Hej då Värmland!

Underbart! imorgon bär det av mot halmstad med kära bror och Älskling! :) Åker senast klockan 10 imorgon bitti för att komma ner i tid, byta om och fixa sig litr. Sen vidare med Frida till hennes kille för att grilla och ha det gott. Blir nog också utgång imorgon :) känns hur bra som helst att komma bort lite faktiskt. Har grejat hela dagen idag, tog det lite lugnt på förmiddagen, sen hem till mamma för att låna tvättmaskinen. vi får med oss lite kläder till halmstad :) Satt där och prata lite, mamma var tyvär inte hemma hon jobbade. Drack lite kaffe och kolla när dennis skissade upp en tatto hasse vill ha.
Vi kommer bo hemma hos Christina en nära vän till familjen, första natten blir det att vi sover hos Fridas kille efter som det antagligen blir sent, nära och bra ni vet :) jag hoppas att detta blir en toppen helg och vi kommer hem på måndag igen. Jossan och Johan är snälla och bor här tills des så Maja slipper vara själv. Liket jag aldrig skulle tillåta. Mer de blir nog gött för dom att bo lite själva och känna på det lite :D
Nu ligger  jag i sängen och myser med baby kollar på filmen rocky 5 som går  på tven :) väntar även på Dennis som ska sova här inatt, :)
PUSS I


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0