Just nu..

Varma mackor, julmust och morgonrock kan det bli bättre ?
Ja faktiskt ska sätta på Trolltider nu för ja tycker dom är så söta :D
sen vore det mysigt om Min hasseboy var här, men han jobbar.

Mys lördag & söndag

Ja det fick bli en lugn lördag var bara hemma och tog det lugnt med Älsking, åt god mat med familjen sen bara slappa. Vi hade tanken på att dra till kd och festa men med mycket om och men hamna vi kvar hemma i min säng haha. Vi kunde helt enkelt inte bestämma oss så tiden bara sprang iväg. Men det var skönt att bara vara hemma!


söndagen blev inprincip lika dan, vi var hemma och tog det lugnt, gjorde lite gott att äta till kvällen och kollade på trolltider :D åh det var ju så bra när man var liten! ingen mer som kollade på det som små!?

fixade även julklappar till Linnea,cornelia & Rasmnus!



min underbara fina älsking du är bäst! <3

Karlstad med bella var..

Kanon! vi gick lite på stan, för att köpa julklappar men kan säga att det blev en julklapp för bellas del och en tröja/blus till mig själv. haha, hitta inte så mkt och visste inte vad jag skulle köpa!
men efter vi varit på stan fick det bli att gå och äta god mat på restaurang, Äta gott och dricka gott är aldrig fel!:)
Maten och vinet var helt perfekt det blir ett ställe att gå tillbaka till.


bilerna blev helt värdelösa pga att jag lämnade väskan i älskings bil med kameran i!

Efter en god middag kom baby, micke och martin och hämta oss, och åkte hem till hasse och fixa oss.
det blir ju aldrig som planerat men med lite akohol i kroppen efter middagen blev  vi sugna på att dra ut!
så vi bokade bord på tempel och där träffa vi Robin,Lollo & conny så det blev en kanon kväll med dom!
Vi beställde in en flaska vin jag och bella för det var vi värda tyckte vi hehe, efter det blev det drinkar efter drinkar. Fast att vi var sjukt mätta jag och B så beställde vi in efterrätt, (vaniljglass) för att det inte skulle se dumt ut. Vi hade ju redan ätit! medans dom andra åt sina köttbitar! hehe.
Efter en stund när vi ätit och var glada och mätta ännu en gång gick vi in till baren, kändes inte sätt och sitta och dricka massa där folk åt middag. Så vi gick runt hörnet inne på tempel. Satt och vid ett bord vid fönstret och satt där ett bra tag och bara hade det trevligt!
vi tänkte prova att ta oss in där han spelade på tempel vem det nu var, men ddet gick inte man var tyvungen att har biljetter så vi fick helt enkelt gå till score men med roligt sällskap så kan det till och med bli en lyckad kväll där med!









Tack för en toppen kväll!

Karlstad med Bella.

Är snart klar för att dra in till Karlstad och möta upp bella, ska bli skönt att få en heldag på stan med henne! (var ett tag sen)
men nu är jag arbetslössss och kan börja umgås med folk igen och kunna träna! underbbarrrt..
just nu är jag på dåligt humör men det släpper nog snart, :)
puss så länge!

Jag älskar sommaren.

såå braaaaa

2010-11-23

Ja klockan är nu 21.13 och jag är jätte trött och skulle kunna somna bara jag la huvudet på kudden. Men ska försöka vara vaken till minn H kommer hem igen, får väl se hur det går haha. ska iaf försöka så han inte blir lessen när han kommer hem.

Idag har jag varit på jobbet som vanligt ville verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde 05.30 men som vanligt så älskar jag snoozeknappen, så jag snoozar fram till 06.15. (som vanligt) älsking var så varm och go imorse vilketgjorde det ännu  svårare att gå upp. Kom upp till sliut iaf.
Dagen på jobbet idag kändes som en evvighet. Väl hemma fick det bli att laga mat med baby, åt sen blev det sängen på en gång, satt på Andra avenyn och kollar på det än. vet inte men jag kan inte sluta kolla..

Denna vecka är antagligen sista veckan på fastihetsvervice på ccc, kännns både bra och dåligt, men ska bli skönt att avra lite ledig faktiakt. Ska bli kul att kunna vara hemma hos mig och inte bara på helgerna, och klunna träna! och träffa vännerna i khamn´. Menmen jag har  ett jobb på G iaf som vikarie som personligassistent. Bara allt blir klart. Och det känns faktiskt rikigt bra, kan bli mer än bara vikare oxå =)
Hasse kommer antagligen få mer jobb snart oxå och då får vi se hur det blir, om det blir så att vi fyllar tillsammans som han verkligen vill och jag med såklart:)
Jag är ju mamma kär så  blir ju lite jobbigt såklart.

Nu ska jag faktiskt ta och göra mig klar för kvällen borsta tänderna osv, och bädda denna förbaskade säng eftersom madrassen har en förmåga till att glida ner hela tiden.

Puss


Mys

Fick bli lite gott att tugga på nu när jag blev ensam, älsking åkte på träning så jag ringde Jenny och snack lite och gick till konsum :)

Köpte denna juice har bara provat hallon förut och den var faktiskt godare!
Men denna funka med.

Och så klart marabuuuuu!

Jag älskar Loka/ramlösa så det fick bli till jobbet imorron!

Lördag

Vakna upp hemma hos mig, sov underbart för en gång skulle! gick upp och fixa frulle, tog det lugnt en stund sen åkte vi mot skattkärr, hämta upp elin för att fixa mitt vin som var hemma hos henne, hjälpte även valter en stund sen ´blev det duschen och fix inför kvällen. Åkte hem till Therese ca kl 18.00 drack där och tog det lugnt, åkte in till stan vid typ 20.00. Var och bowlade på nöjes med ettt härligt gäng:)

efter bowling var alla otaggad och ville hem vilket inte jag ville men det fick iaf bli burgher king. som inte änns var gott.
Sen hände det lite tråkiga saker så jag och hasse fick åka till kristinehamn, tack för hjälpen nikce och Jenny! <3


Nu ska jag in till stan en snabbis med therese :)

puss

Fredag

Jobbade som vanligt, älskling hämtade mig efter jobbet så åktevi till bergvik och köpte present till hugo som fyllde år. Fick bli 2 dc spel, tog det bara helt lugnt och det var skönt! var jätte trött och somnade tidigt haha.




Jay smith!




har inte alls följt idol denna säsong men fyfan vad bra Jay är!

LADY MILLION



Ny parfym!
den var dyr men parfym är nått jag bara känner ett måste till att köpa, typ som skor fast skor är värre. haha..

Tråkigt...





Kan det inte bara bli sommar igen så det finns nått att göra!?

torsdag

Då var det torsdag igen och dagarna bara flyger iväg fast att man klagar att det går segt på veckorna fast att det inte gör det! Imorron är det fredag och det känns hur underbart som helst måste jag säga.. helt slut i kroppen efter att jobba. Det ända man gör är att springa fram och tillbaka upp och ner! och bära massa saker slänga, sparas hit och dit... aja ett jobb är ett jobb! blev förlängd en vecka till oxå.

Ja iaf just nu gör jag inte mycket alls ligger i babys säng och är trött haha.. han åkte nyss till jobbet. Så får se han imorron bitti igen! när jag åker till jobbet haha.
Efter jobber imorron måste jag in till stan och köpa nått till hugo som fykller 11 imorron, gud vad tiden går fort! HUGO 11 ÅR? Det finns inte i min värld han är liten min lilla lillebror. Dröjer väl inte förens han ränner på krogen och jag är kärring! haha..

Var på bergvik igår med baby hämtade ut min dator som varit på lagning och är väldigt nöjd med resultatet! den funkar kanon.
Passade på att kolla runt lite oxå köpte mig en  stickad tröja från gina tricot, svart/vit. Riktigt skön!
Köpte även julklapp till mamma som jag hoppas hon blir glad över vet att hon sagt att hon velat ha en sådan nångång och jag med det sutom ;) nu säger jag inget mer, dyr var den iaf! men det är min lilla mamma värld!
Ett annat problem är ju att jag har många fler julklappar att köpa 6 syskon, pojkvän, pappa, mammas är iaf klar! hmm det blir mycket och dyrt! men det är så hilma svårt vet aldrig vad jag ska köpa. Antar att det är fel än jag som ogillar att köpa julklappar.


Just nu sitter jag med nya tröjan och den mysiga halsduken :D

Är sugen på nått gott att tugga på men orkar inte dra till konsum själv haha.
kanske ska ta och ragga lite på Elin och se om han vill haka på!

OM jag inte är förtrött sen så blir det en promenix med Therese :)

PUSS!


paranormal activity 1..

Går snart på canal+hits och jag vill inte kolla -.- såg paranormal activity 2 för ett  tag sen och den var sjuk.




NU börjar den!!!!!!!!

hjälp!!?

Min lördag kommer inte alls bli bra om jag inte kommer på vad jag kan vara utklädd till på lördag på lagfesten!
man får klä ut sig till vad som helst, men vad??!!
förslag?

vilka tider!

Jenny,Danne,jag.
Danne & Jag!
Carro,Jenny,danne,jag!
Gamla gänget!

hade 7 månader den 7/11 med min älskling!


2010-11-11

Ja det är redan torsdag och imorron har jag redan jobbat en vecka på den nya jobbet, dom som undar vad jag gör så städar jag efter byggkillarna som håller på att bygga ccc i karlstad. Ett helt okej jobb men tungt ibland!
känns idag att jag burit och flyttat saker hela dagen är helt slut!
Har blivit att jag varit hos Hasse hela veckan pga av att jag börjar 7 varje morron och har ju inget jävla körkort så jag kan ta mig till kd från khamn. Och tänker asolut inte gå upp flera timmar innan för att hinna med en buss. nooowww wayy. Så jag bor hos min älskling :D men sankar min underbara mamma!♥
har heller inte kunnat vara med på träningarna och det suger..På ett sett vill jag inte bli förlångd en vecka till på jobbet, vill kunna träna osv. Vill inte be hasse köra mig överallt.. men aja. Blir iaf att kolla på mitt lag på lördag när dom möter Åmål! skulle vilja vara med men har inte tränat men det blir nästa vecka om jaginte har jobb en vecka till! Annars får hasse köra mig iaf en dag (a)
Baby har nyss åkt till jobbet han ska jobba natt, och jag ska bara vara hemma här och ta det lugnt ska snart upp igen. Och är sjukt trött just nu.
Puss

2010-11-04 23.33


Nu får det bli att kolla ikapp två avsnitt av vampire diaries,
sen blir det nya beck, och hoppas på att den är bra. Hört att andra tycker det iaf!

Veckan..

Under veckan har det bara varit lugnt faktiskt och det har varit skönt!
Jag och älskling har varit sånna nördar och kollat andra avenyn! men det är så bra att man inte vill sluta kolla.
nu är jag på avsnitt 84 så får ta och stänga av nu så hasse kommer ikapp haha. Han är nu och jobbar nått så får somna utan honom, han kommer nog ca 06.30 imorgon bitti! menmen..
Har varit inne till Karlstad och kollat en dag oxå Jag och Baby köpte mig två bar stickade tunikor så underbart sköna! lägger upp bilder imorron om jag hinner.
Och Sen hitta jag såklart ett par grymt snygga skor till hasse som han blev helt kär i!
så han köpte dom. Så nu ska han inte klaga på mig för nu vet han hur det är när man bara måste ha skorna man just provat!;) hehe...
Fick även bli en matbit på bergvik innan vi åkte hem, Var hos mig igår oxå sov där och åkte till kd imorse igen.. för att lämna in min dator för mitt mellanslag har damp och inte vill funka alltid. så får tillbaka den om en och halv vecka ungefär. så hoppas att den blir bra efter det!
imorron ser iaf planerna ut så att det blir förfest hos filip med sandra, sophie, jk bella och jag! senare nöjes!
Puss!

Och så var det...

Hallowen... åkte vi hem till baby från mig och tog det mest lugnt under dagen sen fixa oss inför kvällen, började med att vi drog till Carro och Kenta, och sedan vidre till perra där vi var resten av kvällen, hade skit kul roligt folk osv! Blev tillslut hungriga som vanligt så fixade skjuts in till donken av rask köpte oss lite mat och sen hem, blev en rätt tidig kväll ändå faktiskt!
Kvällen var iaf super!
tur att det bara är hallowen en gång om året haha...
blev inte alls nöjd med hur jag såg ut den kvällen men man ska ju inte vara snygg på hallowen så det gör väl inte så mycket, men kanske borde ha skippat den röda läppstiftet jag fick av carro :P mmmh...
PUSS!

Fredag

Ja jag har inte bloggat så mycket på länge men det är väl jag som är för lat antar ja!
Ja det har ju iaf varit hallowen och den helgen var suger!
PÅ fredag var jag och hasse hemma hos Lillan och Robert och festade och hade skit kul. Var lite mer folk.
Gick vidare till the pub och det var helt okej det oxå. Efter krogen drog vi med hem till Emelie och satt där en stund sen körde thomasson hem oss =)
Mycket pussande den kvällen ser ja haha,
ja jag kan ju inte påpeka att jag var speciellt nykter på efterfesten haha.
Usch borde inte änns lägga ut den sista bilden haha.
RSS 2.0