Helgen.

Åh ja är så jävla trött idag, var i Karlskoga igår! Skulle ju ha jobbat idag egentligen men ja Lovisa tog mitt pass för att ja skulle kunna vara med på matchen idag! men den blev såklart inställd:( sur ja blev. Fick reda på det igår. Tack Lovisa att du tog mitt pass iaf!

Så då blev det andra planer. Madde, bella osv ville ha med mig till kga och festa igår. Men har ju sagt nej hela veckan för att ja skulle spela match. Så det fick bli att dra med dom igår ändå. Lördagen började med att jag jobba 12-16. Sen fick jag och bella Skjuts av Fredrik hem. Sen upp till Kristoffer en snabbis, sen blev det hem och fixa oss. Började gå ner mot busshållsplatsen för att ta bussen till kga, Men staffan ringde och sa att vi kunde åka med han! YES! hatar att åka buss.. Så hämta vi upp David sen mot kga. Staffan släppte av oss på festen sen drog han och david vidare till en annan fest. Men vi träffa dom inne på statt senare på kvällen. Kvällen var verkligen as rolig och trevlig.. Mycket kul att träffa andra att festa med och inte samma personer varje helg. Runt 11 drog vi till statt! Det blev alkohol och mkt dans! riktigt kul. Efter statt drog Jag, Bella, David & Staffan till max och käka mat! försökte även fixa skjuts till khamn men det gick inte så bra.. som tur är ringde Erik! Och sa att han beställde taxi åt oss så jävla guld värd. Betala åt oss och allt mkt snällt! När vi kom till kristinehamn blev det att dra till Erik.. Alla var rätt trötta! tog inte lång stund innan Jag och Bella tog Eriks säng och slockande som ljus. Ja han hade folk i hela lägenheten haha. Folk sov i soffan, fotöljen och sängen haha. Jajemen Fullt hus! Somna halv 6 tror ja om ja inte minns fel. Har ingen aning faktiskt. Aja Jag, Bella & Erik sov skönt i sängen iaf medans dom andra inte kanske sov lika gött. Gör inte mig nått :P nejdå. Dock när alla vakna till på morgonen märkte vi att det fattades två pers, ingen av oss andra märkte att dom hade dragit! trötta? Jag och Bella somna nog först av alla igår. Okej Staffan var rätt trött han med. Han somna i soffan på en gång när vi kom till erik haha.

Vakna upp vid 10-11 i morse tror ja? Blev iaf att dega oss i sängen och kolla på Mtv.. Senare Gick Jag, Bella och Staffan och käka mat! Pizza fick det bli. Alltid gott dagen efter! När vi käkat klart vänta vi på skjuts sen drog jag och Bella hem. På med mjukis kläder och bäddade ner oss till en film! Och vi somna båda två såklart haha. Men nu har Bella åkt och sitter hemma i skogen och har tråligt. Precis som jag har nu.. jävligt tråkigt.
Så det ska bli skönt med en dusch nu fryser fan ihjäl.



Klar för kga.


Jag och Madde:D

Staffan, Rebecka,Bella,Jag,Daniel.

Jag och Malin!

Bella,Jag,daniel.


Davis, minns inte namnet, Richard, och nån.

Avslutar lördag kvällen med detta kort jag tog i morse haha.


Fredag:
Om ja ska vara ärlig så orkar inte jag inte skriva vad jag gjorde. Var med Bella och hade skoj kanske lite för skoj eller vad säger du Beeella! haha.

Lite bilder iaf












PUSS PÅ ER!
EN TOPPEN HELG
TACK ALLA!

Torsdag

Har nyss druckit kaffe, ni sitter jag här med min smoothie och kollar runt på kläder och skor. Vill så gärn ha sommar nu alltså.

Hur snygga blir inte dom här i sommar?
Nu vill ja bara åka till karlstad och shoppa loss!

Hitta mer skor på skopunkten som oxå var rymt snygga!

Idag blir det nog bara lugnt, var inte i skolan idag mådde inge bra imorse.
Fick bli en film på morgonen mys.
Och nu sitter jag här.

Denna vecka har gott sjukt segt tkr ja..
Kanske är bra vad vet jag.
imorron är det äntligen fredag.
Dock jobbar jag på lördag inte så taggad.
12-16 jobbar jag, och 19 års fest imorron.
Det kommer att bli bra hehe.
Får ta det lite lugnt ? Nja får väl se. haha
Bella ska sova hos mig imorron (:
PUss på det.



Fotot är sen vi var i kga (:
Synd att jag inte kna hänga med till kga på LÖRDAG!
Vore kul, men vi får ta en annan helg!

Sommar känsla.

Nyss kommit ut ur duschen, varit och tränat. Det vet helt okey. Match på söndag i kd mot Skåre, matchen börjar halv 12 så har samling kvart i 10. Fest för Jenny På fredag hoppas det blir kul! Va ska man har för kläder tro. kanske dra till Karlstad och kolla lite efter nått nytt?

Nej idag blev det skolan som vanligt.. var as trött i morse men kom upp till slut. Skolan var helt okey. Men detta skit väder är fan inge kul asså. Nu vill jag ha sommar! Efter skolan drog Jossan med mig hem :) Vi satt mest inne och snacka och så. Drog till maxi och köpte grejer för att göra smoothie. Riktigt gott var det. Det blev sommar doft och sommar känsla men den känslan försvann rätt snabbt när man kollaut! SNÖSTORM!.. Usch.


För en person:
1 banan
1-2 dl hallon
1 dl vatten.
Super god!
Bra för figuren ;)

satt och kolla igenom lite bilder förut och hittade lite.

Sundsvall cup. Jag och Jennie.



Jossan, ferry, malin, Jag, Frida, Jennie i mål.
Sundsvall cup. TIDER!


hmm hitta även denna bild. Haha.




Nej nu ska ja Krypa ner under täcken och kolla på tven.
Myspys <3 Finns på mobilen.


Måndag

Tjo
Nyss ätit kyckling gryta och ris. Blir bra det en timme innan träning haha. Jag har sjukt mkt träningsvärk, fast det är nice. Då vet man att man tränat rätt! ska snart ta och byta om och dra ner till träningen, ska nog övningköra ner.

Idag har ja inte gjort alls mkt, började skolan 12.10 idag det var sköööönt. Och fick sluta tidigare oxå! Alltid ett +. Drog hem och satt vid datorn som vanligt.. inte varit på humör på hela dan, vet inte vrf tänker väl på för mkt skit som vanligt. Tänk om man bara kunde tänka på bra saker ist, skulle vara så mkt bättre. Kom hem nyss typ var nere på stan en sväng och Maxi.
Paradise Hotel ikv!!!
Skulle ha färgat utväxten idag med men det får väl bli imorron.
Är fan sugen på att färga håret brunt...

Imorron får vi se vad det blir skolan som vanligt börjar 10.

Puss!



KARLSKOGA

Ja nu har jag krypit ner i soffan med täcke och kudde så det blir lite varmt ! Grymt kallat i mitt rum. Nog om det för nu ska ja skriva om gårdagen/Kvällen. :)

Bella och Jag hade då tråkigt typ hela dan och var fett trötta, haha. Så vi leta runt lite och kolla vad vi skulle hitta på en lördagkväll! Vi tänkte först dra till skattkärr och fira Alex om fyllde 20 för nån dag sen, men så blev det inte. Vi drog med Staffan till Karlskoga ist, Till nån David. Ingen aning om vem det var men det var kul att dra och festa med nytt folk och en annan STAD! Jävligt rolig folk var det, Skratt hela tiden verkligen haha. Innan vi drog till Kga drog vi och käka Pizza som jag och Bella längtat etfer hela dagen. Så det var verkligen gott! men som vanligt blir man för mätt etferåt hehe.

Satt iaf hemma hos David på för ferre sen typ vid 12 drig till till statt, första gången jag var på statt i Kga och det var kul faktiskt! efter statt var det inte lika kul haha, Jag, Bella och Staffan gick hem till David och det var nog den värsta och jobbigaste väg jag gått! ena stunden var det massa snö på till knäna, sen var det stora branta nedförsbackar eller uppförsbackar. Haha jag och Bella hade så grymt ont i fötterna, Men Staffan traskade bara på hehe. Det tog nästan en timma att ta oss till david igen haha. Men vi lyckades ju gå fel oxå såklart därför det tog sin tid hehe. Ja vi var kvar i Kga n stund till efter Statt. Jag ringde förfullt för att fixa Skjuts! och det tog oxå sin tid, Men så ringde jag kära påsen som såklart kom och hämta oss. Och han rädda såklart våran kväll! Tack för det :) Var hemma hos mig ca 4 tror ja. Kvällen var iaf toppen, längesen det för en gång skulle var kul att gå ut på krogen utan massa skit! :) KUL KVÄLL!

Love you


En bild på David syns dock inte men hehe. Blev inte så mkt kort igår
typ bara den här haha.


Jag gick upp 9.00 idag haha, trött var jag och Bella med. Fick bli frulle sen göra oss klara och dra ner till min samling. Sen bar det av till Storfors. Spelade match och det är så pinsamt haha så det är fan inte sant, vi spela lika 18-18 tror ja det blev. Och det är ju bara så inte okey! men vi var inte så taggade kändes det som. Och jag var inte nöjd med min insatts idag heller fast att jag blev matchens lirare och fick en tröja wooho kul.. Blev fan punktad hela matchen så det var ju kul. Menmen några mål fick ja att in ändå :D mohaha.




IMorron börjar jag 12.10 så gött!

PUSS!



SNABBA CASH! HAHA ;)

2010-01-23

Går kvällen blev inte som planerad, Jag och bella skulle bara ta nån öl och tare lugnt och åka runt lite.
Men så blev det ju inte.. "som vanligt" hehe.

Kvällen började med att vi åkte med Danne, Jonas och Åberg!
Inte så länge för dom skulle vidare till Gullspång.
Så det fick bli att hoppa in i Thoms bil.
Putte var oxå med en sväng & Även Jonas.
Bella fixad 7 öl så vi fick i oss lite. Hehe,
Men börjar man så fortsätter man ah ni vet ..:P
Så det fick bli att åka mot Karlstad och köpa oss ett falk!
Och det är bara 6 öl kvar av det nu, så ikv får vi se hur det blir hehe.
Har ju faktiskt match imorron mot storfors då jävlar!:D

När vi drog oss hemåt när vi hämtad ölen och så hände det en liten kul grej
som såklart lilla Ida Olofsson lyckas med haha.

- Bella ser att Jag slänger ut min tomma öl genom rutan, givetvis ger Bella mig en ny öl.
men Jag ville tydligen inte ha den ölen så Jag slängde ut den med genom rutan!
Bella kolla på mig som om jag var dum i huvvet och frågade vafan Jag håller på med?
Och jag fatta inget?  jag typ vadå?
Bella: Det var ju förfan en hel jävla oöppnad öl!!!!
sen blev det massa skratt!
Ida Olofsson i ett nötskal!
Eller en full Ida Olofsson kanske ? haha
Jag kände inte att den var full.
haha.

Ja kvällen var lång och jävligt rolig :D

Nu ska jag gosa med Bella och softa lite innan kvällens planer. Vi vet inte riktigt vad än bara !?
Men vi har våra Planer.

Kd?
Kukstan?
fest?
Dö?
PIZZA?




Bella Andersson & Ida Olofsson är fett äckliga.
haha

YES!

Hej!
Sitter här med Bella och fixar oss nu ska vi dra ut får se vart kvällen börjar och sluta!
Snart kommer Dom och hämtar oss.
PUss!

Godnatt

Nu ska det bli skönt att sova tkr ja. Varit och träna idag och så,
är faktiskt trött och kl är 00.00. Men som vanligt blir det att nått håller mig vaken.
Fick bli kycklingsallad efter träningen, sen en varm dusch :)
Och nu sängen med datorn, så nu ska ja stänga av den och försöka sova.
Natti!

Karlstad

Tisdag:
Gick upp ca 7.15 gjorde mig klar snabbt sen iväg till busstationen för att åka med 8.05 bussen till karlstad.
Studiebesök på sjukhuset, Fick se massa snusk men det var kul. som tex mask man kan få i magen! nice! haha.
Sen bakerier och grejer.


Här är vi så snygga innan vi ska in på sterilcentralen haha.
Jag gick upp några storlekar på kläder kan man ju säga. as stor haha fick L på dom
Tappa typ brallorna när ja gick där inne :P aja haha.
Det var en kul dag.

Onsdag:
Redan onsdag snart helg igen. det går fort. Har träning idag kl 20.30 kommer hinna bli trött tills det!
Och ja har grymt mkt träningsvärk. Har nog fan aldrig haft så mkt nån gång haha. Men det är gött!
Ska iaf försöka få tummer ut röven och städa, men ja fastnar ju bara här som vanligt. Bra där!

Nu ska ja gå ner och kolla om mamma har kommit hem :)

Helgen/Måndag

Måndag igen då veckorna bara flyger iväg. Idag blev det skolan som vanligt, sen blev det att atre lugnt en sväng. =)
Hemma typ 17.45? Satt vid datorn och tog det lugnt sen drog ja på träning. Var inte alls taggad på att träna idag. Men är glad att ja gick dit! Kul träning idag för en gång skull. Övningkörde både dit och hem det gick toppen! Inte så långt att åka men bättre än inget.

Imorron får ja gå upp lite tidigare än vanligt, ska till karlstad med klassen. Ska till sterilcentralen och micro nånting. Ska iaf till sjukhuset. Hoppas på lite ledig tid i kd så man kanske kan kolla lite =) Märks imorron.. Det blir iaf buss till kd kl 8.05 så får gå upp lite tidigare än vanligt. Vad som händer imorron efter Karlstad vet ja inte ?


Helgen
Fredag:
Begravning för mig kära Farbror det var jätte fint verkligen. Bilder finns längre ner på bloggen. Love you!
Så var ledig från skolan. Åkte med min kära bröder Dennis och Charlie till ölme där begravningen var. Älskar er, Och saknar dig,

Senare på kvällen satt ja bara hemma till en början, Träffa även Jenny en stund.
Men drog senare ut med Danne. Hämta även upp Sofiebaby. Var ute en sväng sen drog  vi mot Karlsta och sa grattis till Jerker som fyllde 20! Och hälsa på folket. Vi hade inget bättre för oss ändå:) Ja och sofie drack nån cider med men det var lugnt Två cider var bara tror ja. Åkte hem från kd. Var här i stan en stund sen fick ja as ont i huvvet, Det hade varit en jobbigt och tårfyllddag. Kankse beror på det. Så ja åkte hem satt mig vid datorn men där orka ja inte sitta länge så ja la mig i sängen och somna till en stund. Vakna fram och tillbaka mellan 10-04 haha.. men sen somna ja vid typ 5 om ja inte minns fel :D

Lördag:
Minns inte vad ja gjorde på dan? men aja haha.

På kvällen blev det iaf att dra till Sandra på för ferre. Vilket ja inte hade planerat från början! Vilket ja lovat mig själv haha. Det är som det är som sagt. Hamna iaf  hos sandra sen vidare till Mastis. Efterfest senare med Kristoffer,jana, alex, simon osv. Somna väl runt halv 7-7 ? kommer inte ihåg. Har iaf ont i ryggen än av den jävla soffan haha. Menmen. Inte lagt in några bilder än, och orkar inte nu.

Söndag:
Jobba 17-21 Sen blev ja hämtad, Och var ju så snäll så ja även fixa mat åt en person som hungrade ihjäl sig!

PUSS!

Livet är inte rättvist.





Vila i frid Farbror, Du kommer alltid att finnas.
Saknar dig.


30 år är ingen ålder!

Vänner är det bästa.

Usch..

Skolan idag som vanligt då. Fick sluta tidigare idag kvart i 2 ist för kvart i 4 så det var skönt. Har nyss städat mitt rum bara sängen kvar nu. Byta sängkläder sen orkar ja inte göra ett skit mer. Är inte alls på nått bra humör idag eller iaf inte nu, vet inte vrf bara nått som flög på mig, tänker på morron dagen och så. Jag har aldrig varit på nån begravning förut, Skulle gå en gång men klara inte av det. Imorron kommer min dag vara helt ah... tommmm. Vill inte alls gå upp imorron bitti och veta att ja ska på begravning och lägga min kära farbror under jorden :( Bryter bara ihop av att tänka på det. Fyfan nu kommer tårarna det suger, orkar inte skriva
hejs.

Hej.
Nyss kommit hem från träning.. var inge kul alls idag kunde lika gärna kvittat att dra dit.
Inge seriöst för 5 öre. DET SKA JU KÄNNAS ATT MAN TRÄNAR!
Nu ska ja ta och hoppa in i duschen sedan lägga mig i sängen och kolla tven och datorn..

Vare i skolan idag som vanligt helt okej..
Och snart är det fredag och det är inte ofta som ja inte längtar till helg.
Vill inte att fredag ska komma.
Och ja ska bara ta en lugn helg. Det är vad  ja planerat!
Aja
PUss!♥

Kallt

Har precis varit och kollat på A-pojks matchen, gick inte så bra för dom tyvär men.
Sitter här med mys kläder sockor och till och med halsduk jag fryser hahh. Vill så gärna ha sommar nu, så jävla underbart med värme! Bra sällskap och ha nått att göra om dagar, åka båt, sola och bada kan inte bli bätttre. Vill ha Sommar nununu. Ska snart ta mig en varm dusch. Och sedan krypa ner i sängen och kolla Paradise hotel :D Inga planer för imorron mer än träning och skolan.

Puss ♥




.

Ibland hatar ja mig själv! Hatar att såra folk GAAAHHH. Damp ibland gör man så fel!

,,

Kom hem från skolan för en stund sen. Håller på att städa mitt rum. Det suger.
Och snackar på msn med en person du vet vem du är. Du betyder hur mkt som helst för mig det vet du, Det är ditt liv dina, beslut ja har inget att säga om det. Synd att det ska bli som det blir bara. Känns lixom bara helt fel, det måste du förstå. Det finns lixom inte bara. Det ända är att jag bryr mig om dig.

Skolan..

Hellu.
Sitter i skolan nu och "jobbar" med ett arbete. Suger...

Igår var ja fett trött fyfan.. första dagen i skolan efter ett lov. Rätt surt att gå dit. Var uppe hela natten så hade inte sovit. Satt vid datorn och tven för att vända rätt dygnet. Och det funka somna as skönt inatt:) och var inte trött i morse(Y).
Idag får det bli en lugn dag och städa mitt rum! det behövs kan ja lova. Ska nog övningsköra med mamma idag oxå. Får se hur det går haha. Hon kommer väl vara livrädd.

Träning igår har fett träningsvärk i ryggen idag haha. Dock gick det inge bra på träningen igår. Hoppas på att det går bättre imorron. Snart match mot storfors oxå
DÅ JÄVLAR :D nästa söndag tror ja?
PUSS!

.

Jag blir så arg och besviken på mig själv..
Det kan inte fortsätta såhär ja vill må bra.
Ingen mår bra av att det ska gå fram och tillbaka.
Dra åt helvete ena dagen sedan tvärtom ?

Helg!

Hellu!
Ja helgen blev inte alls som planerad som sagt.=) men den var super kul!
Bilder från i fredags.

Staffan och David:)

Bella &staffan

Ja ni ser ju hur kvällen sluta haha. Alla var nog näst intill som Bella ;)



Lördag:
Jaha, Bella sov ju hos mig i fredags till lördag. Sov typ på eftermiddan.haha. Sen ringer min kusin och tyckte att vi skulle komma och fira han eftersom han fyllde 20:D Så vrf inte lixom. Kul att festa med nytt folk och komma från Khamn. Så jag och bella börja fixa oss, sen kom Sandra, Robin och Jonis och hämta oss. Åkte till donken först. Sen mot kd. Börja med att vi var hos Robin sen vidare upp en trappa till Walter (stavning). Och där var vi hela kvällen. Drog typ vid 4 tror ja så då blev det att sova!

Bella och Philip :D

Hasse och Jag:P

hahahaha


haha.

haha Jerker och födelsedagsbarnet :p

Tack för en toppen kväll alla! PUSS


Fredag

Jaha gårkvällen sluta ju med att det blev fest hos nån putte, helt okey! Sov en timme typ tack vare Bella men det är ju lugnt! Staffan kom och hämta mig sen drog vi och hämta Bella hemma hos henne, FETT KALLT! värmen hade gått sönder i bilen haha. Så vi börja väl dricka typ ett tror ja ? Lite sent men höll igång hela natten haha, gick och la oss i soffan typ 8 på morronen och somna väl efter en halv timme. Och sedan vaknar jag av att bella är så jävla bakis och inte kan sova! Staffan vakna med haha. Men nu är min kusin här och nu ska ja och bella dra till kd:D:D:D får se om vi sover där med.


PUSS! bilder kommer imorron.

okey!

Okej min kväll blev inte som planerat, en anonym person fråga på msn om ja ville med och supa.
Ja sa visst om Bella får följa med. Så nu är ja klar snart bär det av att hämta Bella som även ska göra mig sällskap inatt;). Men Ida ska tare lugnt det är mitt nyårslöfte!
Även ändrade planer imorron. Blev inge kalas/fest för min kusin imorron :(
:D
puss på er!

You are an angel.

Hej!
Idag har ja bara slappat inte gjort så mkt mer.
Nyss kommit hem, får se om ja orkar hitta på nått ikv.
Känner mig ganska off today.
Ska snart duscha iaf.


Jag vill att du ska komma tillbaka, ja saknar ditt skratt & dina skämt!
Jag saknar dig varje dag, hade inte så bra kontakt på sista tiden
och det ångrar jag nu. Minns allt kul ja gjort med dig, Vill ha det igen.
Folk tar livet för givet och tänker "det händer inte mig" det kan hända vem som helst
och vilken familj som helst. Alla saknar dig. Jag saknar dig.

Kristiehamn

Hej!
Ja idag vakna ja sent som vanligt så hela dagen är borta, bra(Y)
Idag ska ja inte göra ett skit tror ja, inte sugen på att göra nått.
Nått jag skulle vilja göra så fort som möjligt är att dra för denna pisshåla.
För det suger verkligen, Idioter och jag vet inte vad.
Folk tror att man inte får reda på saker och ting men det får man när man bor här.
Försöka hålla nått hemligt?
Forget it..
Hoppas på att livet börjar gå mot det bättre snart.

Nej nu ska ja snart ta och duscha, fixa nått att äta kankse .
Så får vi se hur kvällen slutar.



You are everything I ever wanted
you're everything I ever dreamed

Truth

Hej
Nyss kommit hem sitter här nu som vanligt. Ska snart ta mig en dusch eller ett varm bad kanske?
Nått av det blir det iaf. Igår drog ja hem till Sara, Henke kom också efter en stund :D Spelade Wiie supermario! (Y)
Åkte även upp till donken och satt där och snacka lite. Simon kom en sväng också.
Sen åkte ja med Henke till Erik och var där ett tag. Sen till kristoffer.

Nej nu ska ja göra nått av mitt liv för nu suger det:)
BYE!
I'm afraid of the truth.
I will not cry.

LOV

Hej!
Ja min helg har bara varit jobbjobb. Både Lördag och Söndag, Efter jobbet i lördags kom Thom och Påsen och hämta mig så jag var med dom. Sen ringde Danne mig och hängde på han oxå. Var hemma kvart i 4 eller nått tror ja. Söndag upp och jobba igen då. Och nu Sitter ja här med en dricka och en chipspåse, sitter och smyg tittar på tven. Ser på nått skit..
Och jag har ett så himla kul lov att ja inte änns får gå utanför dörr *ittan ikv för alla ska upp och jobba! KULKULKULKUL!!! flytta till egen lägenhet ja tack. Körkort ja tack.
Jag är ju tydligen ett "problembarn" WHATEVER!

Nej imorron ska ja bara ta det lugnt, har ont i nacken som fan..
haft det i 2 dar nu. Vilket betydet LUGN dag imorron.

På tisdag blir det träning med brudarna på Kps? GYM?
Sen träning på Onsdag och prova mina nya skor.
Från och med Tisdag blir det hårdträning!
Me LIKEEEE!

Nej fan, Nu ska ja fucka min Chipspåse för det är allt ja har inatt.
Mumms bye!



1Januari

Ja då var det Januari då, Tiden går så fort! Igår vra det nyår och den var helt toppen!!
hade as kul verkligen måste göra om. Och roligt folk var det hela kvällen.

Det började med att Jag drog hem till Nita & Dafina. Dom fixa sig osv sen tog vi nån cider och grogg.
Sedan drog dom till ett par kompisar så ja drog vidare där danne var.
Och där slutade även min kväll haha, Fyfan. Jag vill inte veta hur många gånger ja ramlade igår. Ja känner att kroppen är lite mörbultad iaf haha. Aja sånt händer när spriten tar över, Vilket den gjorde igår.
AH sen fick ja damp på 3 st killar som började dra i mig när ja gick ner till stan jävla fittor alltså.
Aja! en av dom försöktte dra in mig i bilen. Men ja kom där ifrån.
Gick ner till stan vid 12 slaget, skulle inte gått dit egentligen men ja var ändå i stan redan, och ja behövde luft.
Det första jag gör när jag går ut är att ramlar såklart haha. Gick tillbaka till festen igen och var där ett tag till. Vet inte alls vad klockan var? 3-4? Aja. Fick skjuts av Hermansson, gick av uppe vid kyrkan typ där Emelie var. Drog med henne hem till Johan, och johan hade oxå nyss kommit hem så det fick bli Toast och te. Sen kolla på tven. Sen tog jag soffan en stund, hade precis somnat till så ringde Henke och kunde köra mig hem! Tack! SÅ ja sov hemma inatt(a. Underbara säng!
MEN! det var nån snubbe som ringde och höll mig vaken inatt oxå! men fick sova tillslut.

Sov till typ 4 idag, var så jävla hungrig verkligen men åt inte förens 7? tror ja bra kolla ja har.
Fick bli en kebabtalrik med Jenny. Sen var vi ute en stund, Maxi och till Kristoffer en snabbis.
Imorron jobbar ja 16-01 döda mig.
Lika på söndag.


Får se vad som händer ikv;D

Lite bilder!





















Vi slutar kvällens bilder med en Kärleks puss mellan Rasmus och Danne:P
RSS 2.0