Helgen/Måndag

Måndag igen då veckorna bara flyger iväg. Idag blev det skolan som vanligt, sen blev det att atre lugnt en sväng. =)
Hemma typ 17.45? Satt vid datorn och tog det lugnt sen drog ja på träning. Var inte alls taggad på att träna idag. Men är glad att ja gick dit! Kul träning idag för en gång skull. Övningkörde både dit och hem det gick toppen! Inte så långt att åka men bättre än inget.

Imorron får ja gå upp lite tidigare än vanligt, ska till karlstad med klassen. Ska till sterilcentralen och micro nånting. Ska iaf till sjukhuset. Hoppas på lite ledig tid i kd så man kanske kan kolla lite =) Märks imorron.. Det blir iaf buss till kd kl 8.05 så får gå upp lite tidigare än vanligt. Vad som händer imorron efter Karlstad vet ja inte ?


Helgen
Fredag:
Begravning för mig kära Farbror det var jätte fint verkligen. Bilder finns längre ner på bloggen. Love you!
Så var ledig från skolan. Åkte med min kära bröder Dennis och Charlie till ölme där begravningen var. Älskar er, Och saknar dig,

Senare på kvällen satt ja bara hemma till en början, Träffa även Jenny en stund.
Men drog senare ut med Danne. Hämta även upp Sofiebaby. Var ute en sväng sen drog  vi mot Karlsta och sa grattis till Jerker som fyllde 20! Och hälsa på folket. Vi hade inget bättre för oss ändå:) Ja och sofie drack nån cider med men det var lugnt Två cider var bara tror ja. Åkte hem från kd. Var här i stan en stund sen fick ja as ont i huvvet, Det hade varit en jobbigt och tårfyllddag. Kankse beror på det. Så ja åkte hem satt mig vid datorn men där orka ja inte sitta länge så ja la mig i sängen och somna till en stund. Vakna fram och tillbaka mellan 10-04 haha.. men sen somna ja vid typ 5 om ja inte minns fel :D

Lördag:
Minns inte vad ja gjorde på dan? men aja haha.

På kvällen blev det iaf att dra till Sandra på för ferre. Vilket ja inte hade planerat från början! Vilket ja lovat mig själv haha. Det är som det är som sagt. Hamna iaf  hos sandra sen vidare till Mastis. Efterfest senare med Kristoffer,jana, alex, simon osv. Somna väl runt halv 7-7 ? kommer inte ihåg. Har iaf ont i ryggen än av den jävla soffan haha. Menmen. Inte lagt in några bilder än, och orkar inte nu.

Söndag:
Jobba 17-21 Sen blev ja hämtad, Och var ju så snäll så ja även fixa mat åt en person som hungrade ihjäl sig!

PUSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0