ett glas vitt med bästa Elin

Sitter nu hemma här och ska äta lite gott och ta ett glas vin med Elin, och om känner jag oss rätt blir det nog fler än ett gals haha. Ska kolla bif brother nu och vi har såklart allt möjligt från himel och gjord att prata om så natten blir lång :D ha en bra kväll !
PUSS I

Lugn dag!

Sitter nu framför tven i morgonrocken och är nyduschad, väntar på att det ska bli nått bra på tven men det lär väl inte hända antar jag haha. Så ska vänta på att skilda världar blir nerladdat. Kollade alltid på det när jag var liten och blev så sugen på att se de när det gick på reklam förut, ibland är gammla serier bra så jag tänkte ge det en chans :)
Idag Gick jag och baby upp typ vid 13, gick upp och bara tog det lugnt. Vid ca 14 lagade vi mat. Potatis och ugnstekt falukorv och gott blev det! mumms. Vid ca kl 15 kom Alexandra vi var här inne att tag och började tröttna så vi gick ut och satt oss utanför med sittdynor och satt oss i solen med en kopp kaffe, det var hilma skönt i solen! tog även med oss maja ut i "kattburen" så hon fick sig lite frisk luft! hon verkade gilla det =)
Gick in när det började kallna. Bea kom och hämta oss, åkte och tanka sen med hem till henne och kolla på när tommy tvätta hennes bil. Och jag hjälpte till och tvätta invändigt ;) var hos henne ett tag, hon körde hem mig och Alexandra vid halv 9 typ. Då ställde jag mig och gjorde soppa som också blev lyckad, älskling blir glad när han kommer hem imorgon bitti som bara är att värma:) (Y)
Nu ska jag kolla vidare på tven sen kolla skilda världar :)
hoppas ni alla haft en bra dag :)
PUSS I

Godmorgon!

hej och hå vad jag alltid ska sova bort dagarna! haha. Gick kanske upp för en halv timme sen eller något. Gjorde mig lite frukost, fil&flingor med kiwi och banan i men det var inte så gott idag så jag sket i det. Kokar lite kaffe ist och laga mat lite senare!
Hade iaf tänkt att jag skulle städa idag, för imorgon är det tvättning som gäller :) Alexandra kommer hit om en stund tror jag. Uppdaterar senare :)
PUSS I

Sweeet

Hallå hallå:)
Var nere till stan förut en sväng med baby och köpte mig den tröjan på lindex jag hitta häromdagen, Tycker bara att den skulle varit något längre och lite "pösigare" annars gillar jag den helt okej. Den är hilmans skön! Kanske skulle ha tagit storlek M ist men det skulle ju bara se konstigt ut, detta är iaf storlek S. Men det är helt okej ändå!
Lindex 299 :-
Det är ju ungeför dom som dom hade på ginatricot ett tag, men dom var slut sålda så det fick bli denna.
Efter lidex gick jag och baby in på en myckeaffär och fy tusan vad jag älskar dig min underbara! finns ingen bättre än du! Du lyser upp min dag!
Efter stan åkte vi upp till jossan och drack kaffe och bara tog det lugnt, Cindi och Johan var där också =)
Satt mest och prata om allt möjligt och kolla tven, kolla lite kläder på datorn osv.
Vid ca kl 18 åkte vi till bjb. Fick faktiskt bli en pizza fy skäms!
Sen hem till pappa en stund. Skulle ha åkte till Kdför att hämta en soffa men vi tyckte att den var så ful så vi sket i det. haha
Nu väntar jag på att jossan ska komma som är ute och övningkör! Johan är redan här.


PUSS MINA VÄNNER!

nytt i garderoben!

Tyvär fanns inte denna klänning kvar i XS så det är lite för stor i midjan osv. Men den är ändå snygg lite pösig, och det är inte en klänning som ska sitta tajt. Mycket fin till sommaren!
199:- ginatricot
Denna är ju verkligen ett sommmarkap tycker jag! gillar den stakt.
199 :- Hm
vad tycker ni ? =)
Vanliga jeans leggins 99 :- ginatricot

Godkväll!

Blev som sagt en sväng till karlstad förut med Jossan och Älskling, hitta lite saker men är inte sådär jättenöjd ändå! för jag hitta ett par skor som jag bara älskade för 700 kr, men dom skorna var klepiga, för remmarna i storlek 37 var förstora och remmarna i storlek 36 var perfekta med dom kändes ändå lite för trånga lixom. OCH DET SUGER. För jag verkligen älska dom. Kommer antagligen köpa dom ändå! jag blir helt galen när det gäller skor, och är dom så jag verkligen vill ha dom så skiter jag i prislappen! Aja jag köpte iaf ett par leggins eftersom två av mina typ nyste är helt borta? och jag fattar inte vart dom tagit vägen. Sen köpte jag 2 klänningar oxå. Tror jag bara kom hem med det. Förutom dom underbara skorna!

Åkte hem till Hasses mamma och pappa förut och fick oss lite mat, och det smakade hilma gott! baby och jensa var ute och greja med hasses bil ett tag. Sen blev kl närmare 19.00 så vi var tvunga attåka hem så jag hann till träningen. 20.00-21.30 kommer antagligen att ha träningsvärk imorgon haha men det är underbart!
Emma förjde med hem för att sova över inatt, eftersom bussarna hem till bjb inte går så sent som träningen slutar ! men hon är såklart välkommen till oss =)
vi gjorde oss en hilma god räksallad med en god dressing :)'
Kollade nyss klart på BB och nu ligger vi bara och kollar lite på tven och tar det lugnt.
lägger in bilder på kläderna imorgon :)
PUSS I

Kaffe en solig måndag morgon!

Godmorgon på er, Jossan ringde och väckte mig vid typ 12.00 och det är bra för jag måste vända dygnet! sitter nu och bara tar det lugnt och önskar att klockan kan gå lite snabbare! jag och jossan bli uppplockade av hasse här hemma ca klan kvart i 3 så åker vi med honom till kd och ska kolla lite på kläder och så :) blir väl bara en snabbis men tur är väl de så jag inte kommer hem med allt fr mycket saker som jag oftast lyckas med haha.
ska väl snart börjagöra nått åt mitt utseende :) 
Ändrade planer jag ska fixa mig nu sen ska jag gå hem till jossan! nu blev det bråttom :)
PUSS I!

söndags mys!

Allt gott med lite extra god mat en söndag kväll :)
Vet inte vad dessa pommes heter med dom är riktigt goda och går snabbt att göra!
kyckling i en egengjortd sås med  god sallad, nu är vi mätta och belåtna.
Nu sitter jag med en koppkaffe och det smakade himla bra nu!
Väntar på att jossan och johan ska komma hit :)
hoppas ni alla har haft en toppen helg! :)
puss I

söndags mys!

♥Alltid gott med lite extra god mat en söndag kväll :)
Vet inte vad dessa pommes heter med dom är riktigt goda och går snabbt att göra!
kyckling i en egengjortd sås med  god sallad, nu är vi mätta och belåtna.
Nu sitter jag med en koppkaffe och det smakade himla bra nu!
Väntar på att jossan och johan ska komma hit :)
hoppas ni alla har haft en toppen helg! :)
puss I

shot efter shot efter shot!

Ja fyfan vad kul vi hade i fredags det bästa folket och med det bästa partyhumöret!
det var en klockren kväll.

avslutar med en hemsk bild där vi är som nyktrast haha! orkar inte lägga upp mer bilder på bloggen nu det var jätte många ni får kolla på facebook om ni vill se mer. haha
TACK FÖR EN TOPPEN KVÄLL ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER!

PIZZA!

Kom hem vid 4-halv 5 imorse! och ja det märktes när jag vaknade idag vid halv 12 av att käften var som en öken, hämtade drickan, blev så sugen på pizza så jag ringde och beställde och fick det hemkört det är aldrig fel! var jättelängsen jag åt pizza så det var jag värd. Hoppas jag får ta det som blev kvar när jag kommer hem från jobbet, om inte baby har ätit upp de;) Märks!

Efter vi ätit la vi oss igen för vi var typ helt döda, jag blir inte bakis men bara trött Hasse däremot mår nog inte så bra idag haha. Ikv efter jobbet hade jag tänkt att dra på lagfesten som är hos frida ikv, men jag har verkligen ingen lust känner jag, är trött som busen och vill bara ligga och dega i soffan idag känner jag. Och när jag kommet dit så kommer vi bara vara där i en timme typ innan krogen. Och jag vill inte änns till Mastis så idag kan det gott kvitta mig att gå ut. Plus att vi har tränigsmatch mot karlskoga imorgon om inget blivit ändrat? Vore kul att vara på lagfesten självklart! men känns ovärt när jag slutar kl 22.


Idag jobbar jag som sagt 15-22 och det känns bra eftersom jag inte jobbat på 2 veckor och det är ju verkligen inte bra. tusikan, började nästan klättra på väggarna hemma. Ska skriva mig ett CV här på jobbet sen tänkte ja måste söka mer jobb. Har ett på G men inget driekt toppen jobb men de blir några 100 lappar extra i veckan. Ska prata med han som äger stället nån dag i veckan tänkte ja och se hur det blir.


Nu ska jag äta lite mat =)

Hoppas alla får en härlig lördagkväll!
Puss mina vänner!



Tomma ord det var det jag misstänkte!

trötter!

Hade en super bra dag igår med Jossan och Cindi! Jag gick ner till stan och köpte två saker till min älskling som han ska få när han fyller år! så hilma bra! Har nu köpt 3 presenter till honom men är inte klar än ;)

Tillbaka till tråden! Vi gick och fikade på stan eller rättare sagt vi käkade mat, jag tog ungsbakdpotatis med skagenröra det var super gott och blev hur mätt som helst. Kollade lite på stan också. Vi var hemma hos Gunilla innan så vi tog med oss lilla bellis på stan också när vi åt och kolla lite. Toppen dag men vad fan var det med vädret?! hmm... sol,regn,snö,hagel? Fixade det mesta inför kvällen och bilder kommer upp sen :D Åkte med Farfar hem till Cindi, gick in till pappa och sa hej en sväng. Sen upp tll cindi började fixa oss och jag fick hjälpa alla med håret hehe så  jag hann typ inte med mig sjä'lv, men så smånging om så. Tiden bara ränn iväg och kl va nästan redan 7 så vi öppna vinaren då och började dricka lite, dom tre vinglasen åkte ner med en hilma fart haha. kände att vi låg lite efter eftersom killarna började dricka vid typ 5?
satt ute en stund på altanen också men det varade inte länge det började as snöa på oss! så ingen sol för oss inte.
Gårdagens bilder kommer upp senare eller imogon när jag kommer hem från jobbet:)



PUUS I

Godmorgon allihopa!

Godmorgon har ni sovit bra? det har inte jag, har haft en sån där natt som mn bara ligger och virder och vändersig, så hilma jobbigt. Men är rätt pigg nu iaf. Ska klä på mig yttekläderna nu och gå ner till stan och Möta mina underbara där nere, Jossan och cindi vänyar på mig! så  ska snabba mig lite. Älsking ligger kvar och myser  i sängen han och måste säga till det ser hilma skönt och jag skulle gärna  krypa ner igen, men icke!

Tänkte ta ett outfit kort!


Virkad tröja från ginatricot
Hm linne
gina jeans

nu får ni alla ha en bra dag så länge! :)
PUSS I

dammsugare

Har precis dammsugit lite här i lägenheten och den funka bättre nu, det satt fast lite skit precis i skarven. men nu är det borta! så nu funkar den väl ett tag till. Ska snart kolla BB och bara ta det lugnt :)
imorgon ska jag gå upp tidigt, möta cindi och jossan kl 10.00 på station. Gå ner till stan och köpa en present eller två till baby. Sen kanske gå till gunilla en stund, så att hasse kan sova lite här hemma innan kvällens planer som blir att åka hem till cindi med roligt folk och festa =) vi hoppas på att solen skiner imorgon så vi kan sitta och fördricka lite ute på altanen innan folket kommer, det skulle vara lite sommarkänsla att sitta ute i solen! Men bara för det blir det väl ingen sol imorgon haha. Det vore ju så typiskt.
Maja ligger och myser!<3
PEACE!

jossan

sitter hemma hos jossan med johan och jossan och baby :) har tagit oss en koppkaffe och jag och jossan har som vanligt över energi haha. Hon är min underbara brud det =)
ska snart hem till mig och hasse :) Emma kommer sen oxå och ska sova över.
PUSS!

ut i solen

ja det får bli en promenix ner till stan, möta upp Alexandra, sen blir det nog upp tillgammla skolan och vänta på att jossan slutar. Gå upp till henne på en kaffe sen hem och städa! :O
CIIAAO!

Härliga sol!

Godmorgon på er! är det inte underbart att vakna när det är sånt här fint väder. Hela dagen känns så mycket bättre när man kliver upp ur sängen och det är sol! jag står nu och håller på med maten, älskling ligger och sover fortfarnade eftersom han kom hem 7 imorse. Jag står och gör egengjort pyttipanna, kokar potatisen just nu så det är den jag väntar på. Sen ner i stekpannan med köttbullebitar och falukorv som jag delat i småbitar! det kommer bli gott.

vad är dagens planer då? hmm jag vet inte riktigt faktiskt vad jag ska göra idag, vore härligt med en promenix så får väl se om det blit det sen. Ska städa undan lite här hemma också. jag kanske ska kila ner till stan och kolla lite mer på älsklings present! får väl se sen ;)
Nu måste jag fortsätta med maten!
ha en bra dag alla uppdaterar sen igen.
Puss I

Grattis jenny 20 år idag!
och Klara 18 år!
Grattis grattis!

godmorgon!

Har nyss ätit en god frukost! ägg macka och pärondryck. Så nu är jag mätt, fick dock inget sällskap av älsklingen till frukosten för han hörde inte att de var klart ;) han spelar så klart, han säger att han inte hörde att de var klart fast att jag sa det 3 ggr ;) höhö.
Idag ska jag plocka undan här hemma för nu ser det förjävligt ut tycker jag, tvätten som jag hängde upp i hela lägenheten igår är iaf torrt nu så det kan jag plocka ner! och försöka dammsuga, och få älskling till alla diska haha. Får se om han kan slita sig från datron :)  Inatt går H ut natten och det är lika tråkigt som vanligt :( menmen.
jag ska iväg och träna sen 20.30-22.00! hoppas det blir en bra träning som förra träningen. Det vore så hilma kul om alla i laget gick hem med ett leende som i måndags!
Tyvär så blev Arvika matchen inställd såklart på söndag, SKRÄLL!
Puss I

gillar!

Kul att det är så många som läser min blogg ändå tycker jag=)
ibland är det till och med mer än de visas nu. Det gillas starkt!
Man ser att det lönar sig om jag är lite aktiv på bloggen iaf haha.
PUSS på er alla vänner och läsare!

what if...

Jag tycker att det är så hilma fel och faktiskt inte ett dugg kul att det ska vara som det är, bara duga till när något är jobbigt? eller för sällskap? Jag ställer alltid upp vad det än skulle vara. För att jag bryr mig sjukt mycket om personen, det som är synd är att personen inte verkar inse det själv. Saknar det vi alltid ha haft. Känns som om man bara är värd vatten! It sucks! jag är trött på att försöka när det ändå inte händer nånting. Det är bara så hilma synd..är det något som saknar i mitt liv så är det du.
Är det jag som gör fel med att försöka?



I will always be there for you
I have always been on your side,
and you should know it!

jag kommer alltid finnas där för dig
jag har alltid funnit vid din sida
och du borde veta det!


Tur att jag har mina vänner som finns till och min kära pojkvän älskar er!


T-V-Ä-T-T-A

Har percis blivit klar med tvätten nu och som vanligt räcker inte 4 timmars tvätt tid för tvätten hinner inte trorka! Så nu hänger de typ tvätt i hela lägenheten, och jag som hade tänkt städa idag med får väl göra det senare mot kvällen får hoppas på att tvätten har trorkat då. + att dammsugaren kanske fungerar igen! hmmm..
Sitter nu och väntar på att min kära pojkvän ska spela klartså vi kan åka upp till mamma för att få lite älgstek får väl se om de gott :D
haha ja den bjuder jag på..
Puss I

Godmorgon!

Hejsanhoppsan alla!
Gick upp i skaplig tid idag, ställde kl på 11.00 och gick typ efter 45 min typ. Och gick ner till tvättstugan.. Och jag hoppas vi hinner tvätta allt till kl 16! men de är rätt mycket tvätt så vi får väl se. Annars idag vet jag inte va de blir, inge kul att tvätta när de är bra väder ute! menmen finns inte så mycket att göra åt det.
Igår hade jag mycket folk hemma först var ju Linnea här eftersom hon blev sjuk på skolan, sen vid 15ko vanja och för att hämta Linnea så de blev lite kaffe oxå! undertiden dom var här kom Alexandra ockå, sen kom Jossan och Cindi! :D haha ja de var full rulle igår. Josefin var kvar till kvällen hon =) får väl se om hon kommer idag med! Har inte något spec planerat idag. Ligger just nu och kolla film med baby undertiden som tvätten ska bli klar.. men de är ju såååå drygt att vänta på dessa tvättmaskiner! tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna!
Kollar på denna med baby och den tycker jag ni ska se =)

Lotta på bråkmakargatan!

Är precis vad jag och Lillasyster ligger och kollar på nu haha. Härligt med gammla filmer!

Har alltid fått höra att jag är som Lotta på bråkmakargatan iaf när jag var liten haha.

Underbara sommar!

En härlig sommarbild sen i sommaras när jag och Natalie var ute och åkte båt med natte och gänget!
gud vad jag saknar sommaren nu!

zZZzz

Mobilen ringde vid 10.00 imorse! det var pappa som behövde hjälp, fick åka med Farfar till bjb och hämta Linnea på skolan hon kände sig lite hängig. Så vi åkte hem till mig åt lite mat och nu ligger vi och kolla film och bara tar det lugnt. Är rätt trött! Ikv blir de träning 20.30-22.00 är lite seg i kroppen idag kanner jag :D
Men de är skönt, gillar träningsvärk då kännsde att man har rört på sig!
GE MIG SOMMAR!
_____________________________________________________________________________
Man vet vilka som alltid kommer finnas vid sin sida och alltid ställa upp.

Nu vill jag ha sommar

Hej på er!
Ja idag kom jag upp ibra tid, gick upp ca tio. Käkade lite sen gjorde jag mig klar för att dra till matchen. Men 20 över tio när jag skulle packa väskan så hittar jag inte min sko!? och den måste jag ju ha annars kan jag inte spela! letade och letade i 10 min innan jag kom iväg.. hitta skon i en kartong?hmm.. Aja jag kom iaf iväg. Vi alla började med en hälig promenix innan uppvärmingen inne. Vi spelade 4 ggr 20. Eftersom de var en träningsmatch så räknades inga mål utan vi bara körde på,matchen i i det hela bra tycker jag vissa saker finns som kan bättras men Jocke har ålaner för oss till kommande såsong så allt kommer bli bättre! ser fram emot det. Det var kul att se att alla var med idag och spela, ända nackdelan var väl att vissa inte fick lika mycket speltid men jag tyckte jocke fixa de där bra. bra match tjejer samma inställing nästa match!
Efter matchen drog jag hem och duscha och diska sen fick de bli två avsnitt av O.C , ögonlocken började stängas så jag sov en stund! det var himlans värt! vart supertrött. Efter det kom Jossan och Johan hit, dom fick lite mat. Tacos! eftersom de aldrig trog slut. Äntligen är köttfärsen slut iaf. Så nu blire nog inte taco på ett tag haha.
Jossan och johan gick hem för en stund sen, kollar just nu på nån film med baby, blir att lägga oss efter de eftersom älskling ska upp och jobbar imorgon, själv ligger jag var i den varma sängen och sover ett par timmar till! Jag HOPPAS att det är bra väder imorgon så jag kan gå ner till stan, tänkte gå till arbetsförmedlingen och greja lite. Bara att de är så jävlaaaa drygt, för de tar en evighet innan man får nån ekonimsik hjälp. Jag jobbar och jobbar men de är alltid bra med lite extrapengar. Och nu har jag gått hemma utan att jobba på flera dagar och jag blir tokigt, vill jobba!
En sak till. Jag vill så gärna ha sommar nu! Iaf vår. Därför hoppas jag att vädret håller i sig nu!
Puss I

Mätta och belåtna!

nästan hela lagen, det var en trevlig kväll och alla blev så mätta! Och jag och hasse har väldigt mkt rester kvar här hemma så det finns tacos om nån vill ha haha!

Snart dags!

Ja då var det snart dags för tacos och jag är hilma hungrig har bara ätit två mackor och det var vid 9 imorse, sen en liten bit kladdkaka. Så det ska bli gott med mat och trevligt sällskap!
Fick ta och bättre på pudret lite mer än så orka jag inte göra, ser yt som en trötter idag! vilket jag är..
vore ändå gott med ett glas vin ikv! men icke!?
Hoppas ni får en bra lördag allihopa det ska jag ha :)
Puss I

booorrrriiinnngg

Ligger här och bara har tråkigt, Hasse spelar nått spel som han inte kan sluta spela när han  väl börjat. Ibland önska jag att inte spel funnits haha :D
Ärligt talat så är ja sjukt trött. och funderar på en powernap!

Jag och Mina käraste

Haha snyggt han trycker in näsan då min käraste!
så söööt att jag var tvungen att ta med den (:
tror vi båda två ser lite drogade ut haha.
Älskar dig bästa!

Gårdagen!

vakna vid typ 13.30 gick upp och greja med lite mat sen kom emma en stund annan hennes handbollsmatch. Sen kom vanja och vi åkte hem till pappa för att hämta alla barn som skulle med mig och hasse hem :) Åkte hem med de små livet och det ha varit rullfart hela tiden hehe. Ja maja fick tillräckligt med uppmärksamhet iaf. Var även uppe oh kolla på emmas handbolls match igår, så Linnea och Cornelia la ig vid ca 21 och kolla film och somnade så gott sen. Rasmus däremot spelade spel en stund till innan han satt på sin älskade mamma mu film och somnade till. så jag och baby fick iaf kolla lite av BB. Efter bb blev de bara mys och kollat tven, jag somna vid typ 00.00 redan haha de händer inte ofta men tur var väl de när barnen vaknadevid ca 7 imorse :P men är trött nu, hasse han sov till 10 iaf han, fick allt upp han till slut:D
efter frulle gick jag ut med cornelia och Rasmus en stund, sen fixa jag med kladdkakan som jag skrev grattis pappa 48 år med kola sås :D och ännu en gång hade jag rätt pappa fyllde 47 och inte 48 som mamma sa och äve vanja menmen :D så pappa grattis på 47 års dagen!
Fikade lite hoos fader sen hem och vila en stund sen städa, nu väntar jag på att kl ska bbli 16 så jag kan börja tvätta denna tvätt som alltid lyckas bli så mycket varje gång. Märkligt de där, lika dant med disken vore ju guld värt om man hade diskmaskin! snart kommer laget hit också vid 17 och äter taco och umgås lite :D TAGGA FÖR IMORGON!
Där däcka lilla ramus och det ser hilma mysigt ut ville krypa ner brevid han själv =)
Och Linnea och Cornelia sussa gott dom med =)

25 års festen 12/3

Blev inte så mycker bilder på min kamera den kväll, men det blev väldigt mkt folk tillslut!

mycket gå idag

Ja idag har jag gått hilma mycket emot vad jag brukar haha. Först ner till stan ca 20 min fram och tillbaka, sen mötte jag sophie 30 min fram och tillbaka och sen tog jag och josefin en kvällspromenix innan BB och den var på ca 45 min. Ja jag har varit duktig idag, :) Josefin drog för en stund sen så nu ligger jag och degar framför tven med Maja hilma mysigt, hade varit ett stort + om min kära man var hemma oxå. Men som vanligt när det är onsdag torsdag är han ute på sina nattpass till gbg. tråkigt:( men underbart när helgen kommer! imorgon blir de att iaf försöka komma upp i skaplig tid! städa. Och göra 2 kladdkakor som jag tänka bjudar handbollsbrudarna på efter vi tjockas oss med massa taco på lördag! även bjuda mina små systrar som kommer imorgon, ja då blir de livat här hemma och hasse kommer såklart få mycket kärlek och bus av han största fans, Linnea och Cornelia avgudar honom! ja och de kommer jag också få jag kommer inte undan buset haha. Härligt med barn! Åker och plockar upp vanja kl 16 på jobbet sen hem till dom och hämta barnen på dagis/skolan sen blir de hem till oss.
ska förska lägga mig skapligt tidigt ikv så jag inte är super trött i helgen, vaken hela nätterna och sover bort hela dagarna de är inte okej när solen är framme! men idag kom jag ändå upp vid 12 ändå somna jag ca kl 4 imorsen men var pigg ändå när jag vakna, men börjar känna att tröttheten kommer över mig nu. Blir att lägga sig i sängen och krypa ner med bäbis och kolla lite OS, snart sett klart hela serien.. och är den dålig nu när Marissa har dött, allt är konstigt!
Puss alla vårglada!

Ibland kan jag med vara duktig

Kom hem från stan för en stund sen så nu är det på banken äntligen gjort, är snart en swebankare igen! känns kanon. Hanbelsbanken är inte alls bra.
När jag kom hem lämnade jag av mig sakerna sen gick jag över till konsum och handla lite, eftersom H var upptagen med annat, så fick det bli lilla konsum, lite dyrare allting bara. Menmen. Plocka in varorna sen ställde jag mig och diska, får väl bli att laga mat här snart inte ätit nått än. Duktig jag varit idag!
Om planerna för dagen blir som planerat så kommer sophie sen med vovven som jag inte kan stava namnet på som vanligt haha. Ska gå och möta henne sen. Ska hjälpa henne och plugga dricka kaffe och ha det trevligt! :)
Helgen planer blir lugna!! Alkoholfritt. För nu har de varit lite för mycket av det en tid igen.
Tillbaka till tråden.. Ja mina småsyskon kommer antagligen hit imorgon och sover över till på lördag då vi ska hem till pappa för att han fyller 48, ja de börjar nörma sig 50 gubbelilla ;) Kl 5 på lördag kommer käraste handbollsbrudarna hit även tränarna och äte lite taco och har det mysigt och taggar inför matchen på söndag! hilma bra.
Det är nog så min helg kommer att se ut.
Nu ska jag väl ta och börja med maten antar jag har ett hungrigt lejon brevid mig. höhö.


PEACE OUT

Godmorgon alla glada!

Jag är iaf glad idag för det är ett sånt härligt väder, baby ligger och sover så ska ta med en promenix ner till banken!

Feber..

Förlåt att jag inte bloggat pånågra dagar men jag åkte såklart på feber i fredags morse! så har luggit hela dagarna fram tills idag, febern är borta med förkylningen och mitt halsont + den irriterande hostan är kvar tyvär. Men jag hoppa på att de ska försvinna så fort som möjligt så jag kan börja träna igen vilket jag skulle ha gjorthela veckan eftersom jag inte fått nått jobb än så länge. Men då blir man såklart sjuk... så j*vla typiskt.

Aldrig -

fel med en mysig hemma kväll med bra sällskap och tacos!! :) ligger just nu och kollar tven med Bror och Alexandra. Och baby sitter såkalrt vid datorn och spelar :P men det är inge ovanligt:p
Jag och bror i sommaras :)
Har nästan haft hel familjen här idag, hugo mamma och johan kom förut, johan hjälpte oss med att sätta upp lampor och tavlorna :D tack så mycket!
Jag och kära mamma!
Johan :)
jag och lillebror hugo!
___________________________________________
Glöm inte att jag bara bryr mig om dig och Älskar dig, blod är tjockare än vatten!

NOO!

Nejnejnej vill verkligen inte bli sjuk känner av halsen och och lite tjock i halsen, fan oxå. Hoppas det inte blir så illa att jag inte kan träna för det ska jag göra hela veckan plus träningsmatch mot kga helgen som kommer. Håller tummarna!
Idag är det Fredag och det får bli lugnt hela kvällen, Alexandra kommer hit sen en sväng också, umgås lite :) Min bror flickvän för er som inte vet det. Blir att kolla BB ikv och bara kolla tven och njuta att det är klart här hemma, det känns så underbart bra! :)
NU ska jag göra mig te så det kanske släpper lite i halsen..
Ha en bra och mysig fredagkväll alla :) för det ska jag ha!
PUSS I

Underbar film!

Verkligen ett film tips den var verkligen superbra!

Före och efter!

FÖRE

EFTER!
Det blev mycket frächare på väggarna och större med möbleringen!
snart ska snygga tavlan upp!

sleeeep?

Nu säger Jag och Maja Go´natt och lägger oss och myser till O.C!
Natti mina vänner :)

Du är unik..

du är helt underbar! Du gör mig till den lyckligaste, Du är verkligen det bästa som hänt mig min kära!
Snart ett år tillsammans med dig och det är verkligen helt obeskrivligt hur underbart det känns.. många många många många år vill jag vara din, föralltid din! Släpper aldrig taget om dig min kära.

2011-03-10

väntar just nu på att Big Brother ska börja, och tänka äte lite natchos mumms! :)
sen efter det får vi se vad jag ska hitta på kanske får bli lite O.C!

Onsdag

Ja igår var jag bara hemma under dagen. Bea kom en sväng också, alltid lika kul att träffa henne :)
Åktener till samlingen vod 18 för att åka med handbollen till Karlstad för att kolla matchen mellan helton och höör. Helton vann! helt okej match att kolla på. Efter matchen kom sofia och hämta mig i sunsthallen, åkte till donken och köpa mig en cheeseburgare, sen hem till Camilla som hade lite för fest med några härliga brudar:) det var trevligt! åkte till tempel vid ca 23.00 och kvällen blev lyckad och för en gång skull var det en kul utekväll vilket det inte har varit på bra länge! Träffade faktiskt paradise hotel Patrik som vann med Jackie förra året! och jag hejjade på dom så det var kul! prata lite med han de var lite kul att de var lite annat folk ute! även han som var en av dom tre hunkarna i big brother var där med honom. Martin tror ja han hette.
De tyckte jag och mina vänner skulle med till stockholm men neeeej. Hade varit roligare om det var jackie man träffa igår ju tycker hon är stört skön, eller ja iaf i paradise hotel!
Tycker ni att rätt person kom in i huset av "hunkarna"?
Men iaf det var en lyckad kväll och tack alla som var med igår! :)
PUSS I

Underbart!

Ja nu är det klart här hemma i alla rum och det känns helt underbart att få det klart. Har dock inte flyttat in möblerna än för govlet måste torka mer innan. Får inte ha för tunga sakner på det än. Men har gjort en liten myshörna på golvet på mattan med massa kuddar, och tagit in min lilla tv så jag kan kolla på tven i min ensamhet :P flyttar in möblerna imorgon! Baby jobbar natt igen, så det blir bara jag och maja här hemma ikv/natt!

Beslut ångest?

Ja frågan är nu om jag faktiskt ska orka att dra ut ikv efter jag kollat matchen i karlstad, det är flera stycken i khamn som ska ut i kd ikv såg jag oxå, så det kan ju bli rätt kul. Plus några jag känner i Karlstad. Älskling jobbar ju natt inatt så har lixom inget att göra här hemma mer än att bara dega så känns som att det är mer värt att dra ut med bästa vännerna. Och det ser för jävligt ut här hemma så inge kul att vara i allt bråte :O
Jag får ta med mig kläder för utgång iaf när jag åker till kd så jag har allt ifall jag drar ut, men det lutar dit åt:)
Fyfan vad denna slipmaskin låter mycket! ändå rätt skönt att han kom vid ca 10.00 ist för 7.00 och drog igång det där monstret! Nu ska jag snart ner i tvättstugan igen :)
Min kära fina älskling! <3

Jaha..

då har man sett BB nu och nu händer inte ett skit, hasse sitter och spelar och det är alltid lika sociaalt! får bli en film sen sova. Fick iaf sällskap av maja nu det var ju snällt!:)
PEACE!

NÅGON?

Är så sugen på en ny design till bloggen är det någon som är duktigt och skulle vilja göra det åt mig? =) vore toppenbra!

Alltid kul att fixa och trixa!

Jag tror att min och kärastes lägenheten kommer bli så mycket mysigare och finre än vad den redan är/varit när vi fått ording på allt, jag ser verkligen fram emot det, sovrummet blev super bra efter vi möblerade om och jag ska fixa vardagsrummet snart också det ser jag verkligen fram emot! Älskling får såklart vara en hjälpande hand! tror jag kommit på hur jag ska ställa möblerna och allt och jag tror att det kommer bli rikigt bra! Och ut med den stor fyllan och byta till en annan tror de kommer bli kanon. Och fixa hammare och sprik till tavlorna!  frågan är vart vi ska ställa den andra tror hyllan som vi har just nu? Git ska få tillbaka den så hoppas dom hämtar den så fort som möjligt så vi slipper bära ner den i källaren. hatar våran källare det känns som ett fängelse haha, inge kul att gå ner och tvätta själv där nere kan jag lova, vad töntig jag är haha. Men någon måste ju vara det också eller?

Imorgon blir det att gå upp i tid tvätta 12-16 och åka ner till banken och byta bank! handelsbanken är bara såååå värdelöst? blir att byta tillbaka till swebank. Så mycket bättre. Lättare att föra över pengar och allt hemma.

Jag ser fram emot helgen och fira min kära bror som fyller 25 det kommer bli gryymmmt.

Puss I

helg utan alkohol..

Ja de var iaf vad jag hade planerat men så blev du ju såklart inte.. jag drog hem till Sophie syrran och drack vin och öl, sen drog vi hem sofie Dalh och Jenny till pösen som hade party, men om de var direkt en lyckad kväll de vet jag inte. Menmen. Söndag blev bara att vara hemma och dega hade inte lust till något mer än att ligga och go på tven, fick slällskap och JOssan och Johan sen sväng oxå som var med och kolla BB med oss :) Det var trevligt.

Igår hade jag och min kära 11 månader! och det känns ju helt underbart såklart! vi gick ut och åt, kosta va de kosta vill med gott de var de:) Black and white fick de bli med ett gals rött för min del och baby fick nöja sig med en lättöl eftersom vi hade bilen till stan men han var nöjd=) . Det var en mysig kväll. Efter Maten åkte vi hem och bara längde oss i sängen och kolla O.C tills BB började, och eftersom dom gör om i tvrummet nu så har vi ingen tv så fick bära in min lilla tv och sitta på golvet för att se BB haha. Ja de såg nog rätt stört ut. Men de funka! och de lär bli likadant ikv om dom inte kommit och slipad golvet. Och de vore ju väldigt bra om dom kan komma fixa det ikv så allt blir klart nångång! för att kunna få lite ordning där hemma. Rätt trött på att ha köket bombat med saker.

Morgondagens planer bli att åka till Karlstad med handbollsbrudarna och kolla en heltonmatch! annars vet jag inte vad som sker mer imorgon, inte än iaf.


PUSSS  I

Lycklig!

Sen ska jag berätta att jag är väldens lyckligatse tjej som har min kära sambo och våran lilla familjemedlem :)

Älskar mina godningar! <3

Ny dag nya möjligheter..

Ja Elin sov som sagt hos mig inatt och det var riktigt trevligt!:) Och som vanligt så sprang bara klockan iväg. Jag somna inte förens halv 6 imorse, kollade på O.C. Hasse skulle åka och sova hos micke efter nattpasset inatt. Blir närmre från jobbet än att åka till khamn, och eftersom jag hade hade snott mickes sambo så tänke vi att micke kunde få låna min;) men jag vaknade ändå med älskling brevid mig i morse, jag blevlite paff hade inte hört när han kom eller något haha, men det var en bra överaskning, han sakna mig så mycket att han åkte hem efter jobbet isf. De är min man det! :) Elin blev lika paff när hon kom upp imorse haha. Gick uppvid ca 12 vilket är tidigt för min del eftersom jag vänt dygnet totalt. Så det var rätt bra att jag gick upp vid 12 idag, började fixa med mat efter en stund så Elin hann äta innan hon tog 2 bussen hem. Och H var såklart jättehungrig som han alltid är när han har jobbat natt:D Blev pommes och kyckling med god sås (y). Efter maten greja jah lite sen la jag mig och kolla O.C fram tills att jag gick ner till stan med Jenny, köpte lite smått och gott på ut&penn. Och lite på Lindex, och för en gång skull hitta jag något på Lindex vilket jag inte gjort på ? ja jag vet inte hur länge.


Sitter iaf på jobbet nu och klockan får gärna gå snabbare så jag kommer hem någon gång.

Imorgon blir det att jobba 8-12, sedan Ikea och åka och fira Therese lite :)

PUSS I

Mysssss

Jag och Elin har flyttat in alla möbler i sovrummet nu! Och det blev jätte mysigt, och mycket bättre än det var förut. Det som fattas nu är tavlor på väggen..Det börjar bli mycket fint här hemma.
Elin Sover över här inatt, det kommer bli trevligt :D
PUSS!

Vad är det för spec med vindruvor?

Ja det är min stor fråga just nu, för min katt har seriöst damp på våra vindruvor och biter i kartongen och ger inte upp hon ska in! helt stört.. vindruvor och katter?
Idag har jag varit lat hela dagen! har kollar massa O.C, och bara legat i sängen och feta mig. Med lite smått och gott.
Emma kom vid ca kl 16 så du klädde jag på mig och gick med henne till netto för att hämta pengar, sen hem igen. Har sällskap av henne inatt, Baby jobbar natt :(( men alltid kul med sällskap. Även Mammsen har varit här på en kopp kaffe och smakade lite på min Tacopaj!
OCH dom är nu klara med allt inne i sovrummet! golvet och allt. KORS I TAKET? bara att vänta till fredag så vi får flytta in sakerna igen. Det måste torka i några dar. Men allt ska vara ute ur vardagsrummet till på måndag. Så det kommer inte alls se bra ut här hemma på ett tag till. Hur länge kommer detta rum ta 2 veckor? suck..den ända positiva är att det blir så mycket finare.
Nu ska jag vara social här igen.
PUSS I

Tacopaj!

Bara lugn dag idag fram tills jag började jobbet vid 16. slutade 20.00 :) jag och baby åkte ochte och handlade till tacopaj! och det blev hilma god!
Köpte även med hårfärgtill både mig och hasse! och jag köpte såklart fel färg. Jag köpte en slingfärg och en vanlig. Eller trodde jag iaf. Men när vi suttit typ en timme och dagit ur alla slingor så märker ja att jag köpt solblond och inte ultrablond. Såååå irriterad! så jag beställde en frisör tid till på torsdag!
Men kära H blev bra i håret! :)
NU fortsätta att kolla BB! sen duschen. PUSS!
RSS 2.0