanligt haha och Hasse sist.
Är det inte U-N-D-E-R-B-A-R-T med sommar?
När kvällen närmade sig igår ville vi inte bara sitta hemma och kolla på tven typnär det var fint väder.. Baby åkte till jobbet och Jag,Natalie och Jenny bestämmde oss för att dra till Karlskoga och kolla på Pepper som var där och uppträdde igår..det var massa folk! n helt okej kväll faktiskt.
Lite bilder från kvällen iaf. När jag och Natalie kom hem var vi trötta, men ändå somna vi vid halv 3 men vi somna gott! snark.
PUSS I

Solig dag!

Vilket härligt väder det har varit idag, helt underbart! dock har jag ju jobbat till kl 16 men har kunnat varit ute lite i den härliga solen ändå faktiskt. Gick rätt så fort på jobbet ändå så det var helt okej! efte rjobbet blev det hem en snabbis började att städa lite i köket, men Natalie som nästan på en gång och var hungrig så drog ner till stan istället så hon fick äta. Lite mys på uteserveringen :) efter ca 19 gick Natalie till bussen och jag cykla hem till Jossan och tog mig en kopp kaffe och hade det trevligt i värmen!
Tog och cyklade hem runt 20.30 och började med maten. Fick bli bacon sallad super gott!! :)
ligger just nu och kollar på Skärgårdsdoktorn och väntar på att Natalie ska komma tillbaka från karlskoga.
köpte ny klocka idag som det var rea på, 400 kr billagre och ville verkligen ha den.
kollat på den förut!
Fick inte till nån bra bild men här är det iaf, leopard mönster i gillar den skarpt! :)
Då tarvi nästa CD! awesome!
PUSS I

jobb jobb jobb

Efter jobbet idag blev det hem på en gång för att invänta kära brodern Dennis som ville komma en sväng :) det blev ist att han sover över och vi fixa oss lite gott för kvällen ist ! :)
Suuuper gott :)
Blev dock super trött efter så jag ligger i sängen just nu och tänkte lägga mig så jag somnar i tid idag.
Måste orka upp till jobbet imorgon. Börjar klockan 7. varit en lång dag idag med ändas jobb jobb jobb och sov dåligt inatt antagligen därför jag är trött redan!
Tackar för mig idag och lägger mig och kollar skärgårdsdoktorn  till jag somnar!
Älskar dig bror♥
PUSS I

Midsommar!

Började dagen med att gå upp i tid för att få med oss allt för kvällen, för att sedan åka hem till moster anneli som bjöd oss på mat, súper gott som vanligt! :) tack Anneli!
Runt klockan 13 efter grabbarna lirat litr fotboll åkte vi hem till Nordin och Sandra så jag kunde baka tårta för kvällen innan jag börja fixa mig. Viåt mycker god mat. Grillat såklart :) börja dricka redan vid halv 2 så all alkohol räckte väl. spelade kubb också, riktigt roliga kväll med trevliga människor!
var rätt trött på slutet när klockan var 5 på mogonen utan skjuts till khamn... men det löste sig som tur var!
Tack alla som gjorde midsommar braaaa! :)
Glömde kameran! :(


PUSS I

Skärgådsdoktor boxen!

Kom hem efter jobbet idag vid ca 13 tror jag, vid 12 drog jag ner till arvids och kolla efter nån billig cykel bara för att ha till jobbet och så. Som hittat men inte den snyggaste men vad gör det ;) cykelkorg och grejer, det är en gammal cykel med riktigt nice att cykla på! och bra pris. Kanoners!
Har lagat mig lite mat och kollat på skärgådsdoktorn från kl 13 typ fick ju hem hela boxen idag som jag beställt :D
awesome!


Så det blir hela kvällen sen, men först ska jag betala lite räkningar osv :)
efter jag köpte cykeln förut drog jag hem till jenny och visa upp skönheten, sen med henne till apoteket.
Åkte upp till Jossan en sväng också innan vi drog hem igen.
alla är hostiga och ont i halsen haha. satt där och hosta och snora ikapp.. Alla är verkligen sjuka nu.
Nu ska jag plocka undan i köket sen blir det jobbet. ska lämna in en film på konsum jag och baby hyrde i lördags.. så den lär vi väl få betala för som vanligt:p vi glömmer aalltid att lämna tillbaka i tid! även posta ett brev.
PUSS I

snorig..

Hej hoppas ni alla haft en trevlig midsommar! :) det har jag haft men det uppdaterar jag om senare.
Kom hemför en stund sen, har varit hos Jossan och druckit kaffe med henne baby och johan kom efter en stund också. Efter en stund startade vi grillen jag och Jossan var riktiga grillmästare för det blev super gott!
Fick tyvär ta och åka hem efter maten för att Hasse skulle åka och jobba, kommer hem på onsdag :(
tur att kag själv jobbar så det går lite fortare!
Ikv blir det bara lugnt, har ont i halsen fortfarande och är snorig vill bara att det ska försvinna nu så man blir lite piggare! så jobbigt att ta sig upp på morgonen när man ska jobba. Men jag hoppas att det ska bli bättre snart.
Skulle egentligen på möte idag med handbollen, men orkar verkligen inte sitta där och snora och hosta och springa och snyta sig varje kvart.. suck.
Ska iaf ta och försöka städa undan lite innan de blir för sent, sen ska jag bara ligga och mysa ner mig framför tven.
mjukis d-a-g!

Trött liten flicka..

Efter jobbet idag åkte jag och baby och hämtade Maja. Hon var så trött men blev glad att se oss! Hon går här hemma  och vinglar omkring med en stor krage.. tycker synd om henne. Hon vill så gärna men kan inget utan hon lägger sig tillslut ändå, men är mycket impad hur envis hon är! hon hoppa upp i fotöljen utan att vi hann med! inte bra.. hon måste ta det lugnt. Men det är inte lätt när det gäller våran Maja inte! Hon ska kragen i 10 dagar. Kommer bli jobbigt för henne det. och för oss haha kommer ha en galen katt här om nån dag! Hon har sovit mycket idag legat bevid oss hela tiden sen vi hämta henne och sen vi kom hem. Mys!
Åh så sööööt!
Hon blev även märkt i örat därför hon är grön i örat.
detta kommer gå bra :)
Aj :(
Puss I

helga!

Sista arbetspasset idag sendan tar jag helgen! underbart att får tillbringa tid med min Älsking om bara sovit hemma en dag denna vecka. Hoppas även på en trevlig kväll imorgon och att vädret kan bli bättre så man får grilla och ha det trevligt i solen! Och med trevlig sällskap såklart:)

Sitter just nu på jobbet och har lite rast. Får gå hem om några timmar så ska bli skönt. Slutar kl 15. Då ska jag och baby hämta våran lilla maja hos veterinären, hon har steliriserats idag. Hon är klar vid 12 så hon opereras nog just nu! hoppas det går bra med mitt lilla hjärta. Hon har inte fått ätit något sen i går kväll kl 18 så ska kämma bort henne när vi kommer hem om hon inte är allt för trött och sleten!

Nu ska jah kila :)

PUSS I

Halsont..

Kom precis hem för en stund sen och blev som vanligt glatt välkommen hem av Maja lilla som just nu ligger och myser bervid mig i sängen. Alltid så mysigt! hade en trevlig kväll med Sofia, Anna, Ellen, Alica, Hanna och Jenny orkar inte skriva alla haha. Blev lite grillat och super god efterrätt och självklart det populära spelet! hade riktigt trevligt! åkte hem vid ca 22 ska ju upp och jobba, har så svårt att vara när innan jag kan sova så bäst att åka hem i bra tid så jag orkar upp till jobbet imorgon. Dock väligt drygt pass imorgon deld tur. Börjar kl 8 slutar 12 och hem en snabbis för att sen dra tillbaka till 16 och sluta 20 eller 21! ja det är då drygt menmen. Så dagen imorgon består av jobb jobb jobb.





Nu ska jag lägga mig och kolla skärgårdsdoktorn men min täta näsa och onda hals. vill inte bli sjuk!
de har jag inte tid med.






PUSS I

Grilldags!

Har precis blivit klar, ska iväg till sofias stuga och grilla med några härliga brudar :) Så jag har fixat sallad här att ta med det är ju så gott till grillat!
Blir snart hämtad av Jännybabe:)
Hinner inte blåsa  håret men vad gör det! :)
Min dag har annars bestått av livliga barn som aldrig sitter stilla inte änns när som sitter och äter.
Blev väckt rätt så tidigt imorse så har varit rätt trött kan man ju säga. Och älsking kom hem imorse fast att han inte skulle det :D såååå gooo min älskling!

baby-sitter

Godkväll allihopa ligger nu här och myseri sängen med Linnea Cornelia och Rasmus! :) kollar på en film som vi gick och hyrde på konsum. "prinsessan och grodan" haha. Själv väntar jag på att "skärgårdsdoktorn" ska bli klar så jag kan börja kolla :D Vill seeeee nu och kommer nog fastna och kolla på det inatt. Så kommer nog inte vara så pigg imorgon när barnen vaknar vid 7-8 om inte tidigare haha.

Jag saknar min baby så mycket!




Har även varit med Natalie en sväng idag :D och träffa sofie en snabbis (:




PUSS I


Första dagen

Hej på er!
Första dagen på jobbet inför sommaren, känns helt okej. Var inte så jätte trött när jag gick upp imorse och det är alltid ett plus att vara något pigg när man går upp och ska jobba. Slutar kl 16 då blir det hem och städa sen efte helgen, och sedan kommer sykonen hem Linnea Cornelia och Rasmus så det kommer vara fullt upp. Är ledig imorgon så ska hjälpa pappa och vara barnvakt. Alltså inte direkt ledig imorgon med massa barn;) men det gör mig inget, KUl att dom kommer! dock blir dom nog lessna eftersom hasse inte är hemma. Men dom får träffa han en annan dag. Baby sover inte hemma  förens på onsdag morgon! och jag sakna honom verkligen inatt. Vi är så vana att sova tillsammans så det tog lite tid innan jag kunde somna, men det gick :D Han ringde även imorse och väckte mig, en bra start på dagen :) nu är kl 12 och det är några timmar kvar på arbets dagen. Längtar ändå inte hem till röran där hemma! suck men måste är ett måste när det gäller hushållet! bara att bita ihop på med musiken och börja städa och dra en dans med dammsugarn!


PUSS I

Party helgen..

Denna helgen har det blivit mycket alkohol! och det känns idag är trött för att jag sovit så dåligt. Tur att jag aldrig blir bakis utan bara trött! Har haft en toppen helg tillsammans med Bella! utgång både fredag och lördag. Har bilder från lörddag som ni ska få se imorgon för det orkar jag inte krångla med nu känner jag. Tack för en toppen helg alla som med verkade!
Ja idag är det ju söndag och  imorgon drar det igår med massa jobbade! känns helt ok. SKa bli skönt med lite exrta i plånboken! ;) är så sugen på att åka utomlands och skaffa mig körkortet! ska verkligen försöka spara pengar till det. Framförallt till körkortet, menmen. Imorgon ska jag  jobba 7-16 sen hem och städa lägenheten som inte änns ser ut som en lägenhet sen helgen... usch så det set ut! orkade intestäda idag. Baby kommer jobba natt nu i 6 veckor! som jag kommer sakna mitt hjärta på nätterna!
Nu ska jag faktiskt kolla om skärgårdsdoktorn har laddats klart :D kommer ihåg att jag älska den serien när jag var mindre och nu tänkte jag ge den en chans  till fast i äldre dar ;)


PUSS I

På´t igen då!

Jag och bella har precis bröjat dricka och jag har fixat mig klart. Bella fick dra hem och hämta kläder. Nu hoppas jag verkligen att  vi kommer in på statt och inget krångel. Man vet ju aldrig! eftersom det är bal och inget förköp?
outfit





Hoppas ni alla får en toppen kväll för det ska jag!


PUSS I

Bal

Nu blir det ner till stan och kolla alla fina balisar :)

Fest hela natten lång..

Bilder från igår, fest hos mig och hasse! :)
tack för en toppen kväll!

Yeeah!

Mina nya skor kom äntligen igår!

Super nöjd med skorna! hade dom igår nice nice!

Studenter - jobb jobb jobb

Hade en trevlig och rolig dag på jobbet igår! det var toppen. Efter jobbet idag när jag kom hem gick jag in och kollade på Johan och baby som var typ döda :P men jag fick liv i dom. Fixa lite mat osv, diskade och plocka lite. SEN kom äntligen bella! Som jag saknat henne och fan så kul vi ska ha ikv! Klart som F*n att jag började klockan tre på jobbet åter igen och slutar 8 ikv. Men det har aldrig hindrat med förut! blir att försöka fixa mig lite på jobbet och bara byta och och fixa håret när jag kommer hem och igång med alkoholen! Blir att dra till statt ikv.

Blev att fixa mig lite när bella kom för att dra ner till stan med henne och Louise och kolla på alla glada STUDENTER! inte ett dugg avensjuk! fast jo sjukt mycket. Vill så gärna ta studenten en gång till! vart tog året vägen? det var ju som om det var igår som jag stod på flaket och härja? Men icke ett år lixom... snart är man väl 40 bast och har familj bara av att blinka? nejdå ska inte överdriva men fan vad tiden går fort!
GRATTIS ALLA STUDENTER!



Jag vill sluta nu och dra hem och njuta av att bella is in värmland!



PUSS I

2011-06-15

Hej på er!
Kom hem från vid ca 16, Även Natalie var hemma hos oss när jag kom hem förut, hon ska sova här inatt :) dock ska ju jag upp vid ca halv 10 för jag börjar jobba vid halv 11 imorgon. Och slutar fredag morgon vid halv 10. Så ännu ett till dygnspass med det är nice! Just nu sitter vi inne i soffan och kollar på tven. Vi funderar på om vi ska orka fixa oss och dra hem till sofiebabe och kanske dra med dom till mastis en sväng. Studentfirande där idag tydligen. Menmen vi får se har inte bestämmt oss än, är så trött också.självklart...
Menmen funderar på ännu en kopp av detta
mumms!

Jobb dags!

Nu ska jag snart ta och cykla till jobbet, inte så långt pass men det är skönt de med ibland jobbar 12-16. Idag är det stor städ som gäller :) Efter jobbet ska jag bara åka hem och mysa med bby tills han drar och jobbar ett nattpass! Annars får vi se vad som händer :)hörs sen!
PUSS I

Awesome!

Härligt snart är det dags att tatuera sig jag och baby ringde till dom och kollade vad dom hade kommit fram till så nu ska vi tatuera oss den 4/7, AWESOME! jag har dock inte bestämmt vart jag ska ha min tatuering än. Har två ställen men svårt att bestämma mig :P
Just nu ligger jag i soffan och martin med, hasse sitter vid datorn och spelar. Har rätt tråkigt faktiskt... men vad finns det att göra? nja inte så mycket. Jag vill börja städa klart här hemma men har inte fått orken än. Och ska visa er hur det blev med soffan vi var och hämtade igår + vardagsrummet med våran enomt stora säng, 240 säng haha. Får se om Jossan kommer sen men det märks. Ska nog dra iväg till gymmet ikv för nu var det allt för längesen! eller kanske ta mig en springtur?
PUSS I

Kvälls chill

Kvällen närmar sig Jag Martin och Hasse spelar kort, jag har redan gett upp inte kul för många ggr men dom sitter kvar än. jag håller på att fixa käk, får se om det blir nån film eller nått :) Blir iaf lugnt. Ha det toppen alla!

Var rädd om dom vännerna ni har.

Bröllop

I lördags serverad jag som sagt på ett bröllop till en vänninna till mamma. Och det gick toppen! Jag jossan gabriella och linn serverade maten och malin och erika serverade dryck. Och det gick toppen bra. Och trevliga brudar som var med! Tänkte nästan dra och dricka med Linn och gabriella men det blev inte så alla var för trötta och sega, jag på! men Jag Elin Natalie och Baby drog ner till stan och fixa oss en familjepizza och feta oss framför bb från 2006! och fyfan vad mätt jag var åt ju lixom på bröllopet med haha, men dagen efter jag druckit får jag i mig hur mycket som helst haha! Så det blev en mys kväll med mina brudar och min man.
Blev dåligt med kort men några hann jag med!




Och den feta pizzan såklart ;P

PUSS I

Friday night!

kvällen började hemma hos mig och Hasse, Natalie jag och Elin började fixa oss här hemma och tog oss lite gott att dricka efter en stund kom även sofie och hack i häl kom även Cindi (: Purr kom hit också det var trevligt att träffa den lilla pricken för de är inte allt för ofta längre! Niklas och gustav kom hit också och tur var väl de för hasses skull som bara var med oss brudar där ett tag! ;P Jonte, alex, jimmy kom också en stund. Körde lite ölspel under kvällen och hade det helt okej. Vi drog sedan ner till the pub för att se om det var nått folk, och det var det, för mycket tydligen för dom släppte bara in 3 till. Och vi var typ 9 st? aja, det blev ist att vi hamnade hemma hos Valter på lite fest.
puss I

HAPPY!

Det gick toppen att jobba igår, första dagen jag var själv och det gick kanon! ser fram emot nästa arbets plats som är på Onsdag och tordag, onsdag är det bara några timmar och dygn pass på torsdag! :) trvis kanon!
Efter jobbet idag åkte ja upp till min chef på mitt andra jobb. Och jag blev glad och överraskad! Jag ska jobba hela sommaren hos en personen plus att om jag har tur kan jag bli helt anställd där så småning om, pga av att en slutar på jobbet. Så jag kommer få jobba efter schema efter sommaren också :D och det är ju så bra! Håller tummarna!! tvis sjukt bra där också med personal och allt.
Efter jobbet tog jag "min räsercykel" hem där martin låg och sov så gott, men han vaknade rätt fort, vi gick till konsum och handlade mjölk och tog oss en ciggeluring. Nu kollar vi på en film, Johan Falk. Bror var här nyss också en sväng :)
Nu ska jag nog ta och sätta på kaffe (: Sen fixa mat tills hasse kommet vid ca kl 16. Saknat min prick!
PUSS I

Jobb dags

Trött tjej idag.. känner att det har varit mycket i helgen/veckan, för jag är trött som ett as just nu och klockan är halv 12. Jag ska snart börja göra mig klar för att dra till jobbet. Fick börja kl 13 ist för 10.30 känns gött! lite extra timmars sömn! kommer hem imorgon/måndag klockan 9.30 typ jobbar ett dygn :) ha det bra tills dess!
Hann inte uppdatera fredags kvällen/natten. Gör det imorgon :)
PUSS I



Ska bli mörkare i håret igen. Eller vad tycker ni ?

Bröllop

Hejsan hoppas, nu ska jag snart iväg och servera på ett bröllop det ska bli kul :) Josefin ska även vara med och hjälpa till. Ska vara där kl 17. Så vi måste åka snart.
uppdaterar om går kvällen senare, bilder osv. Så håll utkik vet ja :)
PUSS I

vad blir det ikväll ?

ja det sitter jag och funderar på nu.. jag skulle vilja draut i kd elller nått för att jag verkligen absolut inte vill ut i denna råtthåla. Har inte haft kul ute på krogen i khamn på jag vet inte hur länge!? frågan är om man ska sitta hemma hos nån och dricka ikv eller nått. Aja det märks jag vet iaf att Natalie kommer hit snart och kanske Elin med:D
PUSS I

ÖS REGN!

Tycker verkligen synd om alla studenter, men kör på! Det regnade på min med men bara att köra på på på :D en kväll att minnas!
Varit och firat sofia på studenten, trevligt sällskap, god mat och tårta! :)
G R A T T I S   S O F I A!

Vin kväll med brudarna

Igår hade jag en mysig och mycket trevlig kväll med Cindi, sofie och Natalie!
Det brörjade med att cindi och zanna plockade upp mig hemma så åkte vi hem till Sofie. började ju dock regna med det vände som tur var! så vi hade det skönt på ballkongen! sen kom även Natalie och höll oss sällskap, trevligt! :) Det slutade såklart med att vi åkte och hämtade mitt vin och några öl, (3,5or) haha. Slällde ölen på kylning och började med mitt rose vin. Sofie ränsade sitt "sprit föråd" hon med haha, allt tog slut! men vi hade det rikigt kul. Blev till slut så att vi fick åka hem till mig och sno hasses öl haha. Så ja det blev nog mer än vi trodde igår, men det var det värt :) Vi började dra oss vid typ på natten till statiol för att köpa mat och cigg, sen fick det bli hemåt för mig och Natalie :) åt lite mat och gick och la oss. Jag somna närmare halv 5. TRÖTT!




Tack för en toppen kväll tjejer!

studentfirande!

Nu håller vi på och fixar oss lite inför lite studentfirande som min kära Sofia tar idag. Natalie hänger med också :) Väntar bara på att hasse ska duscha klart och sedan drar vi!och köpa en ros till min kära vän.
GRATTIS ALLA STUDENTER! HA EN TOPPEN KVÄLL/NATT!

Onsdag

Hejsan på er !:) hoppas ni alla har en bra dag hitils. Jag va som sagt iväg och jobbade på mitt nya jobb igår, fick se hur dom jobbade osv. Känns riktigt bra faktiskt, jag började 22.00-9.30 så kom hem i morse. Egentligen jobbar man ett dygn på det nya stället, men blev inte så igår. Efter jobbet cykla jag hem (lånade min brors snygga cykel;) ) tänkte lägga mig och sova med det gick inte så bra, så fick greja lite så jag blev trött, och det blev jag kröp ner brevid baby och kolla på tven som somna jag och vi vaknade vid halv 2 haha. Tröttisar! jag gicköver tillkonsum så småningom för att fixa lite mat. Har precis ätit och sitter inne vid tven. Och funderar även på vad man ska göra ikv? hasse åker och jobbar natt :/ är sugen på lite vin! :) '
PUSS I

Bal i Karlstad

Vaknade redan kl 11 idag fast att jag somna 5 inatt, kunde inte sova. Så jag gick upp och greja lite och började med maten efter en stund, efter maten fick det bli en dusch fixa mig lite sen drog jag och baby till kd :) Åkte till fish eye ink ( tatto studio) Så jag passa på att fixa en tid jag med, dom ska bara ringa och ge oss en tid så vi får se när det blir av hoppas på inte allt för länge. Vill tatuera mig nu!! har lite beslut ångest bara vart jag ska sätta tatueringen. Men men, efter vi varit där åkte vi ut till bergvik och köpte nya skor till hasse och passa på att köpa 2 st till mig med ;)
Sen hem till Git och tog en kopp kaffe, tog hennes impala och åka mot balenför att köra sofia och hennes bal dejt. Alla var så fina och jag vill veekligen göra om det! glömde kameran såklart så kan inte visa några kort.. skräll mig. Åkte till sist till donken, köpte med mat till Git och käka där och nu ligger jag och baby och bara tar det lugnt innan jag ska dra till jobbet :) jobbar 22.00-10.30 om jag minns rätt. Känns iaf bra där jagska börja jobba som vikarie (:
har så smala vader/vrister så jag fick göra egna hål för att dom skulle passa över vaden, ska fixa så det ser bättre ut sen.
Och dessa skor (: tycker att jag har för mycket svarta skor sådet fick bli bruna :)
tog stolek 37 på båda men dom första såg enorma ut på bilden såg jag nu haha.
Hitta ett par till jag troligen kommer köpa när jag får skattepengarna och lönen ;P
Nu blir det lugnt tills de är dags för jobb :)
PUSS I

Sjuka människa

Igår kväll/natt var de sjukaste! Seriöst. Efter att jag kom hem från att varit ute en stund med Jossan och Jenny, satt jag mig vid datorn nån minut. Efter det in i sovrummet och skulle dra för gardinerna för att jag täntke lägga mig. Då ser jag att det står nån lite längre bort på gården, men jag fatta ju inte de först. Utan jag fick verkligen kolla igen för att se. De var ju så mörkt ute igår. Och tro fan att det står en BLOTTARE där! En ung tjej var det, kunde lika väl ha varit en i min ålder och även några år yngre. Jag vart ju helt till mig och drog för gardinen fort som fan men hon såg mig ju innan jag drog för! Då ställer sig människan och smeker sin röv mot mig och ålar sig. USCH! jag fick seriöst panik och sprang in till Hasse ( seriöst älskning det är en blottare utanför fönstret som smeker röven mot mig! ) sa jag till han lite hysteriskt, han trodde mig inte på dirren men han märkte ju till slut att jag faktiskt sa sanning, han gick och  kolla han med. - Hon var kvar! och höll på fortfarnade och kollade mot oss hela tiden. Vi gick ut i köket och ringde snuten, Jag gick och kolla igen för att se om hon var kvar, OCH DET VAR HON men hon satt onanerade då ist mot mig! ALLTSÅ SJUKA MÄNNISKA! Hur ofta händer detta lixom! och varför skulle just jag dra för gardinerna just då!?

- när snuten väl kom, flög hon på cykeln fort som fan i ändast string och linne.  Och jag har då aldrig sett nån cykla så fort någonsin! polisen fick inte tag på henne.. och det störde mig verkligen! För jag kunde inte sova igår typ..tillslut somna jag ändå. Alltså jag blev rädd för att det var lixom så sjukt obehagligt och sånt händer ju bara inte?! och nu när hon vet att hon fick respons här och att faktiskt nån såg henne och brydde sig, kommer hon garantertat komma tillbaka hit, Och jag är lixom själv onsdag och fredag! känns inte bra inte bra inte bra. Nästan så jag vill F L Y T TA fär de där är inget som jag vill se igen. + att jag givk in och läste om blottning, och dom älskar tydligen att göra detta på ställen där det är massor av fönster så här där vi bor är det ju perfekta stället för dom på innergården. GAAAAAAAHHH!


NÅgon annan somm varit med om detta eller`?

Nationaldagen

Vi kom ju hem inatt från halmstad så var rätt trött imorse när vi gick upp, gick upp va kl 12. Började med mat och lite så. H åkte till skattkärr  och fiskade med grabbarna bus . Jag orkade verkligen åka med.. trött på att åka bil efter helgen haha. 66 mil sammanlags lixom.. plus mycket bilåkanden nere i halmstad. Så jag stanna hemma och drog till Jossan ist drack lite kaffe och hade de gott med henne och Johan. Åkte sedan med Jenny som sällskap till Maxi sen hoppa jag, jossan och johan av hemma hos mig och haaans. Fick bli att baka en rabarber paj och kaffe till det när vi kom in :) det smaka bra med rabarber kan vara så suuurt :D men det smaka bra. Har mer eller mindre bara tagit det lugnt, fixat med en gardinstång efter som den förra ägaren av lägenheten inte verkar ha fattat hur man borrar i en betong vägg! typ 1,5 decimeter snett.. plus ett hål som vara lika stort som en femkrona. aja svårt att förklara, men det finns smarta männsikor! Men nu har duktiga jag fixat det, butte lite gardiner också när jag ändå var igång:)
Har alldeles nyss ätit lite mat nu med Hasse Jossan och Johan :) ska snart börja packa upp väskan sen helgen. Skulle egentligt dra ut en stund med Jenny och Jossan men orkade inte ikv. kommer säkerligen börja åska och regna snart ändå. Så fixa lite hemma ist :)
PUSS I

Halmstad!

UNDERBAR HELG!


I fredags morse gick vi upp kl 8.00 för att bege oss till Halmstad, var inte så trött faktsikt så det var skönt, gjorde en kaffe och tog med oss och kalla pannkakor för att ha lite att äta på.
var framme ca kl 15 hemma hos Christina så det gick inte så segt som vi trodde som tur var. Inte så skönt att åka bil när det var så sjukt vamt ute.
När vi väl kom fram blev det att äta lite grann och bara ta det lugnt en stund, sen blev det in till stan och kolla lite, fixa lite mat till grillningen och shoppade lite.
efter det blev det hem till mange och satt oss på hans härliga balkong och tog oss en kall! u n d e r b a r t.
Drog på grillen efter ett tag, hur gott och trevligt som helst!
Blev såklart utgång utgång efter den goda maten, fick bli bussen in till stan till Tre hjärtan och börja, Riktigt trevligt faktiskt!
Gick vidare till James sen, och det var trevligt där med. Ända negativa var väl att det var några "som var lite för mycket" blev så arg! respektlösa F*****, men personen flög ner från scenen. Usch! menmen det förstörde inte kvällen utan hade kul hela kvällen lång :D Roligaste på länge.
Lördagen blev det god mat och lite fotboll för grabbarna :)
Och firade frida som fyllde 19 hela år! Efter firandet blev det et tur till Hund stranden där vi hade det riktigt trevligt! Fint som tusan.
Söndag + bal!
Gick upp kl 8.00 för att åka med frida till laholm och fixa hennes balfrisyr!
Fick bli en kaffe och innan vi åkte dit, tog ca en timme och fixa håret, När vi kom hem igen blev det att jag sminkade henne och sen på med klänningen för att sedan åka in till tylösand för att ta kort och sedan till balen.
Frida blev underbart fin i den klänningen jag en gång bärde jag med, Jag ville sååååå gräna göra om balen igen när jag såg Frida i den :)
Tillbaka till 2010! Vill göra om det igen! :$
Dom nya skorna jag köpte! :)
Tack för en underbart rolig och trevlig helg! synd bara att det ska gå så fort när man har roligt
PUSS I

Hej då Värmland!

Underbart! imorgon bär det av mot halmstad med kära bror och Älskling! :) Åker senast klockan 10 imorgon bitti för att komma ner i tid, byta om och fixa sig litr. Sen vidare med Frida till hennes kille för att grilla och ha det gott. Blir nog också utgång imorgon :) känns hur bra som helst att komma bort lite faktiskt. Har grejat hela dagen idag, tog det lite lugnt på förmiddagen, sen hem till mamma för att låna tvättmaskinen. vi får med oss lite kläder till halmstad :) Satt där och prata lite, mamma var tyvär inte hemma hon jobbade. Drack lite kaffe och kolla när dennis skissade upp en tatto hasse vill ha.
Vi kommer bo hemma hos Christina en nära vän till familjen, första natten blir det att vi sover hos Fridas kille efter som det antagligen blir sent, nära och bra ni vet :) jag hoppas att detta blir en toppen helg och vi kommer hem på måndag igen. Jossan och Johan är snälla och bor här tills des så Maja slipper vara själv. Liket jag aldrig skulle tillåta. Mer de blir nog gött för dom att bo lite själva och känna på det lite :D
Nu ligger  jag i sängen och myser med baby kollar på filmen rocky 5 som går  på tven :) väntar även på Dennis som ska sova här inatt, :)
PUSS I

Fiske dag!

Igår var det en härlig dag måste jag säga! Var iväg till skattkärr och hämmtade upp micke sen till alster och fiska, Elin kom efter en stund också :) Jag och Elin fiska inte men vi hade riktigt tevligt, sen kom även Natalie och nicke :) Så jag Elin och Natalie satt bara och prata, hade det trevligt!
Ända fisken killarna fick hahaha.
Härlig dag i det sjukt vama vädret! med härliga brudar :)
efter fisket igår blev det en tur hem till Jonis och madde sen upp till håkan och Annel. Fick oss lite mat och jag fick mig även ett glas vin och det behövdes igår för att lugna mina nerver eftersom vuxna människor inte kan bete sig som vuxna! USCHHHH! efter Vi varit hos Annlie blev det att dra hem till Elin och träffa voran fina tila och dom andra bäbisarna!
Fina fina Tila som kommer hem till oss om några veckor!!:)
Hoppas Lilla Maja blir glad över en kompis!
Några bilder av dom andra kissarna också, dom är ju så otroligt goa!
PUSS I
RSS 2.0